logo-automaatio
SKS Automaation tuoteinfo 10/2016
Lapp food&beverage
Kaapelointiratkaisut elintarviketeollisuuteen
Ruostumattomalta liittimeltä, bio-rasvankestävällä kaapelilla, hygienia-sertifioidun läpiviennin kautta, tarvittaessa elintarvikekäyttöön hyväksytyllä suojaletkulla suojaten... Puhtaan ruoka- ja juomatuotannon kaapelointipulmat on ratkaistu Lapp Groupin tuotteilla! Lue lisää sivulta:
SKS Automaatiosta LoRa Alliance™ -verkoston jäsen
SKS Automaatio on liittynyt jäseneksi kansainväliseen LoRa Alliance™ -verkostoon kasvattaakseen asiantuntemustaan ja edelleenkehittääkseen omaa IoTKey™ -etävalvontajärjestelmäänsä, joka käyttää tietoliikennetekniikkana LoRaWAN™-verkkoa.
LoRa Alliance Member™
Tuotemerkkejä LoRa Alliance™, LoRa Alliance Member™ ja LoRaWAN™ on käytetty LoRa Alliancen myöntämällä lisenssillä. Lue lisää: SKS Automaatio osaksi kansainvälistä...
SIKO electronic display ma508-1
Tarkka, ohjelmoitava näyttö
SIKO MA508/1 on edeltäjäänsä tarkempi ja nyt vapaasti ohjelmoitava näyttö+anturi-yhdistelmä lineaariliikkeen tai kulman asentomittaukseen. Se on helppo integroida konerakenteeseen ja riippumaton verkkovirrasta.
mennekes amaxx family
AMAXX® Your Industry!
MENNEKES® AMAXX® on mukana tekemässä neljättä teollista vallankumousta. Digitalisaation ratkaisut vaativiinkin teollisuusympäristöihin on mahdollista toteuttaa AMAXX®-kotelosarjan joustavuuden ansiosta. Ethernet-verkkokomponenttien kotelointia ja eri teollisuussektorien automaatioratkaisuja AMAXX®-tuotteilla on nyt esitelty uusissa esitteissä, käy tutustumassa sivulla:
leuze dcr200i challenge
Miten olis pienet pelit?
Oletko riittävän nopea lukemaan 2D- tai viivakoodeja kuljetinhihnalta? Pitkien talvi-iltojen ratoksi Leuze electronic tarjoaa ajanvietettä tuotantologistiikan ympäristössä: DCR200i Challenge! Älä ota liian vakavasti! Kiireetöntä joulun ja uudenvuoden aikaa kaikille!
Ota yhteyttä
SKS Automaatio Oy - Myynti »
...
Jälleenmyynti
Valtuutetut alueelliset partnerit »
Valtakunnalliset sähkötukkuliikkeet »
Tuoteinfojen tilaus ja arkisto
Varmista uusimmat tuoteuutiset sähköpostiisi tästä:
Haluan SKS Automaation tuoteinfon vastaanottajaksi » Aiemmin julkaistuja tuoteinfoja voit aina katsoa arkistosta tällä linkillä: SKS Automaation tuoteinfot »
sksalasicei (660 x 32)
SKS Automaatio Oy | Martinkyläntie 50 PL 122, FI-01721 Vantaa | 020 764 61
Lähetä palautetta
Osoitelähde: SKS Group Oy -asiakasrekisteri