Enston uutiskirje 12/2018

In browser

/

ensto.com

Better life. With electricity.

Oletko koskaan nähnyt Sähköä työssään?

Vaikka Sähkö on hiljaista ja näkymätöntä, Sähkö on kaikkialla. Se on modernin elämän perusta. Se auttaa meitä arjen eri tilanteissa kotona, töissä, vapaa-ajalla. Ilman Sähköä emme voisi toimia.

Olemme julkaisseet uuden brändifilmin tukemaan Enston strategiaa ja ennen kaikkea viestimään visiostamme Better life. With electricity.

Koska sähkö on hiljaista ja näkymätöntä, haluamme videolla konkretisoida sen oivaltavalla, yllätyksellisellä tavalla, ja osoittaa, kuinka sen läsnäolo tekee elämästämme parempaa. Haluamme herättää sähkön henkiin ja antaa sille tunteet, sekä näyttää, miten se vaikuttaa ja auttaa meitä arjen eri tilanteissa kotona, töissä ja vapaa-ajalla.

Katso video

Marjo Miettinen

Teknologiateollisuuden puheenjohtajaksi on valittu Ensto Oy:n Marjo Miettinen

Enston hallituksen puheenjohtaja ja omistaja Marjo Miettinen on ensimmäisenä naisena valittu Teknologiateollisuus ry:n puheenjohtajaksi.

lue lisää

Ensto Today

Tutustu 60-vuotisjuhlalehteen

Ensto Today -asiakaslehtemme 60-vuotisjuhlajulkaisu on valmis nautittavaksi. Lehden kautta voit tutustua asiakkaisiimme ja henkilöstöömme ympäri maailmaa sekä omistajiimme. Voit lukea ensimmäisiä tuloksia uudesta strategiastamme sekä kiinnostavia tarinoita alalta. Äläkä toki unohda viimeisen sivun EnstoMania!

tutustu lehteen

Ensto 60 vuotta

60 hyvää tekoa 60 vuoden kunniaksi

Ensto on ollut edistämässä parempaa elämää sähköllä vuosikymmenten ja sukupolvien ajan – yhdessä teidän kanssanne! 60-vuotisjuhlavuoden aikana olemme tehneet hyviä tekoja paremman elämän ja tulevaisuuden puolesta. Tutustu tekoihin ja seuraa viimeisten tekojen toteutumista:

lue lisää

Pelastakaa Lapset

 

vision-and-social-channels

Lähde: Enston asiakas-, partneri- ja mediarekisteri

Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi, kun käsittelemme henkilötietojasi.
Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.