Ensto eFiller kuva 1031499474

Ensto eFiller tekee sähköauton latauksesta helppoa ja turvallista jokaiselle perheen autoilijalle. Se sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet luotettavaan hybridi- ja täyssähköauton lataukseen kotona.

Seinään tai tolppaan asennettavassa latauslaitteessa on kiinteä 4,5 m kaapeli Type 2 -pistokkeella sekä LED-tilailmaisin. Toimitukseen sisältyy latauspistoolin pidike, jonka voi sijoittaa käytön kannalta sopivimpaan paikkaan.

Tarjolla on 1-vaiheinen (latausteho 3,6 kW) ja 3-vaiheinen (11 kW) vaihtoehto. Laite on helppo asentaa ja sen latausvirran voi samalla rajoittaa kodin muiden sähköntarpeiden mukaisesti. Se on osuvin valinta, kun sisäänrakennettua ylivirta- ja vikavirtasuojausta tai yhteyttä taustajärjestelmään ei tarvita.

Kokonaan metallirakenteinen eFiller on tyylikäs, pitkäikäinen ja kestää säätä (IP44) sekä ulkoisia uhkia (IK10).

Lisätiedot: Eero Korhonen, Ensto, puh. 050 541 2509, etunimi.sukunimi(a)ensto.com ja kotisivut ensto.fi.

Kuva Ensto.

Esimerkki tuotteesta: Ensto eFiller latausasema 3x16A, sähkönumero 3440349

Ensto lyhyesti:

Ensto suunnittelee ja tarjoaa sähköistysratkaisuja, jotka tekevät älykkäistä sähköverkoista, rakennuksista ja liikenteestä entistä turvallisempia, toimivampia, luotettavampia ja tehokkaampia. Vuonna 1958 perustettu kansainvälinen teknologia- ja perheyritys työllistää 1 600 ammattilaista Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 261 miljoonaa euroa. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen.