Center-kohdevalaisimilla erinomainen värintoisto

Center on tehokas kiinteän led-valonlähteen ratkaisu sinne, missä tarvitaan hyvää värintoistokykyä. Hyvä valaistus ei häikäise, vaan se suuntaa katseen olennaiseen. Center-valaisimilla luodaan valolla tilaan miellyttävä tunnelma ja edustava mielikuva myymälästä ja sen tuotevalikoimasta. 

Kolmivaihekiskoon asennettu valaistus on helposti muunneltava: valaisinta on helppo siirtää ja suunnata uudelleen tarpeen mukaan. Kiinteän led-valonlähteen valaistus säästää sekä ympäristöä että rahaa: se ei tuota hukkalämpöä, eikä kuluta paljon energiaa. Centerin led-valonlähteen polttoikä on 50 000 tuntia, joten se on pitkäikäinen ja huoleton valinta.

Värintoistokyky ja spektri ratkaisevat

  • Center Premium White 930/940 -valaisimilla on tasainen valo ja erinomainen värintoisto. Valkoinen näkyy puhtaan valkoisena. Premium white 930 tai 940 on hyvä valaistusratkaisu mm. muoti- ja sisustusliikkeisiin, museoihin ja gallerioihin.   
  • Center Food Warm White 925 -mallit korostavat tuore­tuotteiden värejä leipä-, hedelmä- ja vihanneshyllyillä. Valon spektri korostaa lämpimiä värisävyjä, mikä saa värikkäät tuotteet näyttämään houkuttelevilta ja herkullisilta.
  • Center Food Premium Red 930 -valaisimen spektri on säädetty korostamaan punaisia ja valkoisia sävyjä, sekä niiden kontrastia. Ratkaisu on kehitetty elintarvikemyymälöille lihatiskien valaisua varten.

Laaja valikoima Center -valaisinperhe on laaja. Valikoimassa on 80 valaisinmallia. 35 W tehoilla valontuotto, riippuen käytetystä ledistä, on 1800 – 3000 lm ja 50 W malleissa 3000 lm – 4500 lm. Led-vaihtoehtoja on neljä ja heijastinvaihtoehtoja kolme: 17D/25D/40D. Runkovärit musta ja valkoinen. Dali-ohjaus on mahdollista Center Dali malleissa.