Kouvolan Onninen Express -myymälä uusiin tiloihin maanantaina 10.6.

onninen

Onninen avaa Kouvolassa uudenaikaisen Onninen Express -myymälän maanantaina 10. kesäkuuta. Uusi toimipaikka sijaitsee erinomaisella paikalla Korjalan alueella, joka on suosittu teknisen tukkukaupan alue Kouvolassa.

– Panostamme Onnisella liikepaikkojemme sijaintiin, laajaan tuotevalikoimaan sekä asioinnin helppouteen. Kouvolan uudessa myymälässä ammattilainen asioi nopeasti ja vaivattomasti. Tuoteryhmistä työvälineiden ja suojainten valikoima on huomattavasti aiempaa laajempi. Toimipaikan asiakaspalvelusta vastaa yhdentoista ammattilaisen henkilökunta, kertoo Onninen Express -myymälöiden johtaja Kimmo Huttunen.

Tilaa myymälässä on noin 1 200 neliömetriä, ja sen tuotevalikoima kattaa noin 8 000 LVI-, sähkö- ja kylmäalan tuotetta. Noutopihalla asiointia helpottaa 200 neliömetrin ulkohalli.

Tervetuloa tutustumaan!

Onninen Express Kouvola
Lassinkatu 16, 45130 Kouvola 
Noutomyynti: 0204 85 5630
Avoinna: ma-pe 7.00–16.00
Sijainti kartalla

Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on Suomessa yhteensä 52.

Onninen

Onninen tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille, teollisuudelle, infra-alan toimijoille ja jälleenmyyntiasiakkaille. Olemme vahva kumppani yritysasiakkaille ja tavarantoimittajille koko maan kattavan myyntiverkoston, tehokkaan logistiikan ja monikanavaisen asiakaskokemuksen kautta. Olemme toimineet alalla vuodesta 1913. Työllistämme Suomessa noin 1 200 henkilöä ja toimipaikkaverkostomme käsittää 52 Onninen Express -myymälää.

Onninen ja K-Rauta ovat osa K-ryhmän kansainvälistä rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa toimii kahdeksassa maassa ja se työllistää yhdessä K-kauppiaiden kanssa kansainvälisesti noin 17 000 alan ammattilaista. Toimialan vähittäismyynti oli 4,9 miljardia euroa vuonna 2018.

www.onninen.fi
www.kesko.fi