Kamic Installation on avannut uudet nettisivut, joissa on toteutettu täysi integraatio tuotetietojen osalta Sähkönumerot.fi kanssa. Tavoitteena on ollut yhä paremmat tuotetiedot, jotka päivittyvät säännöllisesti sekä niihin päästään kiinni mahdollisimman suoraviivaisesti ja nopeasti. Sivustolla on myös suorat linkit Sähkönumerot.fi sivulle jokaiselle yrityksen tuotteelle.

Alla esimerkki miltä yksittäinen tuotekortti ja sähkönumerolinkki näyttää. 

Kamic tuotekortti

Tutustu uudenaikaiseen sivustoon ja tuotteisiin www.kamic.fi

 

Kamic lyhyesti:

KAMIC Installation toimii valaistus- ja turvallisuustuotteiden myynnin, palveluiden ja järjestelmäratkaisujen parissa. Päämarkkina-alueemme ovat kiinteistöjen, rakentamisen ja teollisuuden aloilla. Toiminta jakautuu eri tuotealueisiin, kuten esimerkiksi: turvavalaistus, valaistus, turvajärjestelmät, UPS-laitteet, huoltovapaat akut ja mittalaitteet.

Pääkonttori sijaitsee Karlstadissa, ja liiketoimintaa ja tuotantoa harjoitetaan Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Myyntikonttorit sijaitsevat Tukholmassa, Oslossa, Helsingissä, Göteborgissa, Malmössä ja Jönköpingissä. Henkilöstön määrä on 70 ja liikevaihto on noin 225 miljoonaa Ruotsin kruunua.