Tervetuloa Aamukahvitilaisuuteen!

Työhyvinvoinnin johtaminen vaikuttaa yrityksesi tuloksiin!

Aika: Torstai 25.10.2018 kello 9.00 - 10.30 (aamukahvi kello 8.30 alkaen)
Paikka: Teknisen Kaupan Liitto ry, Särkiniementie 3, 00210 Helsinki - kokoustila OHMI, 1. krs
Hinta: Jäsenille maksuton
Ilmoittautuminen: TÄSTÄ 18.10.2018 mennessä

Tule kuulemaan, miten työhyvinvointi näkyy työpaikallasi ja miksi, milloin ja kuka siihen voi vaikuttaa. Tilaisuudessa kuulet myös käytännön yritysesimerkin kautta, miten tehdään tulosta työhyvinvointiin panostamalla.

Yhteistyökumppanimme OP Vakuutuksen asiantuntija, myyntipäällikkö Juha Ala-Hiiro käy läpi yksilön ja yhteisön vaikutuksia hyviin tuloksiin, samoin kuin hyvän johtamisen merkityksen työhyvinvoinnille. Esityksessä tulee esiin myös elävä strategia, oppiminen ja tieto - sekä poissaolojen kustannukset.

Anne Luodonpää, Ramirent Finland Oy:n HR Manager antaa käytännön yritysesimerkin kautta käsityksen siitä, miten teknisen kaupan yritys tekee tulosta työhyvinvointiin panostamalla.

Tilaisuuden ohjelma:

• Aamukahvi tarjolla kello 8.30 alkaen
  • Tilaisuuden avaus, Hannu Kyyhkynen, Asiamies - Osaamisen kehittäminen, Teknisen Kaupan Liitto ry
  • Työhyvinvoinnin johtamisella tuloksia, Juha Ala-Hiiro, Myyntipäällikkö, OP Vakuutus Oy
  • Työhyvinvoinnin johtaminen Ramirent Finland Oy:ssä, Anne Luodonpää, HR Manager, Ramirent Finland Oy
  • Keskustelua ja kysymyksiä

Aamupalatarjoilun vuoksi pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisesta viimeistään 18.10.2018. Paikkoja on rajoitetusti.

Välitäthän kutsun ystävällisesti kollegoillesi ja muille organisaatiosi jäsenille, jos katsot tilaisuuden sopivan myös heille!

Tervetuloa!

Hannu Kyyhkynen