Prysmian tuoteluettelo kuva 400616452

Prysmian Group Finland julkaisi laajan 200-sivuisen ”Energia-, teollisuus- ja talonrakennuskaapelit” -tuoteluettelon. Sen alkuosa tarjoaa yleistä tuotetietoa termeineen ja määräyksineen, jota seuraavat yksityiskohtaiset tuotetiedot yhtiön valmistamista Prysmian- ja Draka-kaapeleista.

Uudistettu esite ”Turvallisuus on kaikkien oikeus” kuvaa havainnollisesti CPR-paloluokituksen periaatteet ja helpottaa uusien vaatimusten mukaisen kaapelin valintaa. Se sisältää Suomen laajimman valikoiman halogeenittomista paloturvallisista kaapeleista, jotka täyttävät Suomen CPR-vaatimukset.

”Sisäverkon kaapelointi” on uusi esite, joka sisältää mm. valintatyökalun, jolla voi vertailla yleiskaapeloinnin kupari-, valo- ja hybridikaapeleiden sekä yhteisantennijärjestelmän kaapeleiden ominaisuuksia ja soveltuvuutta eri käyttötarkoituksiin.

”Keskijännitekaapeleiden kylmäkutistevarusteet” -esite on uudistunut. Se kertoo kylmäkutisteteknologian tarjoamista eduista energiaverkon rakentamisessa sekä esittelee laajentuneen valikoiman varusteet rakennekuvin ja teknisin tiedoin.

Tuoteluettelo ja esitteet ovat ladattavissa Prysmian Group Finlandin uudistetuilta kotisivuilta www.prysmiangroup.fi

Tervetuloa Jyväskylän messuille 7.-9.2. osastollemme C-418 kuorimaan AFUX-HF C-PRo -kaapelia ja osallistumaan kilpailuumme.Kylmäkutistevarusteiden työnäytökset ovat keskiviikkona ja torstaina klo 11 ja 15 sekä perjantaina klo 12.

 

Prysmian Group tarjoaa markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Prysmian Group Finland Oy:n henkilöstön määrä on 500, ja sillä on tehtaat Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa. Prysmian- ja Draka-tuotteet ovat luoneet yhtiölle edelläkävijän aseman korkean teknologian kaapeliratkaisujen tarjoajana.

Prysmian Group on maailman johtava energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittaja. Sen liikevaihto vuonna 2016 oli yli 7,5 mrd euroa ja henkilöstön määrä 21.000. Konsernilla on 82 tuotantolaitosta 50 maassa. Prysmian Group on listattu Milanon pörssiin.