Vuoden 2018 sähköurakoitsijaksi on valittu tamperelainen Novasähkö Oy. Yrityksen toimitusjohtaja Eerik Leinonen ja hallituksen puheenjohtaja Terho Leinonen vastaanottivat tunnustuksen Sähköurakoitsijapäivillä hotelli Rosendahlissa torstain 22.11. iltajuhlassa.

Novasähkö
Projektipäällikkö Antti Nieminen, Novasähkön hallituksen puheenjohtaja Terho Leinonen, sähköasentaja Marko Karhe ja toimitusjohtaja Eerik Leinonen taukokahviossa valmiita pintoja katsomassa. Kohde on luovutettu hyvillä mielin.

Yrityksen perusti 25 vuotta sitten insinööri Matti Riihijärvi, joka johti yritystä 17 vuoden ajan. Vuonna 2010 Riihijärven jäädessä eläkkeelle yritys siirtyi kokonaan Terho Leinosen omistukseen. Nykyisin poika Eerik Leinonen on mukana omistuksessa ja aloitti vuosi sitten toimitusjohtajana.

Aina valmis yhteisiin talkoisiin alaa ja sen arvostusta kehittämään

Yrityksen johto on – jo Riihijärvestä lähtien – antanut aikaansa myös alan yleisen kehittämisen hyväksi niin Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton hallituksessa, asiantuntijaryhmissä, Pirkanmaan alueosastossa kuin mm. Tampereen ammattikorkeakoulun toiminnassa.

STUL:n jäseneksi Novasähkö hakeutui vain pari vuotta perustamisen jälkeen; yhteistä taivalta on siten kertynyt jo yli kaksi vuosikymmentä. Novasähkö on myös Turva-alan yrittäjät ry:n samoin kuin Sähkötekniset Työnantajat STTA ry:n jäsen.

Ei koskaan tappiolla

Novasähkö teki vuonna 2017 liikevaihtoa...

Lue koko tiedote