Intelligent Energy Online                     
Kesäkuu 2012
Ratkaisut | Tuotteet ja palvelut | Asiakastuki  |  White Papers | Energy University
                              Keskiverto toimistorakennus kuluttaa 20 % enemmän energiaa, kuin mikä sen todellinen tarve on. Mistä sinun rakennuksesi vuotaa energiaa? Schneider Electric esittelee energian etävalvontajärjestelmän, joka tarjoaa web-pohjaisia analyysejä ja ohjausta rakennuksesi energian käyttöön. Säästä 20 % tai jopa enemmän... samalla kun vaikutat positiivisesti ympäristöösi, työntekijöidesi tuottavuuteen ja omaan taloudelliseen tulokseesi.                           
                                          Nykyiset johtavat yritykset tietävät, että energian kulutukselle on uudet "säännöt". Runsaan energiantarjonnan aikana luodut tuhlailevat tavat ovat tänä päivänä vakava riski, niin sinun tuloksellesi kuin planeettamme hyvinvoinnillekin. Onneksi Schneider Electric on luonut yksinkertaisen 4 askeleen energianhallintamenetelmän, jonka avulla sinäkin saat nopeasti säästöä aikaan.                                       
                                          > Klikkaa tästä ja lue nämä 4 käytännön askelta.
                                          Kaupunkien tulee olla muutakin kuin vain älykkäitä säilyttääkseen kilpailukykynsä. Niistä täytyy tulla vihreitä, tehokkaita, asumiskelpoisia, eli toisin sanoen kestäviä. Schneider Electric:n EcoStruxure-arkkitehtuuri ja Telvent-ohjelmisto mahdollistavat tietojen integroinnin läpi viiden avainsektorin: energia, liikkuvuus, vesi, julkiset palvelut ja rakennukset.                                       
                                          > Lue, kuinka eräs kunta saavutti 20 % energiansäästöä näillä älykaupunkiratkaisuilla.
                                          Tietotekniikka on avainasemassa sähköajoneuvojen latauksessa, onpa kyse sitten niin yksinkertaisesta asiasta kuin yleisen latausaseman parhaasta sijoituspaikasta tai monimutkaisemmasta tavoitteesta taata, että ajoneuvoihin käytettävä energia on aina mahdollisimman puhdasta ja edullista. EVlink-latausratkaisut tarjoavat etäkäyttömahdollisuuden, oleellisen infrastruktuurin sekä lataustilan tietoja, joiden ansiosta lataaminen on mukavampaa ja taloudellisempaa. Schneider Electric voi tarjota myös sinulle helpon ja älykkään ratkaisun sähköajoneuvojen lataukseen.                                       
                                          > Vie sähköajoneuvon lataus seuraavalle tasolle.
* Ajankohtaista
Onko energiatehokkuuden parantaminen yksi tärkeimmistä prioriteeteistasi? Yli 100000 ammattilaista ovat jo hyödyntäneet Energy University -koulutusta. Energy University on ilmainen online koulutusohjelma jossa on kattava kurssivalikoima mm. valaistukseen, ilmanvaihtoon ja rakennusautomaatioon liittyen.
                        RATKAISUT                     
                        YRITYS                     
                        FOLLOW US ON                     
SETV Facebook Twitter Linkedin Youtube
                        Asiakaspalvelu: Puh. 010 446 615                         Key Code: 20386P