Lehdistötiedote   •  Joulu 08, 2016 09:33 EET

Espoo, Suomi 8.12.2016Schneider Electric tuo Suomen markkinoille standardisoidun teollisuus-UPSin vaativiin olosuhteisiin.

Gutor PXC -UPS on ihanteellinen karuihin olosuhteisiin sekä erilaisiin tuotannollisiin sovelluksiin. UPS suojaa teollisten sovellusten kriittisimpiä osia jännitekatkojen, -piikkien ja muiden sähköverkon häiriöiden aiheuttamilta vahingoilta, samalla tarjoten akkuvarmennettua sähköä verkkokatkosten aikana. Ratkaisun standardisoidun ja joustavan suunnittelun ansiosta laitosten käyttäjät, toiminnasta ja kunnossapidosta vastaavat sekä urakoitsijat pääsevät käyttöönottamaan luotettavan kokonaisratkaisun huomattavan nopeasti ja matalin kustannuksin.

”Tämän päivän teollisessa infrastruktuurissa on laaja kattaus toiminnalle kriittisiä järjestelmiä, jotka tarvitsevat varmaa ja luotettavaa sähkönsyöttöä myös kovissa olosuhteissa. Gutor PXC tarjoaa äärimmäisen luotettavan, turvallisen ja tehokkaan keinon suojata kriittisiä sovelluksia syrjäisissä ja kovissa oloissa, joissa suunnittelemattomia seisakkeja ei voida sallia eikä UPS-järjestelmä voi pettää”, sanoo Tuomas Koittola, Sales Manager Secure Power IT Division, APC by Schneider Electric.

Tehty äärimmäisiin olosuhteisiin

Aiemmin asiakkaat, jotka tarvitsivat UPS-ratkaisun koviin olosuhteisiin, joutuivat hankkimaan täysin räätälöidyn järjestelmän saadakseen tarpeitaan vastaavan ratkaisun. Räätälöinti tarkoitti enemmän suunnitteluun ja valmistukseen käytettävää aikaa, sekä korkeampia kustannuksia. Ratkaisullaan Schneider Electric tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kustannustehokkaaseen teollisuus-UPS-ratkaisun toteuttamiseen samalla kaventaen eroa vakioitujen, kaupallisten IT-UPSien ja täysin kustomoitujen, vaativiin olosuhteisiin tarkoitettujen teollisuus-UPSien välillä. Gutor PXC:n merkittävimpiä hyötyjä on huomattavasti lyhentyvä suunnittelusta toimitukseen vievä aika, joka oli ennen 18–20 viikkoa ja nyt 6–8 viikkoa.

Muita Gutor PXC -UPS:n pääominaisuuksia ja hyötyjä:

  • Korkea toimintalämpötila: jopa 55 °C asti
  • Täysin teräsrakenteisen koteloinnin tärinänkesto 1G asti
  • Pölyiseen ympäristöön: integroidut suodattimet, suojausluokka IP42
  • Pieni koko: leveys 600 mm, 10–80 kVA. (ilman muuntajia olevat mallit)
  • Laitteen elinikä: 20+ vuotta

Gutor PXC -UPS:it ovat saatavilla Suomessa.

Lue lisää osoitteesta: http://www.schneider-electric.com/en/product-range/63672-gutor-pxc tai ota yhteyttä Schneider Electricin edustajaan Suomessa.

Yhteystiedot:
Tuomas Koittola
Sales Manager
Secure Power
IT Division
APC by Schneider Electric
M +358 (0)40 776 7816
E Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.