UTU - Uutiskirje joulukuu 2016
 
Jos et pysty lukemaan tätä viestiä, klikkaa tästä.
 
 
 
 
Neste valitsi UTU:n kojeistokumppaniksi Porvooseen

Neste Oyj rakentaa Porvoon jalostamolle tuotantolinja 4:lle syötön esikäsittely-yksikköä. Investoinnin kokonaisarvo on noin 200 miljoonaa euroa. Hankkeen on määrä valmistua vuonna 2017. UTU Oy valmisti projektiin yli 170 metriä N400 -teollisuuskojeistoja tehtaallaan Ulvilassa. Toimitukseen sisältyi noin 320 kpl teollisuuskojeiston kennoja, ja hankkeen työllistävä vaikutus oli noin 5 miestyövuotta.
 
 

Seuraa Facebook-sivujamme! Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista mielenkiintoisista tuotteista ja tapahtumista.

 
 
 
KNX CO2-anturit - automaattisesti raikasta ilmaa

Useissa erittäin vahvasti eristetyissä ja tiivistetyissä taloissa ei ole säännöllistä ilmanvaihtoa. Uusi Berkerin CO2-anturi tuo edellä mainittuun nopean ratkaisun. Se mittaa ilman laatua ja huonelämpötilaa ja välittää nämä tiedot väyläliityntäyksikön kautta kiinteistöohjausjärjestelmälle. Sen seurauksena ohjausjärjestelmä auttaa tilaa "hengittämään" halutulla tavalla - esimerkiksi avaamalla tuuletusikkunoita automaattisesti tai voimistamalla ilmanvaihtoa säätämällä lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmiä.
 
 
Uusia kytkintoimintoja Hager-asennuskalustevalikoimaan

Hagerin Berker-asennuskalusteet tunnetaan designin johtotähtenä. Asennuskalusteiden tuotevalikoimaa kehitettäessä myös käytännöllisyys, toiminnot ja asiakaslähtöisyys ovat tärkeässä roolissa. Asiakkaidemme toivomuksesta Hagerin Berker S.1 -sarja on täydentynyt uusilla vääntö- ja vipukytkintoiminnoilla.
 
 
KNX-painikekalusteet kaikille aisteille

Hager on tuonut markkinoille uuden sukupolven KNX-painikkeet Berker-asennuskalustesarjoihin.
Aikaisempaan verrattuna tekniikalta ja toiminnoiltaan uudistetuissa tuotteissa on havaittavissa ja koettavissa useita käyttöä, asennusta ja käyttöönottoa helpottavia ratkaisuja. Siksi nämä tuotteet soveltuvat niin kotien perusohjauksiin kuin vaativimpien projektien ohjauspisteiksi. Uudet KNX-painikkeet kytkevät asiakkaasi kiinteistöohjaukset korkeimmalle mahdolliselle tasolle.
UTU Oy, Valimotie 26 B, 01510 Vantaa ja Ahjontie 1, 28400 Ulvila