Ensto Electrification -uutiskirje 3/2016 Selaimessa  / ensto.fi
logo_and_socialchannels

Mennään suoraan (r)asiaan. Vino on nyt suora.

Ensto esittelee ensimmäistä kertaa maailmassa ainutlaatuisen kaksiosaisen pistorasian, jossa sähköjohdot tulevat suoraan rinnakkain 85 mm:n kaksoispistorasiasta. Ensto Intro -kaksoispistorasia on saatavana mustana ja valkoisena sekä kokolevyllisenä versiona. Uuden pistorasian suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomioita asennettavuuteen ja muotoiluun. Saat enemmän pistorasioita pienempään tilaan, etkä tarvitse enää erikokoisia kehyksiä.

Lue lisää Ensto Intro -kaksoispistorasiasta


Ensto Modulo - Taklaa vaativimmatkin asennukset

Ensto Modulo on täysin uusi valikoima kestäviä ja innovatiivisia moduulikoteloita. Ensto Modulo -kotelot tarjoavat varman suojan kaikille sähkölaitteille ja varusteille mm. pölyä, kosteutta, iskuja ja ilkivaltaa vastaan. Ensto Modulo -kotelot kestävät vaikeimmissakin olosuhteissa ja sopivat kaikkein vaativimpiin asennuksiin.

Tutustu tuotteisiin


Ensto Plugi: Case Prisma

Meillä oli ainutkertainen mahdollisuus päästä seuraamaan modernin kauppakeskuksen sähköistysprosessia. Kohteeksi valikoitui Jyväskylän Seppälässä sijaitseva Prisma, jonka rakennusprosessia seurasimme marraskuusta 2015 - huhtikuun 2016 avajaisiin saakka.

Katso alla video Prisman sähköistysprojektista ja lue lisää Ensto Plugista

Pikalinkit

Ota yhteyttä 
ensto.fi
enstointro.fi
Anna palautetta

Muutoksia Enston sulanapito-kaapeleissa!

Ensto päivittää itserajoittuvien Optiheat-sulanapitokaapeleiden valikoimaa.

Lue lisää

Ensto ja Emerson solmivat yhteistyö-sopimuksen

Emerson ja Ensto ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Enstosta tulee Emersonin ensisijainen yhteistyökumppani ja yksinoikeudella toimiva alihankkija Appleton, Nelson ja SolaHD brändeille Suomen, Skandinavian ja Baltian maiden alueilla.

Lue lisää

Uusi sivustomme on nyt täällä!

 

Voimme iloksemme nyt esitellä sinulle uudet webbisivumme. Sivuillamme on uusi, raikas ulkoasu ja olemme myös pyrkineet entisestään parantamaan niiden käytettävyyttä.

Tervetuloa tutustumaan uusittuihin sivuihimme!

Ensto Today

 

ensto.com / facebook / twitter / linkedin / youtube