Olli Tevä on nimitetty aluemyyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi Ensto Utility Networks -liiketoiminta-alueella 9.1.2017 alkaen. Hän vastaa Suomen, Puolan, Tsekin, Unkarin ja Intian myynnistä. Olli on aikaisemmin työskennellyt mm. Danfossilla ja Vaconilla ja hänellä on laaja kokemus myyntiprosessin eri vaiheisiin liittyvistä tehtävistä.

 

 

Ensto on sähköjärjestelmien ja -tarvikkeiden kehittämiseen, valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut kansainvälinen cleantech-yritys ja perheyhtiö, jonka järjestelmät ja tuotteet ovat avainasemassa sähköenergian jakelussa ja energiatehokkaassa käytössä. Olemme sitoutuneita kestävään kehitykseen, ja tavoitteenamme on olla maailman johtava yritys vihreän energiatehokkuuden alalla. Tuotteitamme valmistetaan seitsemässä maassa. Ne ovat ympäristöystävällisiä, energiatehokkaita ja niiden jättämä hiilijalanjälki on pieni.

Ensto on Ensio Miettisen vuonna 1958 perustama yritys. Enstolaisia on noin 1600 yhteensä Euroopassa ja Aasiassa. Liikevaihtoa Enstolla on noin 263 milj. euroa. Enston liiketoiminta on jaettu kolmeen alueeseen; Ensto Electrification, Ensto Lighting ja Ensto Utility Networks. Lisäksi Enstolla on yksi erillinen liiketoiminta; sähköauton latausratkaisuihin keskittyvä Chago.