Uutta kotisivuillamme Kehitämme jatkuvasti kotisivujamme, jotta asiakkaamme löytäisivät tietoa valaisimistamme yhä
 
  Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä  
 
 
   
 

 
 

Uutta kotisivuillamme

Kehitämme jatkuvasti kotisivujamme, jotta asiakkaamme löytäisivät tietoa valaisimistamme yhä helpommin. Mikäli jotain tuntuu puuttuvan tai on hankala löytää, vinkkaathan siitä meille niin korjaamme asian. Voit vaikka ottaa yhteyttä hiljattain avatun chat-palvelumme kautta. Sellaista kysymystä ei olekaan, mitä ei kannattaisi kysyä, palvelemme mielellämme!

 
 
     
 
 

 

Valaisinkohtaiset tuotekortit

Olethan huomannut, että jokaisesta myytävästä tuotteesta on nettisivuillamme tarjolla kaikki tekniset tiedot sisältävä datasivu.  Tuoterkotit löydät kunkin valaisinperheen sivulta listattuna, voit helposti valita minkä tahansa datasivun ja ladata sen koneellesi. Voit tarvittessa merkitä datasivulle myös omat projektikohtaiset merkintäsi ja tulostaa siitä paperi- tai PDF-version. Ohessa esimerkki.

Lataa PDF
 
 
     
 
 

Kuvatiedostot

Tuotekortti on kaksisivuinen. Ensimmäiseltä sivulta löytyvät tuotekuva, mittakuva sekä valonjakokuva. Nämä saat tarvittaessa myös klikattua suuremmaksi selaimessasi.

 

Tekniset tiedot

Tuotekortin toiselta sivulta löydät valaisimen tarkat tekniset tiedot. Uutena tietona nyt myös sulakekohtaiset valaisinmäärät etenkin suunnittelijan avuksi.

 
 
     
 
 

 

Seuraa meitä Somessa
ja voita Bosen vastamelukuulokkeet

Varmista, että pysyt ajan tasalla huimaa vauhtia kehittyvässä valaistusmaailmassa. Seuraa meitä Somessa ja jätä yhteystietosi oheisen linkin kautta, niin voit voittaa itsellesi hyödylliset Bosen vastamelukuulokkeet.

Lue lisää
 
 
 
Linked In   Youtube   Twitter   Facebook
 
 
 
 
 

I-Valo Oy © 2016

 
   

I-Valo Oy
Tehtaantie 3 B
14500 Iittala,
Finland
+358 10 501 3000

 
 
 
     
 
  Powered by Postiviidakko