MkePro Uniprounipro® -tuoteperhe on kasvanut uudella pikakiinnikkeellä ja vaijeriri­pustussetillä. Tee asennukset nopeammin, helpommin ja sujuvammin!

Teräksinen QCB voidaan näppärästi kiinnittää sekä pinta- että uppo­asennettaviin kosketinkiskoihin. QCB yhdistyy vaivattomasti kaikkiin M6 kierteeseen sopiviin unipro® tuotteisiin, kuten säädettävään WS vaijeriripustussettiin ja ENM6 jatkomutteriin. Kantavuus kiinnikkeellä on 15 kg.

QCB kiinnikkeen asennus kosketinkiskoon sujuu nopeasti, vaikka yh­dellä kädellä työskennellen. Asennus kosketinkiskoon onnistuu täysin ilman työkaluja. QCB kiinnikkeen asennus on myös puolet nopeampi kuin perinteisillä ruuvikiinnikkeisillä kannakkeilla!

Kovan kysynnän vuoksi vaijeriripustussetissettiin on tullut uutuutena WS40 malli syvän mustan värisenä. Viimeistele asennukset kohtaamaan ja ylittämään sisätilojen ulkonäön ennakko-odotukset.

Lisätietoja www.unipro.fi ja www.meka.eu

unipro® - kosketinkiskojärjestelmä on loistava valinta suunniteltaessa valaistusta julkisiin- ja liikerakennuksiin kuten toimistorakennukset, kauppakeskukset ja erikois­myymälät. unipro® -tuotteissa on panostettu tuotteiden korkeaan laatuun sekä silmää miellyttävään muotoiluun. Monipuolinen kosketinkiskojärjestelmä tarjoaa joustavuutta kohdevalojärjestelmien suunnitteluun.