Tervetuloa syksyn ensimmäiseen aamukahvitilaisuuteen!

Myynnin herätyskokous - Digitaalisista asiakkuusratkaisuista arvoa asiakkaalle

Aika:
Torstai 12.9.2019 kello 9.00 - 10.30 (aamukahvi kello 8.30 alkaen)
Paikka: Teknisen Kaupan Liitto ry, Särkiniementie 3, 00210 Helsinki - kokoustila OHMI, 1. krs
Hinta: Jäsenille maksuton
Ilmoittautuminen: TÄSTÄ 5.9.2019 mennessä
Syksy käynnistyy jälleen vauhdilla digitalisaation merkeissä. Ennakoiva markkinointi on tehokas työväline - niin tehokas, että jokaisen markkinointi- ja myyntijohtajan on syytä ymmärtää, miten ennakoivaa markkinointia tehdään ja miten sitä kannattaa omassa työssään hyödyntää. Lähes kaikkia markkinoinnin ja myynnin prosesseja voi kehittää ennakoivan markkinoinnin avulla varsinkin, jos yritys on kerännyt kontakti- ja asiakasdataa systemaattisesti jo pidemmän aikaa. Mitä moderni datalähtöinen markkinointi edellyttää yritykseltä ja miten B2B yritys voi luoda lisäarvoa asiakkaalle? Tule keskustelemaan ja kuulemaan Henrik Lagercrantzia, joka on ID BBN:n markkinointiteknologian osaston päällikkö ja työskennellyt viimeiset seitsemän vuotta markkinoinnin automaation ja eri teknologioiden käyttöönottoprojekteissa.
Tilaisuudessa saat vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin: - Mitä datalähtöinen markkinointi käytännössä on?
- Mitä markkinointiautomaation käyttöönotto vaatii yritykseltäsi?
- Miten markkinointiautomaatiota on hyödynnetty B2B yrityksissä? Case-esimerkkejä.
- Koneoppiminen ja koneäly - hypeä vai jo todellisuutta B2B:ssä?
Tilaisuuden ohjelma:

• Aamukahvi tarjolla kello 8.30 alkaen
  • Tilaisuuden avaus
    Hannu Kyyhkynen, Asiamies - Osaamisen kehittäminen, Teknisen Kaupan Liitto ry
  • Miten voit luoda arvoa asiakkaalle digitalisoimalla liiketoimintaasi?
    Henrik Lagercrantz,
    VP, Technical Excellence, ID BBN
  • Keskustelua, kysymyksiä ja ehdotuksia
  • Tilaisuuden yhteenveto
    Hannu Kyyhkynen
    , Asiamies - Osaamisen kehittäminen, Teknisen Kaupan Liitto ry

Aamupalatarjoilun vuoksi pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisesta viimeistään 5.9.2019. Paikkoja on rajoitetusti.

Välitäthän kutsun ystävällisesti kollegoillesi ja muille organisaatiosi jäsenille, jos katsot tilaisuuden sopivan myös heille! Tervetuloa! Hannu Kyyhkynen
Asiamies, Osaamisen kehittäminen
Puh. 050 599 4942
Tämä koulutuskutsu lähetetään jäsenorganisaatioidemme palveluksessa oleville henkilöille.
Osoitelähde: yhdistyksen jäsenrekisteri.
Tervetuloa Aamukahvitilaisuuteen!