Reka Kaapelin uutiskirje Jos viesti ei näy oikein, klikkaa tästä.  
Kotisivulle | Lähetä kollegalle | Tilaa uutiskirje | Peruuta tilaus

ETIM-tiedot 100% päivitetty

ETIM-tiedot ovat nyt Reka Kaapelin tuotteiden osalta sataprosenttisesti ajan tasalla. Sähköteknisen kaupan liitto STK ylläpitää sähkönumerot.fi –palvelussaan ETIM-työkalua, johon kerätään kaikkien suomalaisten sähköteknisten tuotteiden tekniset tiedot eurooppalaisen ETIM-luokittelustandardin mukaisesti. Reka Kaapelin tuotteiden tiedot löytyvät nyt kokonaisuudessaan ETIM-työkalusta.

 
Tarmo Kämppi

Tarmo Kämppi Reka Kaapelin kotimaan myyntijohtajaksi

Tarmo Kämppi on nimitetty Reka Kaapeli Oy:n myyntijohtajaksi vastuualueenaan kotimaan myynti. Myyntijohtaja Juha Saarinen jatkaa nykyisessä tehtävässään kunnes Tarmo Kämppi on aloittanut Reka Kaapelilla, jonka jälkeen Jussi jää hyvin ansaitulle eläkkeelle. Tarmo aloittaa Rekalla 1.5.2017 mennessä.

Reka Kaapelille OHSAS 18001:2007 -sertifikaatti

OHSAS 18001:2007 -standardin mukainen työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä pyrkii turvallisen ja terveellisen työympäristön saavuttamiseen tarjoamalla rungon, joka auttaa yritystä tunnistamaan ja hallitsemaan terveys- ja turvallisuusriskejä, vähentämään onnettomuusalttiutta, tukemaan lainsäädännön noudattamista sekä parantamaan yleisesti suoritustasoa.

 

CPR tulee – olemme valmiina

Rakennustuoteasetus CPR:n mukaiset uudet palokäyttäytymisen vaatimukset tulevat voimaan 1.7.2017. Reka Kaapeli on valmistautunut uusiin vaatimuksiin. Kaikki Rekan rakennustuotteina myytävät kaapelit testataan uusien standardien mukaisesti, ja kaapelit sekä niiden tuotepakkaukset merkitään uusien vaatimusten mukaisesti kuluvan talven ja kevään aikana.

Joulunajan toimitukset

Joulunpyhät ja vuodenvaihde aiheuttavat toimintaamme erityisjärjestelyitä seuraavasti: • Hyvinkään, Riihimäen ja Keuruun tehtaamme ovat huoltoseisokilla viikot 52 ja 01. Vuoden viimeinen toimituspäivä kaikkien tehtaiden tuotteille on 27.12. • 28.12.2016–1.1.2017 välillä pienet täydennystilaukset ovat mahdollisia, sen jälkeen toimitukset jatkuvat jälleen normaalisti. • Myyntipalvelu ja lähettämöt toimivat huoltoseisokin ajan normaalisti.

 
Reka Kaapeli Oy, Kaapelikatu 2, 05800 Hyvinkää, puh. 0207 200 20, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.