Tervetuloa sähkösuunnittelijoiden tuotetietoaamukahville

Miten tuotetietoja tulisi hyödyntää suunnittelussa nyt ja tulevaisuudessa

Aika:
      31.8.2017 klo 9-11 (aamukahvi klo 8:30 alkaen)

Paikka:   Sähköteknisen Kaupan Liitto ry, Särkiniementie 3, 00210 Helsinki – kokoustila OHMI, 1. krs

Hinta:     Maksuton

Tule kuulemaan ja ideoimaan sitä, miten tuotetietoja ja ETIM-standardin mukaisia teknisiä ominaisuuksia nyt ja tulevaisuudessa kannattaa hyödyntää suunnitteluprosessissa, -ohjelmistoissa ja -dokumentaatiossa:

Miten Sähkönumerot.fi-palvelu palvelee sähkösuunnittelijoita nyt ja miten sen toimintoja tulisi kehittää?

Tuotteet valitaan teknisten ominaisuuksien perusteella - Miten ETIM tukee tuotteiden hakemista ja vertailua?

Miten suunnitteluohjelmistoissa voisi ja kannattaisi hyödyntää Sähkönumerot.fi-tuotetietoja?

8:30      Aamukahvia tarjolla

9:00      Tilaisuuden avaus - Tuotetietojen merkitys ja tarpeet sähköteknisten tuotteiden toimitusketjussa
              toimitusjohtaja Tarja Hailikari, Sähköteknisen Kaupan Liitto ry (STK)

9:10      Sähkönumerot.fi-palvelun nykyiset palvelut