Homepage1

Katkon verkkosivut ovat uudistuneet. Sivusto on tehty vastaamaan tämän päivän verkkopalvelun vaatimuksia. Tutustu uuteen ilmeeseen ja hyödynnä hakutoimintoja!

Katkon koko tuotevalikoima löytyy nyt täysin uudistuneesta verkkopalvelusta www.katko.fi. Sivustolla on laadukkaat valokuvat ja tuotteiden tekniset ominaisuudet helpottamassa oikean ratkaisun valintaa. Kun olet löytänyt sopivan tuotteen, on sen hankkiminen vaivatonta. Tuotteesta pääsee yhdellä klikkauksella Suomen käytetyimpään sähkön ammattilaisten verkkopalveluun, Sähkönumerot.fi -palveluun. Sieltä löydät loput hankintaan liittyvät tiedot. 

Tuotteiden haku löytyy suoraan ”Tuotteet” välilehdeltä. Haun voi suorittaa tuotteen nimellä, EAN-koodilla tai sähkönumerolla. Täysin uutena ominaisuutena on tarkennettu haku, jonka avaamalla pääsee määrittelemään teknisiä ominaisuuksia ja hakutulokset päivittyvät valintojen mukaan. Sivuston alatunnisteesta löytyy ”Lataukset”-nappi, josta pääsee lataamaan tuoteluetteloita, esitteitä, sertifikaatteja ja muuta materiaalia.

Etusivun päävalikko tarjoaa suoraan apua, artikkeleita ja näkemyksiä eri tyyppisille asiakkaillemme. Näitä ovat tukkukaupat, urakoitsijat, laitevalmistajat sekä keskusvalmistajat. Koko sivuston pääajatuksena on tarjota helppo väylä oikeiden valintojen tekemiseen turvakytkimiin, kuormankytkimiin ja liittimiin erikoistuneelta kansainväliseltä valmistajalta.

Tarvitset turvakytkimen. Miksi et kysyisi kytkinfirmasta?

KATKO Oy suomalainen perheyritys, joka valmistaa yli 70 vuoden kokemuksella turvakytkimiä, kuormankytkimiä, kytkinvarokkeita sekä näihin liittyviä sähkötarvikkeita. KATKO Oy on kehittynyt kansainvälisillä markkinoilla toimivaksi teollisuusyritykseksi, jonka valmistuksesta noin 70% menee vientiin. Asiakaskuntaa löytyy yli 60:stä maasta kaikilta mantereilta.