Löytävätkö opiskelijat osastollesi Jyväskylässä?

Featured Image

Ilmoita näyttelyosastosi mukaan osaksi Opiskelijoiden messupolkua Sähkö Valo Tele AV 2022 –messuilla Jyväskylässä 2.-4.2.2022. 

Helmikuussa 2020 Jyväskylän messuilla, vuoden tärkeimmässä ammattilaistapahtumassa, kävi 1500 opiskelijaa. Tuolloin jo kolmannen kerran toteutettu messupolkumme saavutti suuren suosion.

Tarjoamme yrityksellesi jälleen mahdollisuuden liittää osastonne osaksi Opiskelijoiden messupolkua ja päästä esittäytymään tuleville alan ammattilaisille.

Sähköala nähdään tulevaisuuden alana, joka tarjoaa paljon työmahdollisuuksia mielenkiintoisissa yrityksissä. Yrityksille ja meille järjestöille opiskelijat ovat tärkeä sidosryhmä, jolle haluamme osoittaa erityishuomion.

Opiskelijakävijälle näytteilleasettajien määrä ja messuohjelman runsaus ovat kuitenkin melkoisia haasteita. Haluammekin jälleen helpottaa kiinnostavimpien kohteiden löytämistä valmistelemalla yritysten kanssa helposti seurattavan reitin. Se tutustuttaa yrityksiin, jotka ovat erityisen kiinnostuneita esittelemään toimintaansa ja ratkaisujaan sähköalan opiskelijoille.

Reittikarttaan merkityillä osastoilla on Opiskelijakummi-rintamerkillä varustettuja henkilöitä, joiden kanssa on mutkatonta ryhtyä juttusille. Osastoilla on usein myös tehtäviä, joiden kautta oli helppoa tutustua taloon ja sen tarjontaan.

Lue lisää ja ilmoita näyttelyosastonne Opiskelijoiden messupolulle tästä>>