logo-automaatio
SKS Automaation tuoteinfo 8/2016
Laadukasta ja luotettavaa ATEX-osaamista
SKS Automaatio on Euroopan laadukkaimpien ATEX-toimittajien yhteistyökumppani ja Suomen johtava ATEX-osaaja. Olemme tuoneet ATEX-hyväksytyt lämpötila-anturit markkinoille jo vuonna 2002. Asiantuntijamme päivittävät jatkuvasti alan tietotaitoa prosessi- ja koneenrakennusteollisuuden ATEX-sovelluksista.
Kutsu ATEX-asiantuntija luoksesi kertomaan lisää räjähdysvaarallisille alueille asennettavista laitteistoista ja ATEX-direktiivistä. Jaamme tietotaitoamme myös yksilöidyissä asiakaskoulutuksissa.
dsex e (300 x 339)
Taivutettava anturipää mahtuu pieneen tilaan
SKS Sensors® -anturiemme ATEX-valikoimaan on sertifioitu uusia varmennetun rakenteen (Ex e) lämpötila-anturiversioita. Mineraalieristeinen, taivutettava anturipää kiinteällä kaapelilähdöllä (303) on yksinkertainen, pieneen tilaan menevä ratkaisu moniin sovelluksiin.
7501 (460 x 380)
HART-lähetin ja paikallisnäyttö Ex-tiloihin 0, 1, 2, 20, 21 ja 22
PR electronics tunnetaan Ex-muuntimista, lämpötilalähettimistä, älykkäistä väyläliitännöistä ja näytöistä. Uudessa tuotteessa PR7501 yhdistyvät kaikki mainitut ja useita uusia, patentoituja innovaatioita ennen näkemättömällä tavalla.
unitronic eb (583 x 261)
Kaapelit luonnostaan vaarattomiin piireihin
Lapp Groupin valikoimassa on erityisesti luonnostaan vaarattomiin (Ex i) piireihin tarkoitettuja kaapelityyppejä, joiden käyttötarkoitus merkitään vaaleansinisellä (RAL 5015) ulkovaipalla. Näitä ovat esimerkiksi ohjaus- ja liitäntäkaapeli ÖLFLEX® EB / EB CY ja häiriösuojattu, kierrettyparinen tiedonsiirtokaapeli UNITRONIC® EB CY (TP). Lue lisää: ÖLFLEX® EB
bartec pap (428 x 272)
Varma valinta - räjähdyspaineen kestävät kaapeliläpiviennit
BARTECin lujat, metallirakenteiset, räjähdyspaineen kestävät (Ex d) kaapeliläpiviennit tiivistävät kaapelin luotettavasti läpivientiaukkoonsa. Valikoimassa on mallit myös armeeratuille kaapeleille ja tiivistemassalla varmistettavat versiot IIC-ryhmän kaasutiloihin.
bartec nasp sfde led (289 x 217)
Valaisinvalikoima ei lopu kesken
BARTECin laajassa Ex-valaisinvalikoimassa on runsaasti kiinteän asennuksen vaihtoehtoja Ex-tilaluokkiin 1, 2, 21 ja 22; LED-, loisteputki-, kaasupurkaus-, halogeeni- ja hehkulamppuversioita yleisvalaistukseen, valonheittimiksi, poistumistie- tai merkkivaloiksi.
coming-soon-IoTKey
Merkitse kalenteriin!
Energia 2016-messuilla 25.10. esitellään mullistava IoTKey -tuote. Tule kuulemaan lisää LoRa-teknologiaa hyödyntävästä ratkaisustamme. Olemme 25.–27. lokakuuta Energia 2016 -messuilla osastolla A411. Nähdään Tampereella.
Ota yhteyttä
SKS Automaatio Oy - Myynti »
...
Jälleenmyynti
Valtuutetut alueelliset partnerit »
Valtakunnalliset sähkötukkuliikkeet »
Tuoteinfojen arkisto
Aiemmin julkaistuja tuoteinfoja voit aina katsoa arkistosta tällä linkillä:
sksalasicei (660 x 32)
SKS Automaatio Oy | Martinkyläntie 50 PL 122, FI-01721 Vantaa | 020 764 61
Peruuta uutiskirje   |  Lähetä palautetta
Osoitelähde: SKS Group Oy -asiakasrekisteri