Kamic DuolineKiskoihin asennettavat kohdevalot ovat joustava ja monipuolinen valaistusratkaisu. Kohdevalo voidaan suunnata valaistavaan kohteeseen tai alueeseen. Kosketinkiskoon asennettuja kohdevaloja voi myös siirtää, jolloin tilan valaistusta on helppo muunnella ja valaisimia lisätä/poistaa tarvittaessa. Suurissa tiloissa, kuten myymälöissä, näyttelytiloissa ja toimistoissa, kosketinkiskoja voidaan asentaa tilaan sopivasti. Kiskojärjestelmä soveltuu myös muiden laitteiden, kuten ripustusvalaisimien virtalähteeksi. Tällöin käytetään irtoadaptereita.

Kohdevalon avauskulma voi olla suuri, jolloin saadaan aikaan hyvä yleisvalaistus. Pieni avauskulma puolestaan sopii yksittäisen kohteen valaisuun tai korostamiseen ja täydentää yleisvalaistusta. Kohdevalot voivat toimia koko kodin valaistusratkaisuna.

Duoline ja Spotline ovat monipuolisia 230 V:n kosketinkiskojärjestelmiä. Vähän tilaa vievät järjestelmät soveltuvat moniin kohteisiin,kuten koteihin, toimistoihin ja pieniin myymälätiloihin.

 

Tutustu uusiin valaistustuotteisiin Kohdevalot ja kiskot-esitteestä!

Lataa esite tästä

Valmispaketit:
Sisältää 4 kpl Mini-Rulle LED-kohdevalaisin 8W, 2 kpl 1m kosketinkisko, 2 kpl syöttörasia, 1 kpl jatkokappale, 2 kpl päätykappale ja
2 kpl 1m peitelista.
Snro 42 260 24  Duoline Mini-Rulle valmispaketti, valkoinen
Snro 42 260 25  Duoline Mini-Rulle valmispaketti, musta

Kohdevalaisimet:
Snro 42 262 84  Duoline Mini-Rulle 8W kohdevalo, valkoinen
Snro 42 262 85  Duoline Mini-Rulle 8W kohdevalo, musta