Elascon SA kuva 1340818264

Prysmian Elascon SA on kosketussuojattu kylmäkutisteteknologiaan perustuva kulmapistokepääte keskijännitekaapeleille.

Uutuuteen sisältyy ylijännitesuoja, joka suojaa muuntajia, erottimia, kaapelipäätteitä ja muita verkon komponentteja ukkos- ja kytkentäylijännitteiltä.

Elascon SA sopii kaapeleiden liittämiseen keskijännitekojeistoihin, joissa käytetään CENELEC C-tyypin 630 A läpivientiä. Sitä voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa muovieristeisille kaapeleille.

Tuote on saatavilla neljässä eri koossa kattaen 50-300 mm2 johtimet. Pakkaus sisältää tarvikkeet kolmeen pistokepäätteeseen ja ylijännitesuojaan. Lisävarusteina on saatavilla pienennysvälikappaleita ja liitosvälikappaleita.

Lisätiedot: Joonas Lahti, tekninen myyntipäällikkö, Prysmian Group Finland Oy, puh. 010 566 2703, joonas.lahti(at)prysmiangroup.com

Kuva: Prysmian Group Finland

Esimerkin tuotteesta Elascon SA löytää sähkönumerolla 5206813.

Tervetuloa Jyväskylän messuille 7.-9.2. osastollemme C-418 kuorimaan AFUX-HF C-PRo -kaapelia ja osallistumaan kilpailuumme. Kylmäkutistevarusteiden työnäytökset ovat keskiviikkona ja torstaina klo 11 ja 15 sekä perjantaina klo 12.

Prysmian Group tarjoaa markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Prysmian Group Finland Oy:n henkilöstön määrä on 500, ja sillä on tehtaat Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa. Prysmian- ja Draka-tuotteet ovat luoneet yhtiölle edelläkävijän aseman korkean teknologian kaapeliratkaisujen tarjoajana.

Prysmian Group on maailman johtava energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittaja. Sen liikevaihto vuonna 2016 oli yli 7,5 mrd euroa ja henkilöstön määrä 21.000. Konsernilla on 82 tuotantolaitosta 50 maassa. Prysmian Group on listattu Milanon pörssiin.