SmartStruxure-ratkaisu sai korkeimman kokonaispistemäärän vahvasta strategiasta ja toteutuksesta, jotka auttavat toimitilajohtajia vähentämään energiankulutusta ja parantamaan toiminnallista tehokkuutta.

Espoo, 12.10.2016 – Schneider Electric on saanut korkeimman kokonaispistemäärän strategiasta ja toteutuksesta Navigant Researchin tekemässä Building Energy Management Systems (BEMS) -raportissa jo toisena vuotena peräkkäin. Schneider Electricin StruxureWare Building Operation -ohjelmistoon perustuva SmartStruxure-ratkaisu sai raportissa tunnustusta edistyksellisistä analytiikkavalmiuksista, jotka tukevat älykkäiden rakennusten kehittämistä ja optimoivat energianhallintaa.

Raportissa on mukana yhteensä 15 yritystä, jotka ovat osoittaneet kyvykkyytensä kiinteistönhallintajärjestelmien markkinoilla. Navigant Research arvioi yrityksiä 12 kriteerin perusteella. Arvioinnissa kiinnitettiin huomiota strategiaan ja toteutukseen, mukaan lukien visio, go to market -strategia, kumppanit, teknologia, tuotteiden suorituskyky, hinnoittelu, maantieteellinen kattavuus ja sinnikkyys.

”Tunnustus on osoitus pitkäaikaisesta omistautumisestamme luoda ratkaisuja, jotta viimeisimpien teknologioiden hyödyntäminen ja tulevaisuuden rakennusten luominen olisi mahdollista”, kertoo Laurent Bataille, Schneider Electricin EcoBuilding Division -liiketoimintayksikön johtaja. ”Älykkäiden rakennusten markkinoiden kasvaessa SmartStruxuren kaltaiset ratkaisut toimivat rakennusympäristöjen digitaalisena perustana. Lisäksi ne edistävät uusia energian ja toiminnallisen tehokkuuden tasoja.”

Lisätietoja:

Navigant Researchin BEMS Leader Report on saatavilla osoitteessa www.navigantresearch.com. Lisätietoja SmartStruxure-ratkaisusta löytyy osoitteesta www.schneider-electric.com/smartstruxuresolution. Lisätietoja myös paikalliselta Schneider Electricin edustajalta.

Schneider Electric on mukana FinnBUILD -messuilla 12.–14.10.2016 Helsingin Messukeskuksessa. Tervetuloa Showroomiimme, joka sijaitsee Galleria-käytävällä eteläisen sisäänkäynnin päässä.