XL KSE kaapelijakokaappi XL KSE kaapelijakokaappi ulkona

Ensto on tuonut valikoimiinsa uuden kiskollisen XL-KSE-kaapelijakokaapin, jossa on enemmän korkeutta sekä tarpeeksi tilavuutta helpottamaan ja nopeuttamaan jonovarokekytkimien, liittimien ja kaapeleiden asentamista. Jakokaapin korkealaatuiset materiaalit pidentävät kaapin käyttöikää, mikä tekee siitä erittäin kustannustehokkaan pohjolan vaativiin sääolosuhteisiin.

Jakokaappiin on tullut korkeutta lisää 150 mm, millä on monia etuja niin verkkoyhtiöille kuin asentajille.

– Jakokaapissa on enemmän tilaa alhaalla, jolloin esimerkiksi tulvavaara-alueille asentaminen ei ole ongelma. Korkeuden lisääminen 850 mm:stä 1000 mm:n ja päätteiden sijoitus ylemmäksi estää veden pääsyn kaapin sisällä oleviin komponentteihin. Tämä on yksi niistä hyvistä eduista, joka tekee kaapista toimintavarman ja luotettavan vaihtoehdon, kertoo Enston tuotepäällikkö Petteri Pulkkinen.

Uuden muotoilun ansiosta jakokaapit ovat tarpeeksi tilavia sujuvaa asennusta varten. Ovipaneelit ovat nostettavia tai halutessa ne voi myös irrottaa, joka helpottaa asennusta ja huoltoa. Keskimmäisen ovipaneelin suunnittelussa on myös huomioitu oven mutkaton avaaminen talvellakin, joka on usein ollut hankalaa Suomen talvisissa olosuhteissa.

Väliotsikko:

Tehty kestämään haastavissakin olosuhteissa

Jakokaapin materiaali on korkealaatuista matalahiilistä sinkittyä terästä sekä polyesterijauhepinnoitettu pinta on hyvin suojaava. Kaapille on tilattavissa myös tarttumaton tai graffitin estävä pinnoite. Kattava valikoima lisävarusteita mahdollistaa yksilölliset ratkaisut. Kaapit voidaan myös varustaa etukäteen, jolloin asennusaika kentällä vähenee entisestään. Yhden henkilön on helppo suorittaa asennus kaapin esiasennetun ja säädettävän jalustan ansiosta.

– Jakokaapit voidaan asentaa aina haja-asutusalueelta kaupunkiin saakka. Erilaiset sääolosuhteet eivät myöskään kaappia hetkauta. Enstolta saa kaapin lisäksi myös laajan valikoiman jakokaappiin sopivia varusteita kuten varokekytkimiä ja liittimiä, lisää Antti Leinonen Enston verkonrakennuksen myynnistä.

Muista nämä:

  • 630 A:n 100 mm:n kiskojärjestelmä
  • entistä helpompi ja nopeampi asennus
  • 150 mm korkeampi sekä säädettävät ja irrotettavat ovet

esiasennettu ja säädettävä jalusta

  • molemmilla lyhyillä sivuilla avattavat luukut tilapäistä sähkönsyöttöä varten
  • korkealaatuinen ja pitkäikäinen materiaali matalahiilisestä

ja sinkitetystä teräksestä

  • tyylikkäät luontoon sopivat värit, lisävärejä tilauksesta
  • saatavilla useita leveyksiä
  • täyttää jakokaappien standardien mukaiset vaatimukset

Esimerkki tuotteesta: Ensto kaapelijakokaappi XL-KSEA6-44D250, sähkönumero 54 506 41

Lisätietoja: Jouni Siniranta, Ensto verkonrakennus, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai www.ensto.fi