Tervetuloa Aamukahvitilaisuuteen!

Kyberturvallisuus - onko yrityksesi tietoturva kunnossa?

Aika: Torstai 14.3.2019 kello 9.00 - 10.30 (aamukahvi kello 8.30 alkaen)
Paikka: Teknisen Kaupan Liitto ry, Särkiniementie 3, 00210 Helsinki - kokoustila OHMI, 1. krs
Hinta: Jäsenille maksuton
Ilmoittautuminen: TÄSTÄ  7.3.2019 mennessä

Perinteinen tapa lähestyä kyberturvallisuutta on tuoda mukaan yritysten tietoturvanäkökulma, jolla pyritään huolehtimaan yrityksen rattaiden pyörimisestä eli elintärkeiden, kriittisten toimintojen turvaamisesta kaikissa olosuhteissa. Turvallisuus keskittyy sananmukaisesti datan turvaamiseen. Kyberturvallisuus on huomattavasti laajempi kokonaisuus, jonka yhtenä osa-alueena voidaan pitää tiedon turvaamista ja organisaation jatkuvuuden takaamista erilaisissa häiriötilanteissa. Asiasta tilaisuudessa kertoo vanhempi konsultti Marko Mikkola Sulava Oy:stä.

Tilaisuudessa läpikäydään tyypillisimpiä esimerkkejä siitä, millaisten hyökkäysten kohteeksi esimerkiksi teknisen kaupan yritykset voivat joutua ja mitä kaikkia asioita on syytä ottaa huomioon, jotta yrityksesi henkilökunta kykenee ja osaa suojautua mahdollisia kyberuhkia vastaan. Ihmisten omalla ajallaan kohtaamat tietoturvauhat ovat loppupeleissä melko samoja kuin yritysten kohtaamat ja siksi voidaan ajatella, että ihmisten sitoutuminen myös yrityksen tietoturvaan onnistuu hyvin.

Tule oppimaan uutta ja keskustelemaan aamukahvitilaisuuteemme!

Tilaisuuden ohjelma:

• Aamukahvi tarjolla kello 8.30 alkaen
  • Tilaisuuden avaus
    Hannu Kyyhkynen, Asiamies - Osaamisen kehittäminen, Teknisen Kaupan Liitto ry
  • Ihminen ja tietoturva - match made in hell?
    Marko Mikkola,
    Vanhempi konsultti, Sulava Oy
  • Esimerkkejä tietoturvarikkomuksista ja identiteettivarkauksista
    Marko Mikkola,
    Vanhempi konsultti, Sulava Oy
  • Keskustelua ja kysymyksiä
  • Tilaisuuden yhteenveto
    Hannu Kyyhkynen
    , Asiamies - Osaamisen kehittäminen, Teknisen Kaupan Liitto ry

Aamupalatarjoilun vuoksi pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisesta viimeistään 7.3.2019. Paikkoja on rajoitetusti.

Välitäthän kutsun ystävällisesti kollegoillesi ja muille organisaatiosi jäsenille, jos katsot tilaisuuden sopivan myös heille!

Tervetuloa!

Hannu Kyyhkynen