Tehoa myyntiin ja asiakaspalveluun!

Teknisen kaupan myyntikoulutus,
Myynnin ammattitutkinto teknisen kaupan alalla työskenteleville

Koulutus on suunniteltu yhteistyössä Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen, Sähköteknisen Kaupan Liiton ja Kaupan Liiton kanssa. Se valmistaa myynnin ammattitutkintoon.

Koulutuksen tavoitteena on:

• innostaa asiakaslähtöiseen ajatteluun ja tavoitteelliseen b-to-b-myyntityöhön
  • lisätä varmuutta toimia teknisessä yritysmyyntityössä
  • kehittää myynnin ja asiakaspalvelun osaamista sekä yrityksen liiketoimintaa.

Opinnoissa keskitytään erityisesti asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseen, neuvottelu- ja ongelmaratkaisutaitoihin sekä tulokselliseen myyntiin. Lisäksi painotetaan suunnitelmallisen ajankäytön merkitystä arjen työssä.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille teknisen alan osaajille, jotka haluavat kehittää myynti- ja asiakaspalvelutaitojaan.

Hae koulutukseen

Koulutus alkaa maaliskuussa 2017. Hakuaika päättyy 28.2.2017. Haastattelujen perusteella soveltuvat valitaan hakujärjestyksessä. Paikkoja on rajoitetusti.

Katso esite