Airam Electric Oy Ab

Module IP20 valaisimet sopivat erinomaisesti toimistojen ja julkisten tilojen yleisvalaisimeksi. Kevytrakenteisella alakattojärjestelmiin sopivalla moduulivalaisimella on erittäin hyvä hyötysuhde, 125 lm/W.

Kiinteällä led-valonlähteellä varustettua valaisinta on saatavana kahta kokoa ja tehoa, sekä kaksi värilämpötilaa (24/32W, 830/840). Valaisimeen voidaan valita joko opaali- tai mikroprismahäikäisysuoja, jolloin URG < 19. Saatavissa myös DALI-ohjauksella.

Modulea on saatavana myös IP54-luokan alakattojärjestelmiin soveltuva kostean tilan valaisin opaalihäikäisysuojalla. Käyttöympäristön lämpötila on - 5 °C – +25 °C. Myös IP54-valaisimiin on mahdollista valita DALI-ohjaus.

 

Module-valaisinta on saatavana kahta alakattojärjestelmiin sopivaa standardikokoa:
60 x 60 cm ja 120 x 30 cm.


 

AIRAM ELECTRIC OY AB on suomalainen perheyritys, joka on ollut valon asiantuntija jo vuodesta 1921. Tarjoamme kattavan valikoiman lamppuja ja valaisimia sekä koteihin että ammattivalaistukseen. Tuotteemme on tehty suomalaisille – aina designista helppoon käyttöönottoon sekä suomenkieliseen käyttöohjeisiin ja asiakaspalveluun asti. airam.fi