STK Sahkonumerotfi 90 12

iStock 536221917 cropTervetuloa sähkösuunnittelijoiden tuotetietoaamukahville - Miten tuotetietoja kannattaa hyödyntää suunnittelussa nyt ja tulevaisuudessa

Aika:       31.8.2017 klo 9-11 (aamukahvi klo 8:30 alkaen

Paikka:   Sähköteknisen Kaupan Liitto ry, Särkiniementie 3, 00210 Helsinki – kokoustila OHMI, 1. krs

Hinta:     Maksuton

Tule saamaan vastauksia ja keskustelemaan siitä, miten tuotetietoja ja ETIM-standardin mukaisia teknisiä ominaisuuksia nyt ja tulevaisuudessa kannattaa hyödyntää suunnitteluprosessissa, -ohjelmistoissa ja -dokumentaatiossa:

Tuotteet valitaan teknisten ominaisuuksien perusteella - Miten ETIM tukee tuotteiden hakemista ja vertailua?

Miten Sähkönumerot.fi-palvelu palvelee sähkösuunnittelijoita nyt ja miten sen toimintoja tulisi kehittää?

Miten Sähkönumerot.fi-tuotetietoja voisi ja kannattaisi hyödyntää suunnitteluohjelmistoissa?

Digitalisaatio virtaviivaistaa arvoketjua  - Mikä on sähkönumeron rooli eri järjestelmien välisessä tiedonsiirrossa?

Tuotteista tarvitaan tietoja vuosienkin päästä  - Tukeeko sähkönumero elinkaariajattelua?

Ohjelma (täsmentyy lähiaikoina):

Aamukahvia tarjolla klo 8:30 alkaen

Tilaisuuden avaus

Sähkönumerot.fi-palvelun rooli ja palvelut nyt ja tulevaisuudessa

Suunnitteluohjelmistotoimittajien puheenvuorot

-  Progman / MagiCad

-  Kymdata / CADS

Tervetuloa!

Tarja Hailikari

Sähköteknisen Kaupan Liitto ry | STK-Tietopalvelut Oy
     Särkiniementie 3, 00210 Helsinki | puh. 040 73 586 73
     stkliitto.fiHyvinvointiasähköllä.fi | Sähköteknisten tuotteiden tuotetiedot: sähkönumerot.fi