Prysmian MMKE kuva 54782975 l450

Prysmianin uusi liitäntäkaapeli MMKE 0,6/1 kV on tarkoitettu mm. tievalaistuksen rakentajille, teollisuudelle ja laitevalmistajille. Siinä on tärinän kestävät hienolankaiset johtimet, joten kaapelia ja johtimia on myös helppo taivuttaa. 

Olosuhteiltaan vaativiin kohteisiin kuten valaisinpylväisiin suunnitellussa MMKE:ssä on normaalia tukevampi rakenne, jonka ansiosta se kestää hyvin mekaanista rasitusta.

Kaapelin ulkovaippa on musta ja säänkestävä. Sillä on hyvä kylmänkesto alimman käsittelylämpötilan ollessa -20 astetta. Itsestään sammuvana MMKE soveltuu myös sisätiloihin.

Uutuus on osa Prysmianin Traffic Pack –valikoimaa, joka kokoaa yhteen kaikki liikenteen ja tierakennuksen vaatimat kaapelit

Lisätiedot: Seppo Pöyhönen, myyntipäällikkö, Prysmian Finland Oy, puh. 040 823 4251

Kuva: Prysmian

Prysmian Group tarjoaa markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Prysmian Finland Oy:n henkilöstön määrä on 500, ja sillä on tehtaat Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa. Prysmian- ja Draka-tuotteet ovat luoneet yhtiölle edelläkävijän aseman korkean teknologian kaapeliratkaisujen tarjoajana.

Prysmian Group on maailman suurin energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittaja, jonka liikevaihto vuonna 2015 oli noin 7,5 mrd euroa ja henkilöstön määrä yli 19.000. Konsernilla on 88 tuotantolaitosta 50 maassa. Prysmian Group on listattu Milanon pörssiin.