Tehosta omaa ja yhteistyökumppaniesi työtä!

Ota uudet Sähkönumerot.fi-palvelua täydentävät Hanketiedot.fi-kansiot käyttöösi!

 

Mikä Hanketiedot.fi on?

Hanketiedot.fi täydentää jo ennestäänkin monipuolisen Sähkönumerot.fi-palvelun toiminnallisuuksia. Tuotteiden myyjä, sähkösuunnittelija tai -urakoitsija voi helposti ja systemaattisesti kerätä tuotteita koskevat ehdotukset, vertailut ja luettelot luomiinsa Hanketiedot.fi-kansioihin ja jakaa ja työstää niitä edelleen asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa.

 

Sahkolan ammattioppilaitos demo

Tutustu Sähkölän ammattioppilaitos -demokansioon tästä linkistä

Miten Hanketiedot.fi toimii?

Luo palveluun hankkeistasi kansioita ja niille alakansioita, nimeä kansiot ja kerää niihin erilaisia URL-osoitteita esim. Sähkönumerot.fi-tuotekorteille, -vertailuihin tai -listauksiin. Linkki voi johtaa myös valmistajan tuotesivulle, tukun verkkokauppaan tai itse asiassa minne tahansa verkossa.

Voit lähettää luomasi hankekansion tai sen alakansion sähköpostitse edelleen yhteistyökumppanillesi, joka näkee kansion ja sen sisällön ja voi halutessaan tallentaa sen itselleen muokkausta tai täydentämistä varten.

Hanketiedot.fi-palvelun käyttäjätunnus on sidottu käyttäjän työnantajayritykseen ja saman yrityksen kaikki työntekijät näkevät toistensa kansiot ja pääsevät tarvittaessa niitä muokkaamaan.

Palvelun käyttöehdot löytyvät täältä

Kenelle Hanketiedot.fi-palvelu on tarkoitettu?

Sähköteknisten tuotteiden myyjille, sähkösuunnittelijoille, -urakoitsijoille ja tilaajille.
 

Mitä palvelu maksaa?

Hanketiedot.fi tarjotaan käyttäjille maksutta ainakin vuoden 2022 loppuun.
 

Miten pääsen käyttämään palvelua?

Saat palveluun käyttäjätunnuksen, kun täytät yhteystietosi tästä linkistä.
 

Hanketiedot.fi esittely verkossa 15.10.2020 - katso tallenne

Hanketiedot kutsubanneri

Tallenne löytyy täältä.

 

Esimerkkejä palvelun hyödyntämistavoista

Tuotteiden myyjä

• Voi tarjouksensa yhteydessä lähettää asiakkaalle linkin hankekansioon, jonne myyjä on kerännyt linkit tarjottuihin tuotteisiin. Linkit voivat johtaa valmistajan tai tukun omille tuotesivuille verkossa tai Sähkönumerot.fi-palveluun
• Jos myyjä haluaa ehdottaa asiakkaalle jonkun tuotteen vaihtamista toiseksi, kansioon on helppo kommenttien kera kerätä esim. linkki Sähkönumerot.fi-tuotevertailuun, jonne on haettu alkuperäisen tuotteen rinnalle uusi tuote.

Suunnittelija

• Voi luoda suunnittelukohteistaan hankekansioita alakansioineen ja kerätä niihin asiakasta varten ehdotuksia eri tiloihin soveltuviksi tuotteiksi tai vaikkapa valaisinluettelon.
• Kun kansioon tallentaa linkin Sähkönumerot.fi-palvelun hakuun tai -vertailuun, voi samalla määrittää tuotteille niiden tärkeimmät tekniset ominaisuudet.
• Hankkeen myöhemmässä vaiheessa kansioon voi kerätä listauksen eri tiloihin valituista/hyväksytyistä tuotteista.
• Edellisen hankkeen kansion voi helposti kopioida seuraavan samantyyppisen hankkeen pohjaksi.

Urakoitsija

• Voi tarjouspyyntönsä ja myöhemmin tarjouksensa yhteydessä lähettää myös linkin hankekansioon, jonne hän on kerännyt linkit hankkeessa tarvittaviin tuotteisiin.
• Voi lähettää edelleen tukkuun linkkinä suunnittelijalta Hanketiedot.fi-kansiona saamansa ehdotuksen hankkeeseen suunnitelluista tuotteista ja pyytää tarjousta.
• Jos urakoitsija haluaa ehdottaa suunnittelijalle tai tilaajalle jonkun tuotteen vaihtamista toiseksi, kansioon voi kommenttien kera kerätä suunniteltujen ja tarjottujen tuotteiden vertailut, joista selvästi ilmenee tuotteiden erot. 

 

Kysy lisää palvelun käytöstä: Jarmo Raninen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 1111 962.