SDI82 2M20 O1 hq

Lähtökohtana SDI82.2M20-komposiittitukieristimen suunnittelussa on ollut helppo ja nopea asennettavuus. Enää ei tarvita vetopyöriä ja kierresiteitä rakennettaessa keskijännitteistä ilmajohtoverkkoa 24 kV PAS-johdoille, vaan johtimen voi asentaa suoraan komposiittitukieristimen eristävästä muovista valmistetun kaulan läpi. Voiko asennus siis olla enää helpompaa!

Monta hyvää syytä valita SDI82.2M20-komposiittitukieristin:

  • Entistä helpompi ja nopeampi asentaa: Erillisiä kierresiteitä tai vetopyöriä ei tarvita. Johtimen kiristys eristimeen onnistuu nopeasti siipimutterilla.
  • Turvallinen ja häiriötön: Eristävästä muovista valmistettu yläosa tekee asentamisen turvalliseksi sekä ehkäisee koronan syntymistä.
  • Kestävä ja pitkäikäinen: Komposiittimateriaalin sähkön- ja UV-valonkestävyys ovat erinomaiset. Materiaali on myös itsestään puhdistuva.

Uusi komposiittitukieristin on osa uudistettua PAS-ratkaisua ja sen tuotevalikoimaa

PAS-ratkaisumallit ja tuotteet on koottu asiantuntijoidemme suunnittelemaan PAS-käsikirjaan, joka on kätevä apu verkon suunnittelussa. Lataa käsikirja ja tutustu nyt PAS-ratkaisuun, joka tarjoaa entistäkin paremman suojan linjoille verrattuna perinteiseen PAS-ratkaisuun. PAS-ratkaisu maksaa itsensä nopeasti takaisin, sillä siinä on pienemmät ylläpitokustannukset ja tuloksena on korkealaatuisempi ja toimintavarmempi sähköverkko.

Esimerkki tuotteesta: Ensto SDI82.2M20 tukieristin, sähkönumero 50 110 79

Lataa käsikirja > https://www.ensto.com/fi/yhtio/uutiset-ja-media/oppaat/pas/

Lisätietoja: Jouni Siniranta, Ensto verkonrakennus, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai www.ensto.fi