ABB OY
Kotimaan myynti
PL 182 00381 Helsinki
puh. 010 2211
abb.fi

ABB OY Asennustuotteet
PL 16 / Porvoon Sisäkehä 2
06101 Porvoo
puh. 010 2211
abb.fi/asennustuotteet

ABB on johtava globaali sähkö- ja automaatioteknologiayhtymä, jonka tuotteet ja palvelut parantavat teollisuus- ja energiayhtiöasiakkaiden kilpailukykyä ympäristövaikutukset huomioiden.

ABB Asennustuotteet valmistaa ja markkinoi rakentamisessa käytettäviä sähköasennustarvikkeita ja -kalusteita sekä merkinantojärjestelmiä. Tuotevalikoimaan kuuluu myös EIB ja PowerNet väylätekniikkatuotteet.

AHLSELL OY

Kallionopontie 1
05620 Hyvinkää
puh. 020 584 5000
ahlsell.fi

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Yhtiöllä on toimintaa myös Baltiassa ja Venäjällä. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita tuotealueilla LVI, Koneet ja työkalut, Sähkö, Kylmä ja Tee-Se-Itse. Konsernin liikevaihto on noin 2,5 miljardia euroa ja sillä on noin 5500 työntekijää, joista Suomessa noin 600.
AIRAM_logo_rgb_120px AIRAM ELECTRIC OY AB
PL 175 /
Sementtitehtaankatu 6
04201 Kerava
puh. 0207 545 600
airam.fi

Airam Electric Oy Ab on yksityinen vakavarainen suomalainen yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat valonlähteet, valaisimet, paristot, kylmälaukut, termospullot ja -kaatimet. Omassa tuotannossa ovat erikoislamput ja -valaisimet.

Airam-laatu on käsite käyttäjien keskuudessa – v. 1921 perustetulla Airamilla on pitkät perinteet suomalaisena sähkötekniikan asiantuntijana. Yhtiön toiminta on keskittynyt Keravalle, missä sijaitsevat yhtiön toimitilat ja logistiikkakeskus. Airamilla on Suomessa kattava varastovalikoima, käsittäen yli 2000 varastonimikettä, joista n. 400 on lamppuja. Airam-tuotteita myyvät hyvinvarustetut tavaratalot, päivittäistavarakaupat, sähköliikkeet ja rautakaupat.

Aura logo NEW 140 39

AURA LIGHT OY
Vapaalantie 2 A
01650 Vantaa
puh. 09-855 3640
auralight.fi/

Aura Light on ruotsalaisen Aura Light International-konsernin Suomen tytäryhtiö.
Aura on korkealaatuisten ja pitkäikäisten Long Lige Lights – loistelamppujen kehittäjä ja valmistaja. Aura Long Life Lights –loistelamppujen taloudellinen polttoikä on kolminkertainen verrattuna muihin loistelamppuihin. Tarjoamme pitkäikäisen, kokonaistaloudellisen ja ympäristöä säästävän valaistusratkaisun ammattisektorin loppukäyttäjille kaikkiin valaistustarpeisiin. Yhteistyökumppaneinamme ovat Suomen johtavat alan tukkuliikkeet. Tuotteemme tunnettiin aiemmin nimellä Luma Long Life.

 Cablex CABLEX OY
Kärsämäentie 23
20360 Turku
puh. 040-5529758
cablex.fi
CableX Oy on suomalainen sähkö- ja konerakennusalan materiaalitoimittaja. Yhtiö palvelee laite- ja konerakentajia sekä urakointi- ja alihankintatoimialoja. Yhtiö maahantuo, varastoi ja myy laadukkaita sähkö-, elektroniikka- ja auto-maatioalan tuotteita.
Tuotevalikoimaan kuuluvat kaapelit, valmiskaapelit, kotelot, asennustarvikkeet ja työkalut. Yritys on perustettu 2008. Henkilöstöä on 16. Toimipaikka sijaitsee Turussa, jossa yhtiöllä on yli 2000 m2:n varastotilat.
Cadmatic CADMATIC EAC OY
Heikinkatu 7
48100 Kotka
puh. 05 227 5100
cads.fi

Cadmatic kehittää sähkösuunnitteluun ja -dokumentointiin CAD-ohjelmistoja sekä on mukana kehittämässä toimialan prosesseja sekä toimintatapoja. Yhtiön asiakkaita ovat suunnittelutoimistot, urakoitsijat, keskusvalmistajat, valmistava teollisuus, energialaitokset. Lisäksi yritys tekee yhteistyötä johtavien sähköalan oppilaitosten kanssa. Yhtiö toimii Suomessa, Baltian maissa ja Ruotsissa.

Cadmaticillä (entinen Kymdata) on ollut yhteistyösopimus Sähkönumerot.fi-palvelun kanssa tuotteiden perustietojen käytöstä ja linkityksestä Sähkönumerot.fi-tuotekorteille vuodesta 2005 lukien.

Cariitti

CARIITTI OY
Munkinmäentie 9
02400 Kirkkonummi
puh. 09-221 90440
cariitti.com

Cariitti luo ainutlaatuisia valaistuselämyksiä. Cariitti Oy on valokuitu- ja led-valaisimia valmistava kotimainen valaistusalan perheyritys. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Hyvän lopputuloksen viimeistelee hyvä asiakaspalvelu ja mahdollisuus asiakaskohtaiseen tuotesuunnitteluun. Vuonna 2008 Cariitille myönnettiin Avainlippu-tunnus. Materiaalivalinnoissa huomioidaan ympäristönäkökulmat, ja yrityksen kaikki kierrätettävä jäte kierrätetään.

OY DANFOSS AB
Niittytaival 13
02200 Espoo
puh. 020 7010600
danfoss.fi
devi.fi

Danfoss on yksi maailman johtavista energiatehokkaiden ratkaisujen toimittajista. Se valmistaa, markkinoi ja myy ensiluokkaisia komponentteja ja käyttöjärjestelmiä. Laajasta valikoimasta löytyy tuotteita ja palveluita esimerkiksi rakennusten lämmitykseen ja ilmastointiin, sähkömoottorien ohjaukseen ja elintarvikkeiden jäähdytykseen. Danfossilta löytyy ratkaisut myös aurinko- ja tuulivoimaan sekä kaukolämmitykseen ja –jäähdytykseen.

Danfoss Lämpö
Danfoss Lämpö tarjoaa laajan valikoiman komponentteja ja järjestelmiä lämmön tuotantoon, jakeluun ja käyttöön. Danfoss Lämmön tuotevalikoimasta löydät sähköiset lattialämmitys- sekä sulanapitojärjestelmät sekä vesikiertoiset lattialämmitysjärjestelmät, patteritermostaatit, öljylaitekomponentit, maa- ja ilmavesilämpöpumput.

Danfoss Drives
Vaconin ja Danfossin muodostama Danfoss Drives -liiketoimintayksikkö syntyi yhteisestä intohimosta kehittää, valmistaa ja myydä maailman parhaimpia taajuusmuuttajia. Yli 5 000 ammattilaista yli 50 maassa vuosikymmenien kokemuksella varmistavat, että taajuusmuuttaja-alan paras palvelu on aina saatavilla käyttökohteesta riippumatta koko tuotteen elinkaaren ajan.
Valikoimasta löytyvät tutut ja luotettavat 0,18 kW:n ja 5,3 MW:n välisellä tehoalueella toimivat VLT®- ja VACON®-taajuusmuuttajat, jotka soveltuvat käytettäväksi kaikkien moottoriteknologioiden kanssa.

Teollisuusautomatiikka
Danfoss Teollisuusautomaatio on johtava toimittaja OEM – teollisuuden, prosessiteollisuuden sovellusten ja kiinteistöjen automaatiotarpeissa. Tuotevalikoimaan kuuluvat tuotteet lämpötilan valvontaan, paineen valvontaan, virtausten ohjaukseen sekä sähkön ohjaukseen.

Eaton

EATON POWER QUALITY OY
PL 54 / Koskelontie 25
02921 Espoo
puh. 09 452 661
eaton.fi

Eaton on globaali, johtava energialiiketoiminnan asiantuntija. Eatonilla on vahvaa paikallista sovellusosaamista sähkönjakelussa ja suojaamisessa, sähkönsyötön varmistamisessa ja energiavarastoinnissa, sähkönlaadussa sekä sen hallinnassa ja automatisoinnissa, turvallisuuden takaamisessa rakenteellisissa ratkaisuissa sekä vaativissa ympäristöratkaisuissa. Kokonaispalveluiden, kanavien, integroidun digitaalisen alustan ja näkemysten avulla Eaton tukee toimialoja ympäri maailmaa ja auttaa asiakkaitaan ratkaisemaan kriittisimmät sähkönhallintaan liittyvät haasteet.

Eatonin tehtävänä on parantaa elämänlaatua ja ympäristöä virranhallintateknologioiden ja -palveluiden avulla. Tarjoamme kestävään kehitykseen perustuvia ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme hallinnoimaan sähköistä, hydraulista ja mekaanista voimaa – turvallisemmin, tehokkaammin ja luotettavammin. Eatonin vuoden 2020 liikevaihto oli 17,9 miljardia Yhdysvaltain dollaria, ja myymme tuotteita asiakkaillemme yli 175 maassa. Eatonilla on noin 92 000 työntekijää.

evalo ELEKTRO-VALO OY
Muottotie 4
23500 Uusikaupunki
puh. 020 7402460
elektro-valo.com
Elektro-Valo Oy on suomalainen valaisinvalmistaja, jonka tehdas sijaitsee Uudessakaupungissa. Yritys on perustettu vuonna 1981.
Elektro-Valo Oy valmistaa ja suunnittelee valaisinratkaisuja pääasiassa julkisiin tiloihin. Yrityksen toteuttamia valaisinratkaisuja on nähtävissä mm. toimistoissa, ostoskeskuksissa, tehtaissa, urheiluhalleissa, sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa.

EL-PARTS OY
Högberginhaara 9
04360 Tuusula
puh. 010 830 3000
elparts.fi

EL-Parts Oy on yksityisessä omistuksessa oleva sähkötarviketukkuri, jonka toiminta on keskitetty yhtiön toimitiloihin Tuusulaan. EL-Parts Oy on keskittynyt jakelemaan sähkötarvikkeita pääasiassa sähköurakoitsijoille Suomessa.

Myynti tapahtuu pääasiassa sähköisten kanavien kautta.

Elpress web

ELPRESS AB
Papinkatu 19
FI-06100 Porvoo
puh. 040-538 9644
elpress.se

Elpress AB on kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut kattavia johdinten ja kaapeleiden liitosjärjestelmiä jo vuodesta 1959.

Yhtiön pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Kramforsissa, keski-Ruotsissa. Tuotteita markkinoidaan yli 50 maassa. Päämarkkina-alue on Pohjoismaat ja Baltia.

Sertifiointi, konsultointi, koulutus ja huolto ovat yhdessä: System Elpress – varma liitoksesi.

 

ensto

ENSTO FINLAND OY
PL 77 /
Ensio Miettisen katu 2
06101 Porvoo
puh. 0204 76 21
ensto.fi

Ensto suunnittelee ja tarjoaa sähköistysratkaisuja, jotka tekevät älykkäistä sähköverkoista, rakennuksista ja liikenteestä entistä turvallisempia, toimivampia, luotettavampia ja tehokkaampia. Vuonna 1958 perustettu kansainvälinen teknologia- ja perheyritys työllistää 1 600 ammattilaista Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Liikevaihtomme on noin 270 miljoonaa euroa. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen.

Esylux ESYLUX OY
Äyritie 12 B
01510 Vantaa
puh. 020 779 2660
esylux.fi
Esylux kehittää, tuottaa ja myy automaatio- ja valoratkaisuja, jotka parantavat elämänlaatua ja energiatehokkuutta toimistorakennuksissa, opetustiloissa ja sairaanhoitolaitoksissa.
Exilight EXILIGHT OY
Hermiankatu 6-8 A
33720 Tampere
puh. 010 773 5400
exilight.fi

Exilight tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja näyttäviä turva- ja opastevalaisimia sekä moderneja, helposti ylläpidettäviä turvavalaistuksen järjestelmiä. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa Tampereella ja Espoossa.

Exilight on perustettu 2003 ja se on toiminut valaistusalalla jo viisitoista vuotta. Exilight kuuluu ruotsalaiseen Lagercrantz Groupiin, joka on teknisiin ratkaisuihin keskittyvä ryhmä, jolla on toimintaa seitsemässä maassa. Yhtiö on listattuna Nasdaq OXM Tukholman pörssissä vuodesta 2001.

 Fagerhult2

FAGERHULT OY
Pasilankatu 14
00240 Helsinki
puh. 09 777 1580
fagerhult.fi

Fagerhult kehittää, valmistaa ja markkinoi valaisimia ja valaistusratkaisuja julkisiin tiloihin, kuten toimistoihin, kouluihin, teollisuudelle ja sairaaloille. Painotamme tuotekehityksessä tuotteiden toimivuutta, muotoilua, monipuolisuutta sekä energiaa säästäviä ratkaisuja.

Fagerhult on osa Fagerhult-konsernia, joka kuuluu Euroopan johtaviin valaistusalan ryhmittymiin. Konsernilla on toimintaa yli 15 maassa. AB Fagerhultin osake noteerataan Nasdaq OMX Tukholman pörssissä.

 Sylvania FEILO SYLVANIA FINLAND OY
Business Park Kehämylly
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
puh. 09 5421 2100
sylvania.fi
Feilo Sylvania Finland Oy kuuluu osana maailman laajuiseen Sylvania-yhtiöön, joka on yksi maailman johtavia ammattimaisten valaistusratkaisujen toimittajia. Ammattitaitoa valonlähteissä ja valaisimissa on kertynyt jo yhden vuosisadan ajan. Toimitamme valaistusratkaisuja julkiselle, kaupalliselle ja yksityiselle sektorille keskittyen määrätietoisesti teknisiin innovaatioihin ja kehittäen jatkuvasti uusia energiatehokkaita ratkaisuja. Jokaisen uuden tuoteratkaisun tulee tarjota laadukkaampaa valoa pienemmällä energialla.
FIBOX OY AB
Keilaranta 19
02150 Espoo
puh. 0207 785 700
fibox.fi

Fibox on elektroniikka- ja sähkökomponentteja ja sähkölaitteita vaativissa olosuhteissa suojaavien muovi- ja alumiinikoteloiden markkinajohtaja ja yksi maailman suurimmista kotelovalmistajista.

Finnparttia logo 2 FINNPARTTIA OY
Joutnantie 76
25500 Perniö
puh. 02 727200
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
finnparttia.fi

Finnparttia on perinteinen varastoiva sähkötukkukauppa, joka varastonkierron parantamisen sijaan panostaa asiakastyytyväisyyteen pitämällä isoa varastoa ja kokeneita sähköalan ammattilaisia myyjinä. Kilpailukykyä lisää aktiivinen eurooppalainen FEGIME yhteistyö. 1987 perustetun perheyhtiön päätuotteita ovat sähkötarvikkeet, valaisimet, kaapelit, keskukset, moottorit, keskuskomponentit ja automaatiotuotteet. Perniössä on Finnparttian 1000 m² noutomyymälä ja 5200 m² varasto. Pitkään Finnparttia tunnettiin painetusta kuvallisesta hinnastostaan, nykyään verkkokaupastaan www.finnparttia.fi.

Finnsat FINNSAT OY
Yrittäjäntie 15 (PL 29)
60100 Seinäjoki
puh. 020 742 0148
finnsat.fi

Finnsat Oy sähköteknisten tuotteiden maahantuonti ja markkinointiyhtiö. Yhtiöllä on 45 vuoden kokemus antenni- ja tietoverkoista. Tuoteperheet on rakennettu vahvoista kansainvälisesti tunnetuista tuotemerkeistä. Finnsat edustaa Suomessa yli 50 päämiestä Euroopasta ja sen ulkopuolelta. Tuotevalikoimasta löytyvät ratkaisut koaksiaali-, kuitu-, 4G- ja dataverkkoihin, mittalaitteet sekä moni-puoliset AV-ratkaisut.

fluke FLUKE FINLAND OY
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa
puh. 0800 111862
fluke.fi
Vuonna 1948 perustettu Fluke Corporation on ammattikäyttöön tarkoitettujen kompaktien elektronisten testauslaitteiden markkinajohtaja. Fluken asiakkaat ovat teknikkoja, insinöörejä ja sähköasentajia, jotka asentavat, huoltavat ja valvovat teollisia sähkö- ja elektroniikkalaitteita sekä kalibrointiprosesseja.
 FSM Group

FSM OY FONEL SECURITY MARKETING
Kolmenkulmantie 1
37150 Nokia
puh. 020 7559500
fsm.fi

FSM on johtava turvatekniikan ja tietoverkkotuotteiden maahantuoja. Yhtiö on 25 vuotta toiminut turvatekniikan maahantuojana, ja viime vuosien aikana vahvistanut tuotteistoaan ja asemaansa verkkotuotteiden ja konesalien toimittajana.
Tuotevalikoimaan kuuluu kaikki kiinteistön turvateknisessä valvonnassa tarvittavat laitteet ja järjestelmät, suurimpina tuoteryhminä hälytysjärjestelmät, hälytysten vastaanotto, videovalvonta, kulunvalvonta, paloturvallisuus sekä tietoverkko- ja IT-mekaniikan tuotteet. Tuotteita myyvät sähkötukut sekä maan kattava valtuutet-tujen jälleenmyyjien myyntiverkosto. Gigaset-liiketoimintayksiköllä on pitkä kokemus verkko-tuotteiden alihankkijana ja palveluntuottajana. Yhtiö on suunnitellut ja toteuttanut konesaleihin energiaa säästäviä kokonaisratkaisuja sekä toimittanut moduulirakenteisia valmiskaapeleita. Myyntikonttori ja myymälä sijaitsevat Vantaan Koivuhaassa ja Nokian Kolmenkulmassa. Yhtiön päävarasto on Vantaalla ja IT-liiketoimintayksikkö Karkkilassa.

garo GARO Finland Oy
Olarinluoma 7 / PL 36
02201 Espoo
puh. 040 7373 763
garo.fi
Garo Finland Oy on ruotsalaiseen GARO-konserniin kuuluva yritys, joka maahantuo ja markkinoi Garo Ab:n suunnittelemia ja valmistamia sähköalan tuotteita ja tarvikkeita. Laaja tuotevalikoima on myynnissä sähkötukkuliikkeissä ympäri maan. GARO-konsernilla on toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Irlannissa ja Puolassa. GARO kehittää, valmistaa ja toimittaa innovatiivisia tuotteita ja järjestelmiä sähköasennusteollisuudelle omalla tuotemerkillään. Yhtiöllä on toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Irlannissa ja Puolassa.
Glamox

GLAMOX OY
Karhumäenkuja 2
01530 VANTAA
puh. 010 841 0440
glamox.com

Glamox on norjalainen teollisuusyritys, joka kehittää, valmistaa ja toimittaa ammattivalaistuksen ratkaisuja maailmanlaajuisesti.
Glamox-konserni omistaa useita laadukkaita tuotemerkkejä: Glamox, Aqua Signal, Luxo, Høvik Lys, Norselight, LINKSrechts ja Küttel. Glamox on sitoutunut täyttämään asiakkaiden toiveet ja tarpeet tarjoamalla laadukkaita tuotteita, ratkaisuja ja tukipalveluita.

Tuotteemme ja ratkaisumme ovat insinööriemme kehittämiä ja testaamia. Tuotteet on testattu laboratorioissamme asianmukaisten laatu- ja ympäristöstandardien mukaisesti. Ne pohjautuvat uusimpaan teknologiaan, asiantuntemukseen ja vuosikymmenten kokemukseen. Kaikilla tuotteillamme on viiden (5) vuoden takuu.

Omien brandiemme lisäksi valikoimaamme kuuluvat Blond-sisustusvalaisimet, SILL-valonheittimet ja .hess-ulkovalaisimet.

OY HEDTEC AB
PL 110 / Lauttasaarentie 50
00201 Helsinki
puh. 0207 638 200
hedtec.fi

Oy Hedtec Ab on taloteknisen alan maahantuonti- ja markkinointiyhtiö. Hedtec on osa Hedengren-konsernia.

HELLERMANNTYTON
Äyritie 12 B
01510 Vantaa
puh. 09 8700 450
hellermanntyton.fi
HellermannTyton Suomessa on ruotsalaisen HellermannTyton Ab:n myyntikonttori, joka maahantuo ja markkinoi sähkö- ja elektroniikkateollisuuden komponentteja ja tarvikkeita.
HELVAR Oy Ab
Yrittäjäntie 23
03600 Karkkila
puh. 09-565 41
helvar.com

Helvar valmistaa kuristimia ja valaistuselektroniikkaa valaisinteollisuudelle ja muille valaistukseen erikoistuneille asiakkaille. Tuotevalikoimaan kuuluvat magneettiset kuristimet, säädettävät ja ei-säädettävät elektroniset liitäntälaitteet sekä analogiset ja digitaaliset valonohjaustuotteet.

Infradex INFRADEX OY
Hakamäenkuja 7
01510 Vantaa
puh. 09 876 1011
infradex.fi
Infradex Oy on vuonna 1987 perustettu Suomen johtava lämpökuvausjärjestelmien maahantuoja, huoltoliike sekä infrapunatekniikan kouluttaja. Yhtiö myy ja markkinoi lämpökameroita, testaus- ja mittalaitteita sekä optisia tarkastuslaitteita. Valikoimaan kuuluu FLIR lämpökamerat ja mittalaitteet, Extech testaus- ja mittalaitteet, Retrotech tiiviysmittalaitteet, CI Systems optiset tarkastuslaitteet sekä DJI ammattikäyttöön soveltuvat UAV laitteet.
I-VALO OY
14500 Iittala
puh. 010 501 3000
i-valo.com

I-Valo Oy on valaisimia kehittävä, valmistava ja markkinoiva yritys, joka on osa kansainvälistä Fagerhult-konsernia. Tuotevalikoima koostuu sekä asennus- että teollisuusvalaisimista.

Myös ATEX-luokitellut valaisimet ovat osa yrityksen tuotetarjontaa.

Kajote KAJOTE OY
Orvokintie 9
06100 Porvoo
puh. 0400 422 858
kajote.fi
Kajote on vuonna 1960 perustettu kotimainen perheyritys, joka valmistaa kaapeleita rakennus- ja tuotantoteollisuuden tarpeisiin. Yhtiön päämarkkina-alue on Suomi, mutta tuotteita viedään myös muihin EU-maihin. Valtakunnalliset tukkuliikkeet ja teollisuus ovat yhtiön pääasiallisia asiakkaita.
Kamic logo 2019

KAMIC INSTALLATION AB
Körkalsvägen 4
653 46 Karlstad, Sweden

Myynti Suomi:
Kamic Installation AB – Finland
Kylvöpolku 6, 00680 Helsinki
puh. 010 8238 200
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
kamic.fi

Kamic Installation Oy markkinoi asiakkaiden tarpeisiin sopivia turva- ja valaistustuotteita.

Olemme osa kansainvälistä Kamic Group-konsernia. Kuulumme konsernin Kamic Installation liiketoiminta-alueeseen, joka on keskittynyt erilaisten teknisten ratkaisujen ja laitteiden toimittamiseen erityisesti kiinteistöihin ja teollisuuteen. Tuotealueina ovat mm. valaistus, turvajärjestelmät ja -tuotteet, turvavalaistus, kameravalvonta, UPS-laitteet, paloilmoitinjärjestelmät, kulunvalvonta ja huoltovapaat akut.

Karlux

KARLUX OY
Paassillantie 1
15880 Hollola
puh. 03 881 0041
karlux.fi

Karlux Oy on perinteikäs kotimainen valaisinvalmistaja, jonka tuotteet ovat olleet saatavilla ammattitukkujen kautta jo vuodesta 1983.
Oma tuotanto Hollolassa ja valaisinsuunnittelu takaavat joustavan palvelun laajasta valikoimasta sekä ratkaisut myös erikoisprojekteihin.

Karluxin tuotevalikoima koostuu puisto-, taajama-, pihapiiri-, seinä- ja siltavalaisimista.

katko new logo

KATKO OY
Ruosilantie 2
00390 Helsinki
puh. 09-849 600
katko.fi

KATKO Oy suomalainen perheyritys, joka valmistaa yli 70 vuoden kokemuksella kuormankytkimiä, kytkinvarokkeita sekä näihin liittyviä sähkötarvikkeita. KATKO Oy on kehittynyt kansainvälisillä markkinoilla toimivaksi teollisuusyritykseksi, jonka valmistuksesta kaksi kolmannesta menee vientiin. Asiakaskuntaa löytyy yli 60 maasta kaikilta mantereilta.

Harju

KAUPPAHUONE HARJU OY
Myllypuronkatu 30
33330 Tampere
puh. 020 743 1330
harju.fi

Kauppahuone Harju on vuonna 1979 perustettu tamperelainen maahantuontia ja vientiä harjoittava perheyritys, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman teknisen alan tuotteita. Yhtiön päätuoteryhmiä ovat sähkötarvikkeet sekä Einhell-merkkiset sähkö- ja puutarhatyökalut. Kauppahuone Harjulla on yksinoikeus Etman-sähkötarvikkeiden sekä Tillex-kiinnitystarvikkeiden edus-tukseen Suomessa. Yhtiö markkinoi sähkötarvikkeita myös ElectroGEAR-brändillä.

Klinkmann logo

KLINKMANN OY
PL 38 (Fonseenintie 3)
00371 Helsinki
puh. 09-540 4940
klinkmann.fi

Klinkmann on johtava suomalainen automaatio- ja sähköistysratkaisujen toimittaja teollisuuteen, kiinteistöihin, liikennesovelluksiin ja sähkönjakeluun. Tarjoamme ratkaisuja ja tukipalveluita, jotka auttavat asiakkaitamme parantamaan omia tuotteitaan ja digitalisoimaan omaa toimintaansa. Palvelutiimimme varmistavat oikean sovellusratkaisun, sertifioivan asiakaskoulutuksen sekä jatkuvan tuen ja ylläpidon. Toimittamiimme ratkaisuihimme kuuluvat mm. Rockwell Automation ohjauslaitteet, Aveva Wonderware automaatio-ohjelmistot, Belden Hirschmann tietoverkkotuotteet sekä CHINT keskuskomponentit.
Lapp Automaatio LAPP AUTOMAATIO OY
Martinkyläntie 52
01720 Vantaa
puh. 020 76464
lappautomaatio.fi
Lapp Automaatio Oy tarjoaa sähkö- ja automaatiokomponentit sekä palvelukokonaisuudet asiakkaan kilpailukyvyn parhaaksi. Yritys on Suomen johtava koneenrakennuksen automaatio- ja sähkökomponenttien maahantuoja, joka edustaa alan parhaita tuotevalmistajia. Tarjoamme laajan tuotevalikoiman lisäksi asiakaskohtaisia kokonaisratkaisuja. Palvelun periaatteita ovat toimitusten nopeus ja laatu sekä kustannustehokkuus ja riskittömyys asiakkaalle. Tuotteisiin ja palveluihin kuuluvat automaatio- ja turvakomponentit, kaapelit ja kaapelitarvikkeet, virransyöttö- ja ohjauslaitteet, instrumentit ja lämpötilan mittaus sekä hälytyslaitteet, kotelot ja liittimet.
 Ledimo LEDIMO OY
Mustionkatu 8
20750 Turku
puh. 040 9000 700
ledimo.fi
Ledimo on suomalainen 2014 perustettu LED-valaisimien valmistaja, valmistuttaja sekä maahantuoja. Toiminnan perusteet ovat korkea laatu, kustannus- ja energiatehokkuus, sekä ympäristöystävällisyys. Yrityksen taustavoimana on sähkö- ja valaistustekniikan moniosaajia. Toimitusketjumme on pitkälle automatisoitu ja arvoketju mietitty tarkasti.
Ledvance LEDVANCE OY
PL 300 /Vantaankoskentie 14
01621 Vantaa
puh. 09 7422 3300
ledvance.fi

LEDVANCE lukeutuu maailman johtaviin yleisvalaistustuotteiden valmistajiin ja palvelee niin valaistusalan ammattilaisia kuin loppukäyttäjiä. Se tarjoaa laajan valikoiman LED-valaisimia, kehittyneitä LED-lamppuja, fiksuja älykoti- ja älyrakennusratkaisuja sekä perinteisiä valonlähteitä.

Yhtiö syntyi OSRAMin yleisvalaistusliiketoiminnasta, ja sen omistaa nyt kiinalainen valaistusalan yhtiö MLS Co., LTD. LEDVANCElla on toimipaikkoja yli 50 maassa ja liiketoimintaa yli 140 maassa. Yhtiöllä on näin ollen erinomainen maailmanlaajuinen markkina-asema, joka perustuu luotettuihin, pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja vahvaan jakeluverkostoon. Syvällinen asiantuntemus yleisvalaistusmarkkinoista, nousevista teknologioista ja muuttuvista tarpeista mahdollistaa sen, että voimme vastata sekä suorien että epäsuorien asiakkaiden erityisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin.

 Lem-Kem 80x80

LEM-KEM OY
Vieterikatu 11
15700 Lahti
puh. 020 7549 400
lemkem.fi

Lem-Kem Oy on vuonna 1985 perustettu maahantuonti- ja tukkuliike. Tuotevalikoima muodostuu lampuista, sähkö- ja valaistustarvikkeista, Led-lampuista, Led-päivityspaketeista, kiinteistönhoitotuotteista, siivoustarvikkeista ja kemikaaleista. Varastovalikoima kattaa yli 2000 erilaista valonlähdettä. Lem-Kem Oy:n edustamia tuotemerkkejä ovat mm. Lem-Lux longLife lamput, Venture monimetallilamput, Iwasaki-lamput ja valaisimet, Posco lamput ja valaisimet.

Malux MALUX FINLAND OY
Työpajantie 13a
06150 Porvoo
puh. 019 574 5700
malux.fi

Maluxin erikoisosaamista on vaativien olosuhteiden (mm. ATEX) sähkö- ja automaatiotuotteet, valaistusratkaisut ja viestintälaitteet.

Malux Finland Oy on osa ruotsalaista Malux AB:tä. Neljän vuosikymmenen aikana Malux Finland on kehittynyt merkittäväksi yhteistyökumppaniksi ja laitetoimittajaksi monelle kansainvälistä toimintaa harjoittavalle yritykselle.

MEKA

MEKA PRO OY
Konetie 25
90620 Oulu
puh. 0207 450 800
meka.eu

 

Meka Pro Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kaapelitieratkaisuja. Tuotevalikoiman perustan muodostavat teräksiset tikashyllyt, levyhyllyt, lankahyllyt, valaisinkiskot sekä alumiinirakenteiset johtokanavat, pistorasiapylväät ja unipro®-kosketinkiskojärjestelmät. Asiakaslähtöisyys, pitkä historia, vahva kokemus tuotekehityksestä sekä laatutietoisuus ovat perheyhtiön vahvuuksia. Meka Pro Oy noudattaa ISO 9001 –laatustandardin ja ISO 14001- ympäristöjärjestelmän vaatimuksia. Yhtiön tuotekehitys ja tuotantolaitokset sijaitsevan Oulussa. Kotimaan myyntikonttorit löytyvät Vantaalta ja Turusta. MEKA® ja unipro® -tuotteet ovat edustettuina laajasti Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä ja Keski-Euroopassa. Meka Pro Oy:lle on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.

Merilux logo

MERILUX OY

merilux.fi

Tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita ja ratkaisuja valaistuksen, lämmityksen ja ilmastoinnin - sähköisen tai vesikiertoisen, ohjaukseen. Tuotevalikoimamme on laaja joka koostuu rakennusten sähköistämisen perusratkaisuista automaatio -ratkaisuihin ja huipputeknologiatuotteisiin teollisuuden käyttöön.

Perheyrityksessä arvossa ovat pitkäjänteinen yhteistyö ja luottamus kumppaneiden välillä. Kaikki edustamamme päämiehet ovat perinteikkäitä perheyrityksiä, omien alojensa parhaimpia, joista vanhimmat ovat toimineet yli 100 vuotta.
Toimintamme vahvuutena näemme osaavan henkilökunnan, laajan valikoiman laadukkaita ja moderneja tuotteita/ratkaisuja, jotka toimitamme asiakkaalle sovitussa aikataulussa.

m light logo pieni

M-LIGHT OY
Seljankuja 3
04260 Kerava
puh. 050 514 2224
m-light.fi

M-Light Oy on kotimainen perheyritys, joka kuuluu osaksi Suomalaista Hahle konsernia. Valaisimet suunnitellaan ja valmistetaan Muuramen  tuotantoyksikössä 15-vuoden kokemuksella. Tuotevalikoimaan kuuluvat kiinteästi asennettavat sisä- ja ulkovalaisimet sekä vaativien tilojen valaisimet. M-Light Oy tekee yhteistyötä suurten Eurooppalaisten valaisinvalmistajien kanssa, joka mahdollistaa suurten sekä vaativien projektien toteuttamisen tuotteillamme. Kaikki tuotteet on valmistettu tarkkojen EU:n kriteerien mukaisesti sekä tuotteissa on huomioitu Pohjoismaiset olosuhteet.
NestorCables NESTOR CABLES OY
Mittarikuja 5
90620 Oulu
puh. 0400 847 837
nestorcables.fi
Nestor Cables Oy kehittää, valmistaa ja myy optisia ja kuparijohtimisia tietoliikenne- ja teollisuuskaapeleita sekä valokaapelitarvikkeita. Tämän lisäksi valikoimiin kuuluvat erilaiset instrumentointikaapelit kuten esimerkiksi datakeskuksissa ja öljynjalostamoissa käytetyt kaapelit sekä raja- ja kulunvalvontaan soveltuvat optiset erikois- ja kenttäkaapelit.
Oulussa vuonna 2008 toimintansa aloittanut tehdas tuottaa vuosittain 60 000 - 80 000 kaapelikilometriä. Suomessa Nestorilla on vahva markkina-asema. Muita yhtiön markkina-alueita ovat Ukraina, Baltia, Balkan, Pohjoismaat, Venäjä, Kazakstan, USA ja Lähi-itä.
nexans pieni NEXANS Finland
Kauppakartanonkatu 7 A 88
00930 Helsinki
puh. 040 5505 485
nexans-fi.com
Nexans on Pariisin pörssiin merkitty maailman johtava kaapelivalmistaja. Tuotantoa on 30 maassa ja kaupallista toimintaa yhteensä 65 maassa.
Nexansin tuotevalikoima kattaa kaikki teollisuuden, infrastruktuurin ja sähköurakoinnin osa-alueet; ohjaus -ja virransyöttökaapelit koneisiin ja laitteiseen, kupari –ja valokaapeli sekä sähkönjakeluratkaisut infrastruktuuriin sekä talotekniset sähkö -ja telekaapelit ja komponentit.
Suomessa Nexans aloitti vuonna 2004 omalla myynti&markkinointi- konttorilla, joka tällä hetkellä työllistää kaksi henkeä. Suomeen Nexans kaapelit tulevat Ruotsista, Norjasta, Saksasta ja Ranskasta. Omaa varastoa ei Suomessa ole, vaan myynti ja logistiikka loppuasiakkaille hoidetaan pääosin yhteistyössä sähkötukkujen kanssa.
nkt nkt AB
Kallviksvägen 18
79129 Falun
puh. 040 8010755
nkt.fi

NKT on neljännen teollisen vallankumouksen globaaleja kärkinimiä energiansiirtoa koskevan asiantuntemuksen ja kustannustehokkaan huipputeknisen valmistusprosessin ansiosta. nkt kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kaapeleita, lisävarusteita ja ratkaisuja sähköisen infrastruktuurin, rakennusalan ja rautateiden tarpeisiin.

NORDIC ALUMINIUM
PL 117
02401 Kirkkonummi
puh. 020 7660 200
nordicaluminium.fi

Nordic Aluminium on johtava suomalainen kaapelitie- ja kosketinkisko- tuotteiden valmistaja. Nordic Aluminium valmistaa ja myy DUCTEL tuotemerkillä alumiinisia johtokanavajärjestelmiä ja pistorasiapylväitä. Monipuoliseen SYSTEMAL kaapelihyllyjärjestelmään kuuluu laaja valikoima erilaisiin kuormitustarpeisiin mitoitettuja alumiinisia kaapelihyllyjä, muoto- ja asennusosia sekä kannakointijärjestelmiä. GLOBAL trac kosketinkisko- järjestelmät ovat markkinajohtajia myös Euroopassa. Tuotteidemme jälleenmyyjiä ovat Suomessa sähkötukkuliikkeet Elektroskandia, Onninen ja SLO.
 Norwesco w100

NORWESCO AB
Jokikaari 1
10300 Karjaa
puh: 040-556 7988
norwesco.se

Norwesco AB on valmistanut sähkötarvikkeita vuodesta 1939. Tuoteohjelmaan kuuluvat mm. asennus- ja käyttöominaisuuksiltaan vaivattomat, tyylikkäästi muotoillut turvakytkimet, turvapistorasiat ja turva-ajastimet sekä teollisuuden että kotitalouksien tarpeisiin. Kaikkien tuotteiden valmistus ja tuotekehitys tapahtuu Ruotsissa. Vuodesta 2010 Norwesco AB on kuulunut ruotsalaisen Lagercrants Group -yrityksen omistukseen. Norwesco Suojaa ja Turvaa!
Nylund

OY NYLUND-GROUP AB
Masalantie 375
02430 Masala
puh. 010 2170 310
nylund.fi

Nylund on suomalainen, vakavarainen ja kasvava perheyritys. Nylund myy tietoverkkojen ja valaistuksen kokonaisratkaisuja sekä elektroniikan komponentteja ja tuotantolaitteita. Se tarjoaa asiakkailleen energiaa säästäviä ja ekologisesti kestäviä vaihtoehtoja.

OBO BETTERMANN OY
Ruosilantie 18
00390 HELSINKI
puh. 0207 417500
obo.fi

OBO BETTERMANN Finland Oy on saksalaisen OBO BETTERMANN GmbH & Co perheyhtiön vuonna 2000 perustettu suomalainen tytäryhtiö. OBO on Euroopan johtavia yrityksiä, joka valmistaa asennustarvikkeita ja -järjestelmiä sähköalan ammattilaisille. Laajaan yli 30 000 nimikettä käsittävään tuotevalikoimaan kuuluvat kiinnitys- ja asennustarvikkeet, johtotietuotteet, asennuskalusteet, palokatkot, maadoitus- ja potentiaalintasaustuotteet sekä salama- ja ylijännitesuojat. Laadukkaat ja asennusystävälliset tuotteet tunnetaan maailmanlaajuisesti. Yhtymän muita tuotemerkkejä ovat DAHL ja ACKERMANN.
OEM OEM FINLAND OY
Fiskarsinkatu 3
20750 Turku
puh. 040 341 2412
oem.fi
OEM Finland Oy on teollisuuskomponenttien asiantuntija ja monien maailman johtavien tuotemerkkien maahantuoja. OEM Finland Oy on osa ruotsalaista OEM International -konsernia, joka on listattu Tukholman pörssissä. Konserni toimii 14 maassa. Brändejä ovat mm. OEM Automatic, OEM Electronics ja Hide-a-lite.
Onninen K primary horizontal logo orange blue RGB ONNINEN OY
Työpajankatu 12
00580 Helsinki
PL 1, 00016 Kesko
00580 Helsinki
puh. 0204 85 5111
onninen.fi

Onninen tarjoaa kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille sekä tavarantoimittajille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut suomalainen yhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 3 200 henkilöä. Pro forma -liikevaihtomme oli vuonna 2015 noin 1,5 miljardia euroa. Onninen Oy on osa Kesko-konsernia.

Orbis ORBIS OY
Vanha Kaarelantie 9
01610 Vantaa
puh. 020 478 830
orbis.fi
Suomalainen perheomisteinen Orbis Oy on vuodesta 1949 alkaen toiminut teknologian kehitystrendien kärjessä. Tänä päivänä kehitämme digitaaliselle yhteiskunnalle uuden sukupolven mobiiliverkkojen sekä älykaupunkien ratkaisuja. Tarjoamme tiedonsiirtoverkkoihin RF- ja valokuituteknologioiden osaamista, jota tarvitaan varmistamaan data luotettava liikkuminen kiinteistöissä, datakeskuksissa, laitteissa ja teollisuudessa sekä kaupunkien ja tietoliikenneoperaattoreiden infrassa. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, jonka lisäksi toimimme myös Baltiassa ja Venäjällä.
Osram

OSRAM OY
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
puh. 09-84932200
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
osram.fi

OSRAM on maailman johtava yksinomaan valaistukseen keskittynyt globaali toimija. Osram Oy myy ja markkinoi OSRAM, Siteco- ja Traxon -valaisimia ja valaistusteknisiä järjestelmiä, OSRAM-valaistuskomponentteja ja erikoisvalaistustuotteita Suomessa ja Baltiassa.
Ouneva OUNEVA OY
PL 4
82731 Tuupovaara
puh. 013-683 7200
ouneva.fi
Ouneva Oy on erikoistunut sähköisten liitoskomponenttien kehittämiseen ja valmistamiseen. Ouneva Oy:n osaaminen perustuu kuparin, alumiinin ja teräksen meistämiseen, koneistamiseen, taivutukseen ja pintakäsittelyyn. Ounevan tavoite on olla korkeatasoinen osatoimittaja sähkölaiteteollisuudelle ja tukkukaupalle.
Perel l160 PEREL OY
PL 230 / Torpankatu 28
05801 Hyvinkää
puh. 019 871 11
perel.fi
Perel on 100% suomalainen perheyritys, joka on maahantuonut ammattielektroniikkaa sähköalan asiakkailleen jo vuodesta 1970. Perelin vahvuutena on mm. hyvä tuoteosaaminen: kaikki tekniset tuotepäälliköt on koulutettu tuotteisiin ja he osaavat suositella asiakkaan tarpeeseen sopivaa ratkaisua. Perelin vahvaa osaamisaluetta tukkukaupalle ovat mm. led-tuotteet, teholähteet, sähköasentajan mittalaitteet (MEGGER), sähkömekaniikka, automaatio, ESD-suojaustuotteet, kalusteet ja laitekaapit. Perelillä on myös oma huolto-organisaatio, joka asentaa, kouluttaa, kalibroi ja korjaa tarvittaessa lähes kaikki yhtiön toimittamat laitteet, suomen kielellä.
 PerformanceInLighting PERFORMANCE IN LIGHTING OY Finland
Tikkurikuja 1
00750 Helsinki
puh. 010 4221 860
performanceinlighting.com

Performance in Lighting Oy Finland kuuluu maailmanlaajuiseen Performance in Lighting -konserniin, jolla on valaisintehtaita neljällä eri mantereella.Valikoimaan kuuluvat mm. toimisto- ja teollisuusvalaisi-met, valonheittimet, ulkovalaisimet sekä julkisten tilojen valaisimet. Kaikki valaisimet kehitetään ja suunnitellaan Belgiassa, Italiassa ja Saksassa tavoitteena valmistaa valaisimet italialaisella muotoilulla ja saksalaisella laadulla.

PHOENIX CONTACT OY
Niittytie 11
01300 Vantaa
puh. 09-350 9020
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
phoenixcontact.fi

Phoenix Contact toimii sähköisen liitäntätekniikan ja automaation alalla. Yhtiö kehittää ja markkinoi tuotteita ja ratkaisuja modernista riviliittimestä hajautettuun, avoimeen automaatioon. Tuotteita valmistetaan kolmella eri mantereella ja kuudessa eri maassa: Saksa, USA, Kiina, Intia, Brasilia ja Puola. Konsernin pääkonttori sijaitsee Saksassa ja tytäryrityksiä on 33 maassa. Asiakaskunta koostuu sähkö-, elektroniikka- ja automaatioteollisuudesta. Phoenix Contactin yli 20.000 tuotetta on jaettu kuuteen päätuoteryhmään: CLIPLINE riviliittimet, PLUSCON moninapapistoliittimet, COMBICON piirikorttiliittimet, INTERFACE automaatiokomponentit, TRABTECH ylijännitesuojat ja AUTOMATIONWORX automaatiotuotteet.
Pipelife l125 

PIPELIFE FINLAND OY
Kiviharjunlenkki 1 C
90220 Oulu/Finland
puh. 030 600 2200
pipelife.fi

Pipelife Finland on yksi Suomen johtavista sähkö- ja LVI-tuotteita valmistavista ja markkinoivista yrityksistä. Sähkötuotteiden valikoima kattaa muoviset sähköasennus-putket, esijohdotetut putkijohdot sekä kaapelinsuojausjärjestelmät. Pipelife valmistaa sähkötuotteet Utajärven, Haaparannan ja Iin tehtailla.
Pipelife toimii kumppanuusstrategian ohjaamana, jonka ydin on lupausten pitäminen. Tavoitteena on olla kumppanina paras. Yhtenä johtavista toimijoista Pipelife on rakentanut vahvan toimitusketjun ja kumppaniverkoston logistiikassa, sekä asennus-, suunnittelu- ja huoltopalveluissa.
Pipelife Finland on osa kansainvälistä Pipelife International konsernia, joka toimii 28 maassa.
Pistesarjat logo RGB PISTESARJAT OY
Kylänportti 2
02940 Espoo
puh. 010 4238 770
pistesarjat.fi

Pistesarjat Oy myy sulanapito-, lämmitys-, sähkö- ja tietoliikenneratkaisuja. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös maailman johtavien valmistajien palonkestävät kaapeli-, teollisuuden lämmitys- ja tietoliikenne järjestelmät, komponentit, niiden toimitukset ja asennukset.

 ProtonLighting exaktor

PROTON LIGHTING SUOMI OY
Jaakonkatu 3
01620 Vantaa
puh. 010 387 2270
protonlighting.fi

Kehitämme ja myymme valaisimia ja valaistusratkaisuja teollisuuteen ja julkisiin tiloihin, sekä räätälöityjä solutions-ratkaisuja. Olemme vuonna 1945 perustettu ruotsalainen perheyritys jolla on yli 70 -vuoden kokemus valaistuksesta. Olemme osa Proton Groupia, joka on yksityisomisteinen teollisuuskonserni.
Toimintamme keskittyy rajallisiin segmentteihin, joissa olemme hinta-laatusuhteeltamme kilpailukykyisiä ja pystymme vastaamaan markkinoiden vaatimiin aikatauluihin. Tuotteemme ovat suunniteltuja pohjoismaisille markkinoille. Pääkonttorimme sijaitsee Värnamossa,
Etelä-Ruotsissa ja työllistämme yli 100 henkilöä.

PrysmianGroup PRYSMIAN GROUP FINLAND OY
PL 13
02401 Kirkkonummi
puh. 010 5661
prysmiangroup.fi

Yli sadan vuoden kokemuksella Prysmian Group tarjoaa markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Prysmian Group Finland Oy:n henkilöstön määrä on yli 500, ja sillä on tehtaat Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa. Konserni on investoinut Suomen tuotantolaitoksiin yli 100 miljoonaa euroa. Prysmian- ja Draka-tuotteet ovat luoneet yhtiölle edelläkävijän aseman korkean teknologian kaapeliratkaisujen tarjoajana. Prysmian Group on maailman johtava energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittaja. Konsernilla on yli 100 tehdasta 50 eri maassa. Prysmian Group on listattu Milanon pörssiin.

RekaKaapeli REKA KAAPELI OY
PL 12
05801 Hyvinkää
puh. 0207 20020
reka.fi
Reka Kaapeli on kansainvälisesti toimiva teollisuusyritys ja Suomen suurimpia kaapelinvalmistajia. Tuotantomenetelmät ja -teknologiat ovat nykyaikaisia. Toiminnan lähtökohtana ovat korkealaatuiset tuotteet, luotettava toiminta, ylivoimainen palvelu sekä joustava asenne. Palveluksessa on noin 500 henkilöä.
Tehtaita on Suomessa kolmella paikkakunnalla, ja lisäksi Venäjällä. Reka Kaapeli tuottaa keski- ja suurjännitemaakaapeleita, tiedonsiirtokaapeleita, asennusjohtoja sekä voimakaapeleita teollisuuden, rakentamisen ja sähkönsiirron tarpeisiin. Päämarkkina-alueet ovat Pohjoismaat, Baltia ja Venäjä. Tytäryhtiöt ovat Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä ja Tanskassa.
Purmologo

PURMO GROUP FINLAND Oy Ab
PL 16 / Tupakankatu
FIN-68601 Pietarsaari
puh. 06 768 9111
purmo.com/fi/

Purmo on johtava kestävän sisäilman mukavuusratkaisujen toimittaja sidosryhmille ja asiakkaille. Lämmitysjärjestelmämme on suunniteltu tarjoamaan parasta mahdollista mukavuutta ja tehokkuutta.
purso logo

PURSO OY

purso.fi/

Purso on Suomalainen vuonna 1959 perustettu kansainvälinen alumiiniratkaisuihin erikoistunut vakavarainen perheyhtiö, jonka toimipaikka ja juuret ovat Siurossa. Käytämme kierrätysalumiinia 60% tuotteissamme ja valaisinrungot on valmistettu 100% kierrätysalumiinista. Meillä on oma sulatto Ikaalisissa jossa valmistetaan kierrätetty alumiini raaka-aineeksi pursotukseen. Valaistus on Purson toimintaan perustettu liiketoiminta-alueeksi vuonna 2012.

Suunnittelemme ja valmistamme myymämme valaisimet Siurossa omalla tehtaallamme. Valaisimissa käytämme SNEP® rekisteröityä tuotemerkkiä. Valaisimiemme tyypillisiä käyttökohteita ovat teollisuus, logistiikka, kauppaliikkeet, pysäköintihallit, urheilutilat, toimistot ja julkiset tilat.

Valaisinmallisto on suunniteltu kustomoitavaksi juuri kohteeseen parhaiten sopivaksi. Tuotevalinnan tueksi olemme tuoneet sivustollemme SNEP® tuotevalitsemen jolla pytytään valitsemaan valaisimeen yksilöllisesti oikeat tarvittavat ominaisuudet ja saadaan tueksi kaikki tarvittavat tiedostot ja liitteet. Olemme nopea ja luotettava toimittaja kaiken kokoisiin valaistusprojekteihin.

Energiatehokkuus alkaa meillä tuotannosta jatkuen tuotteiden ominaisuuksista luotettavaan pitkään elinkaareen.

RexelClaim 160

REXEL FINLAND OY
PL 360 / Varastokatu 9 05801 Hyvinkää puh. 010-509 311
rexel.fi

Rexel Finland Oy on Suomen johtavia sähkötukkuliikkeitä. Me tuomme sähköalan tuotteet ja palvelut ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle. Myymälämme ja asiantuntevat myyjämme palvelevat sinua ympäri Suomea ja sopimusasiakkaana sinulla on pääsy myymälöihimme 24/7. Laaja, yli 125 000 nimikkeen valikoima tuotteita, innovatiiviset palvelut sekä tehokas ja toimiva logistiikka tekevät arjestasi helpompaa. Meille tärkeintä on auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut ja taata onnistuneet projektit. Meillä hoidetaankin jokainen keikka aina täysillä ja ammattitaidolla. Tervetuloa asioimaan Rexelille – täyden palvelun sähkötukkukauppaasi!

Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia.

Logo_SE_Green

SCHNEIDER ELECTRIC FINLAND OY
Sokerilinnantie 11C
02600 Espoo
puh. 010 446 610
schneider-electric.fi

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan asiantuntija, jolla on toimintaa yli 100 maassa. Se tarjoaa integroituja ratkaisuja lukuisille eri markkinasegmenteille. Konserni on johtava toimija energia- ja infrastruktuurimarkkinoilla, teollisissa prosesseissa, rakennusautomaatiossa sekä tietoliikennekeskuksissa ja -verkoissa. Lisäksi se on laajalti edustettuna asuinkiinteistösovelluksissa. Energian käytön turvallisuuteen, luotettavuuteen ja tehokkuuteen keskittyvällä liiketoiminnalla yritys saavutti 15,8 miljardin euron liikevaihdon vuonna 2009. Tästä myynnistä vastasivat yrityksen yli 100 000 työntekijää, jotka auttavat yksilöitä ja organisaatioita hyödyntämään energiaa tehokkaasti.
SELCAST OY
PL 36 / Kilantie 19
10301 Karjaa
puh. 019-278 5800
selcast.fi
Selcast Oy on v. 1945 perustettu Karjaalla toimiva metallialan yritys, joka on erikoistunut tuottamaan valamalla alumiinista korkealaatuisia, kestäviä ja korkean tiiveysluokan (IP67) sähköasennustarvikkeita sekä elektroniikka- teollisuuden tarvitsemia asiakaskohtaisia koteloita ja komponentteja vaativiin olosuhteisiin. Hallitessaan koko tuotantoketjun, Selcast Oy pystyy erittäin joustavasti noudattamaaan asiakkaittensa erikoistoivomuksia. Tuotevalikoimaan kuuluvat jakorasiat, kytkimet, pistorasiat, laipat, sähkökeskukset, valaisimet sekä yllä mainitut kotelot ja komponentit. Tuotteista suurin osa on hyväksytty asennettaviksi laivoihin. Markkinointi tapahtuu sekä sähkötukkuliikkeiden kautta että suoraan teollisuudelle. Vientiä pääasiassa EU-maihin ja Kauko-Itään.
SG logo 90x90

SG ARMATUREN OY

sg-as.com/fi

Sg Armaturen Oy on osa norjalaista Sg Armaturen AS konsernia, joka toimii Pohjoismaissa, Keski-Europassa ja Englannissa. Sg valmistaa valaisimia niin julkisen kuin kodin kohteisiin, sisä- ja ulkokäyttöön. Tuotekehityksen lähtökohtana on korkea laatutaso, helppo pohjoismaisiin soveltuva asennettavuus ja markkinoiden paras hinta-laatusuhde.

Sg panostaa paljon tuotteiden saatavuuteen. Varastovalikoimasta löytyy heti toimitettavaksi yli 2500 erilaista valaisintyyppiä. Lisäksi Sg:n Euroopan tehtaalla Tanskassa valmistetaan täysin räätälöityjä tuotteita asiakkaiden projektitarpeisiin. Jakelu tapahtuu ainoastaan sähkötukkuliikkeiden kautta.
Kaikilla Sg:n tuotteilla on vähintään 5 vuoden täystakuu. Useimmilla alasvaloilla on 10 vuoden täystakuu ja ulkovalaisimilla 10 vuoden korroosiotakuu.

siemenslogo_web SIEMENS OSAKEYHTIÖ
PL 60 / Tarvonsalmenkatu 19
02601 Espoo
puh. 010-511 51 51
siemens.fi
Siemens Osakeyhtiö on innovatiivisten teknologioiden ja asiantuntijapalveluiden toimittaja, joka toimii teollisuuden, energian ja terveydenhuollon aloilla. Lisäksi Siemens on merkittävä IT-palveluiden tuottaja Suomessa ja Baltiassa. Suomessa toimivia Siemens-yhtiöitä ovat Siemens Osakeyhtiö, Medical Solutions, Siemens Medical Diagnostics, Oy Osram Ab ja Siemens Financial Services. Siemens Osakeyhtiön tytäryhtiöitä ovat AS Siemens Virossa, Siemens SIA Latviassa sekä UAB Siemens Liettuassa. Lisäksi Suomessa toimivat BSH Kodinkoneet Oy ja Nokia Siemens Networks, jotka ovat 50-prosenttisesti Siemensin omistamia yhtiöitä.
Signify SIGNIFY FINLAND OY
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa
puh. 09-615 800 (keskus)
Asiakaspalvelu:
puh. 0207 809 410
signify.com/fi-fi
Signify Finland Oy on edelläkävijä älykkäässä ohjattavassa ledivalaistuksessa sekä ammattikohteissa että kodin valaistuksessa. Olemme luotettava toimija, jolla on pitkä kokemus ja innovaatiojohtajuus sisä- ja ulkovalaisimissa sekä valonlähteissä. Philips Lighting on maailmanlaajuinen valaistuksen markkinajohtaja.
 Siteco SITECO GMBH, Suomen sivuliike
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
puh. 050 322 5035
siteco.com
SITECOlla on yli 150 vuoden valaistusalan vankka kokemus ja se edustaa johtavaa teknologiaa ja on aina ollut edelläkävijä valaistusalan teknisissä innovaatioissa. LED-valaistusratkaisumme ovat korkealaatuisia ja innovatiivisia jotka on suunniteltu ja testattu Saksassa. SITECO tarjoaa LED-valaistusratkaisut mm. ulkoalueiden, teollisuuden, urheilukohteiden, toimistojen ja vähittäiskaupan tarpeisiin. SITECOn suunnittelu ja osa tuotannosta sijaitsevat Saksassa, Traunreutissa ja yrityksellä on yli 800 työntekijää maailmanlaajuisesti.
SLO

SLO OY
PL 88 / Ritakuja 2
01741 Vantaa
puh. 010 283 11
slo.fi

SLO Oy on Suomen suurin sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja. Yhtiö palvelee maan laajimmalla sähkötarvikevalikoimallaan sähköurakoitsijoita, sähkö- ja teleyhtiöitä, verkonrakennusyhtiöitä, teollisuusyrityksiä ja julkisyhteisöjä verkkokaupassaan sekä 36 toimipisteessä Suomessa. SLO kuuluu kansainväliseen Sonepar-yhtymään, joka on maailman johtava sähkötarviketoimittaja.

Sormat SORMAT OY
Harjutie 5
21290 Rusko
puh. 0207 940200
sormat.fi

Sormat Oy on suomalainen, Pohjoismaiden suurin kiinnitystarvikealan valmistaja. Sen toiminnot ja johtamismallit perustuvat sertifioituihin EN ISO 9001 mukaiseen laatu- sekä EN ISO 14001 mukaiseen ympäristöjärjestelmään.
Sormat Oy keskittyy valmistamaan ja toimittamaan laitteiden ja rakenneosien kiinnittämiseen ja liittämiseen tarkoitettuja tuotteita sekä muita sähköasennustarvikkeita. Sormat Oy toimii aktiivisesti ympäri Eurooppaa sekä myös Venäjällä.

Spelsberg SPELSBERG OY
Äyritie 12 B
01510 Vantaa
puh. 09 47892255
spelsberg.fi

Spelsberg on yksi johtavista sähköteknisen alan kansainvä-lisistä valmistajista. Se toimii pääasiassa sähköasennus- ja kotelointitekniikan alalla. Perheyritys kehittää, valmistaa ja myy tuotteita ja järjestelmiä talotekniikalle ja teollisuudelle. Se on kaikkien toimitiloihin liittyvien ratkaisujen tarjoaja.

Spelsberg on turvallisuutta, korkealaatuista ja teknistä suorituskykyä vuodesta 1904 lähetien ja sillä on omat VDE- ja UL-sertifioidut testauslaboratorionsa. Yhtiö toimii maailmanlaajuisesti omien tytäryhtiöidensä ja jakelu-kumppaniensa kanssa ja työllistää noin 450 henkilöä pääkonttorissaan Schalkmühlessa (NRW), Buttstädtin (Thüringen) tuotantolaitoksessaan ja sen tytäryhtiöissään.

3M SUOMEN 3M OY
PL 90 / Lars Sonckin kaari 6
02601 Espoo
puh. 09 525 21
3M.fi

3M on kehittänyt laajan valikoiman innovatiivisia tuotteita useille markkina-alueille. 3M toimii 65 maassa. 
Sähkö- ja telealalla 3M tunnetaan mm. laajasta valikoimasta Scotch® teippejä, Scotchcast™ hartseista ja valujatkoksista. 3M:n tuotteisiin kuuluvat myös kaapeleiden päättämiseen ja jatkamiseen tarkoitetut lämpö- ja kylmäkutisteet. Scotchlok™ ja Volition ovat telealan patentoituja edelläkävijöitä, josta kummastakin on ajan mittaan kasvanut kokonainen tuoteperhe.
3M™ Dynatel™ mittalaitteet ovat tuttuja työkaluja kaapeliverkostojen parissa toimiville alan ammattilaisille.
Henkilökohtaisia 3M työsuojelusuojelutuotteita sähköalalla käytössä ovat esim. valokaariluokitetut 3M™ Peltor® suojakypärät ja kypäräpaketit.

 Sähkö Lahti SÄHKÖ-LAHTI OY
Ojamaankatu 3
15230 Lahti
puh. 03 876 780
sahko-lahti.fi

Sähkö-Lahti on valmistanut teknisiä valaisimia jo vuodesta 1960. Yhtiö suunnittelee ja valmistaa kaikki tuotteensa omalla tehtaallaan Lahdessa. Valaisimia on toimitettu projekteihin ympäri maailmaa maalle ja merelle. Sähkö-Lahti on tunnettu nopeista toimitusajoistaan. Valaisimien jälleenmyyjinä toimivat suurimmat sähköteknisiä tuotteita myyvät tukkukaupat.

TSPlogo addtech l100

TAMPEREEN SÄHKÖPALVELU OY
Autokeskuksentie 16
33960 Pirkkala
puh. 03 2515 111
tsp.fi

Tampereen Sähköpalvelu Oy (TSP) on sähköalan tuotteiden ja komponenttien maahantuontiin, markkinointiin ja myyntiin sekä tekniseen tukeen erikoistunut asiantuntijayritys. Tuotevalikoiman perustana ovat työkoneissa käytettävät kaapelointitarvikkeet, kuten liittimet ja johtimet sekä niiden suojaputket, -vaipat ja kutisteletkut sekä teollisuuden erikoiskaapelit ja tietoverkko- ja konesalikaapelointijärjestelmät yhdessä kaapeleiden ja liittimien käsittelyyn tarvittavien työkalujen ja koneiden kanssa. Kasvavana tuotealueena ovat mittaus ja testauslaitteet erityisesti johdinsarjojen testaukseen sekä sähköturvallisuusmittauksiin.

Yritys on perustettu vuonna 1968 ja on viime vuosina laajentunut yritysostoin ja tänä päivänä myyntikonttoreita on neljällä paikkakunnalla Suomessa sekä tytäryhtiö Dafine Engineering Virossa.

Teknoware l135 TEKNOWARE OY
Ilmarisentie 8
15200 Lahti
puh. 03 883 020
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
teknoware.com

Lahtelainen Teknoware Oy on kansainvälinen valaistus- ja elektroniikka-alan yhtiö, joka suunnittelee ja valmistaa LED-teknologiaan perustuvia ajoneuvojen valaistusjärjestelmiä, sekä turvavalaistusjärjestelmiä kiinteistöihin ja laivoihin. Teknoware työllistää Lahdessa yli 260 ja maailmanlaajuisesti noin 400 henkilöä.

Valmistus tapahtuu Lahdessa, sekä USA:n Connecticutissa sijaitsevilla tehtailla, joista tuotteita viedään yli 50 maahan. Turvavalaistustuotteidemme suunnittelu ja valmistus aina elektroniikasta ja mekaniikasta lähtien tapahtuu Lahden tehtaallamme. Maailmalla yli 20 yhteistyöyrityksen lisäksi myyntiämme tukevat yhtiömme Arabiemiraateissa, Brasiliassa, Ruotsissa sekä USA:ssa.

TELESTE OYJ
Seponkatu 1
20660 Littoinen
puh. 02-260 5611
fax. 02-260 5875
teleste.fi

Teleste on kansainvälinen korkeateknologiaa ja verkkopalveluja toimittava yritys, jonka strategiana on jatkuvasti syventää ymmärrystä operaattoreiden liiketoiminnasta, sovelluksista ja tarpeista. Yrityksen osaaminen perustuu videokuvan ja datan käsittelyyn, verkottamiseen, siirtoon sekä hallintaan liittyviin tuoteratkaisuihin ja verkkopalveluihin niin operaattoreille kuin julkiselle sektorille. Teleste on perustettu vuonna 1954 ja vuonna 1999 yhtiö listautui nykyiseen NASDAQ maailmanlaajuisesti OMX Helsinki Oy:öön.

Theben THEBEN OY
Liikkalankuja 6
00950 Helsinki
puh. 09 4242 7877
theben.fi
Theben Oy "Energian säästöä mukavasti" on saksalaisen Theben AG:n tytäryhtiö Suomessa. Theben on yksi maailman johtavista valmistajista ajan-, ilmanvaihdon-, lämmön- ja valoisuuden ohjaamiseen. Lisäksi yhtiö toimii talotekniikan ja automaation (KNX) johtavana valmistajana.
Tele Tukku logo

TELE-TUKKU OY

shop.tele-tukku.fi/

TELE-TUKKU on vuonna 1963 perustettu elektronisten komponenttien ja tarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike, ollen siten yksi alansa vanhimmista ja tunnetuimmista yrityksistä Suomessa. Sijaitsemme pääkaupunkiseudun läheisyydessä hyvien liikenneyhteysien varrella, vain noin vartin päässä lentokentältä. Asiantunteva henkilökuntamme yhdistettynä mittavaan 12 000 varastonimikkeen valikoimamme, sekä nopeisiin ja luotettaviin toimituksiin, takaavat asiakkaalle hyvän palvelukokemuksen.

Myyntimme palvelee sekä puhelimitse, että tekemällä henkilökohtaisia asiakaskäyntejä. shop.tele-tukku.fi verkkokaupastamme asiakas näkee ajankohtaiset varastosaldot ja asiakaskohtaiset hinnat määräalennuksineen.

Tärkeimmät tuoteryhmämme ovat antennit, AV Pro-tuotteet, kaapelit, liittimet ja elektroniikankemikaalit.

stenbacka_jasenet

OY T.STENBACKA AB
Emalikatu 2B
04440 Järvenpää
puh: 020 7432 320
www.stenbacka.fi

Oy T. Stenbacka Ab on sähköteknisen alan agentuuri- ja tukkuliike. Vuonna 1963 perustettu perheyritys on tänään alansa johtava tavarantoimittaja Suomessa. Maahantuomme ja markkinoimme erilaisia sähköteknisiä raaka-aineita, komponentteja, valaisimia, koneita ja laitteita sekä erikoistyökaluja lähinnä sähkötekniselle teollisuudelle sekä alan tukkuliikkeille. Valmistamme myös sähkömoottoreiden hiiliharjoja Suomessa.
Tungsram TUNGSRAM OPERATIONS KFT
Säynävätie 5 B
02170 Espoo
puh. 040 138962

Tungsram tarjoaa LED-ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin ja sovelluksiin. Tarjonta kattaa perusvalaisimet, perinteisten lamppujen korvaajat sekä LED-ulkovalaisimet. Yhtiön valaisimia markkinoi aiemmin GE Lighting, mutta sen valaisin-toiminnot myytiin Tungsramille.

Unkarilainen Tungsram on aloittanut toimintansa 1896. Ensimmäisestä edullisesta hehkulampusta (1879) ensimmäiseen valoa tuottavaan LEDiin (1962), GE Lighting on ollut yritys, jonka perusta on teknisissä innovaatioissa. LED-ratkaisuja yritys on valmistanut jo 1990-luvulla.Tungsramilla on 4000 työntekijää ja viisi tehdasta Unkarissa. Yrityksen globaali liikevaihto noin 350 milj. dollaria.

TE_Connectivity TYCO ELECTRONICS FINLAND OY
TE CONNECTIVITY
PL 100 / Konalantie 47 F
00391 Helsinki
puh. 09-512 3420
www.te.com
TE Connectivity suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia elektroniikka-alan tuotteita. Yrityksellä on toimitiloja 56 maassa palvellen ilmailua, autoteollisuutta, tietokone-, tietoliikenne- ja kulutuselektroniikkateollisuutta sekä voimansiirtoa. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. liittimet, kuitutuotteet, langattomat komponentit, kutisteet, piirin suojaukset, johtimet ja kaapelit, touchscreenit, piirilevyt ja takapaneelit, releet, sensorit, työkalut, ja merkkaustuotteet. Tuotemerkkejä mm. Agastat, Alcoswitch, AMP, AMP Netconnect, Buchanan, CoEv, Critchley, Elcon, Elo TouchSystems, HTS, M/A-COM, Madison Cable, OEG, Potter & Brumfield, Raychem, Schrack, Simel ja TDI Batteries.
 tylohelo logo large TYLÖHELO OY
Pohjoinen Pallbontie 1
10901 Hanko
puh. 0207 560 300
tylohelo.com/fi/
TyöHelo Oy kehittää, markkinoi ja valmistaa maailmanlaajuisesti sauna- ja höyrykylpylaitteita ja näiden oheistuotteita. Valikoimaan kuuluvat Tylö- ja Helo-merkkiset sähkö- ja puulämmitteiset kiukaat, ohjauskeskukset, höyrystimet ja täydelliset saunahuoneet sekä monet saunomiseen liittyvät oheistuotteet.
UPONOR INFRA OY
PL 21
15561 Nastola
puh. 020-129 211
uponor.fi
Uponor on yksi johtavista rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittajista maailmassa. Uponor tarjoaa rakentajille ja remontoijille kattavan valikoiman lämmitykseen, veden- ja energianjakeluun sekä ilmanvaihtoon ja jäteveden käsittelyyn tarkoitettuja järjestelmiä. Lisäksi Uponor valmistaa tuotteita kunnallisen infrastruktuurin rakentamiseen ja saneeraukseen.
UTU osaa ja tekee UTU OY
PL 20 / Ahjontie 1
28401 Ulvila
puh. 02-550 800
utu.eu
UTU Oy myy ja markkinoi sähköteknisiä merkkituotteita. UTU:n huolella valitsemat toimittajat ovat tunnettuja ja tunnustettuja oman tuotealueensa laatutoimittajia. Päätuotteina ovat vakiokeskukset, keskuskotelot ja –komponentit, johtokanavat sekä KNX-pohjaiset taloautomaatioratkaisut. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi UTU Oy tarjoaa asiakkailleen eri tuotealueisiin liittyvää tuote- ja sovellutuskoulutusta, asiakkaiden projektitarpeiden ratkaisemiseksi.
 Wago WAGO FINLAND OY
Perintötie 2 c
01510 Vantaa
puh. 040 544 2030
wago.fi

WAGO on ruuvittoman, jousivoimaisen liitinteknologian markkinajohtaja ja yksi johtavista tähän teknologiaan liittyvien laitteiden ja automaatiojärjestelmien valmistajista. Yhtiön laaja tuotevalikoima kattaa riviliittimet, liittimet, PCB-liittimet, elektroniset moduulit ja I/O-järjestelmät, joista jokainen tarjoaa teollisuusautomaatio- ja rakennusinstallaatioasiakkaille valtavia etuja. Laajan tuotevalikoiman lisäksi Wago tarjoaa tukea ja koulutusta asiakkailleen.

 

weidmuller

WEIDMÜLLER SUOMI
Koy Plaza Vivace, Äyritie 8C
01510 Vantaa
puh. 020-735 13 00
weidmuller.fi

Weidmüller tarjoaa kaikkialla maailmassa tuotteita, ratkaisuja ja palveluita tehon, signaalien ja datan teollisuusympäristöön. Yhtiö kehittää jatkuvasti innovatiivisia, kestäviä ja hyödyllisiä ratkaisuja asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Weidmüller Groupilla on tuotantolaitoksia, myyntiyhtiöitä ja edustajia yli 80 maassa.
Weidmüller Suomi aloitti toimintansa 1.9.2012 ja sitä ennen Juha-Elektro edusti Weidmüllerin tuotteita Suomessa yli 50 vuoden ajan.

Wiha Logo 2017 4c Hdg weiss WIHA FINLAND OY wiha.com/fi/fi/ Wiha on yksi maailman johtavista ammattikäsityökalumerkeistä. Wiha on saksalaisen Hahn-perheen vuonna 1939 perustama yritys,
jonka palveluksessa on maailmanlaajuisesti yli 1000 työntekijää. Päätoimipaikka ja suurin tuotatantoyksikkö sijaitsevat
Schwarzwaldissa, Saksassa.Wiha-käsityökalujen suunnittelussa ja valmistuksessa käytetään käyttäjälähtöisiä innovaatioita,
viimeisempiä tuotantoteknologioita ja viimeisteltyä ergonomiaa. Tarjoamme tekniselle kaupalle mutkattoman myynti- ja
markkinointituen sekä räätälöidyt esillepanoratkaisut, jotta tuoteratkaisumme on helppo viedä käyttäjäasiakkaiden tietoisuuteen.
Yleiselektroniikka logo YLEISELEKTRONIIKKA OYJ
PL 73 / Luomannotko 6
02201 Espoo
puh. 010 2891 220
yeint.fi
Yleiselektroniikka Oyj on yli 50-vuotias suomalainen täyden palvelun elektroniikkatalo, jonka valikoi-masta löytyy teollisuus- ja automaatiotuotteiden komponentit - kuten kytkimet ja liittimet, mittalait-teet, teholähteet, juottimet sekä työkalut -alan tunnetuimmilta valmistajilta lopputuotteisiin, tutki-mukseen, tuotekehitykseen sekä mittaus- ja testaussovelluksiin. Lisäksi laaja valikoima akkuja ja korke-an teknologian tuotteita, aina oskilloskoopeista lämpökameroihin, takaa onnistumisen projektissa kuin projektissa. Olemme ammattilaiselektroniikan asiantuntijoita.