Uutiskirje

Elokuu 2019

 

Prysmian header

 
 

Image

 
 
 

Uusi Tunnelflex-kaivoskaapeli vaativaan käyttöön

Prysmian Groupin TUNNELFLEX/PUR 0,6/1(1,2) kV -kaivoskaapeli on suunniteltu kestämään kulutusta. Se on tarkoitettu liikkuvan laitteiston sähköistykseen, jossa mekaanisten vaurioiden riski on suuri – kaivoksiin ja tunneleihin. Kaapeli on itsestään sammuva.

Tämä erikoiskaapeli on perinteisiin kumikaapeleihin verrattuna kevyempi ja halkaisijaltaan pienempi, jolloin sen vaatima tilantarve on vähäisempi. Se mahtuu pienemmälle kelalle ja tarvitsee siten pienemmän moottorin, mikä tuo mukanaan säästöjä käyttäjälle. Kaapeli varastoidaan Suomessa.

Tutustu konsernimme kaivoskaapelivalikoimaan

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Uusiutuva energia on valintamme

Prysmian Group Finland Oy:n käyttämä energia on peräisin uusiutuvasta energiantuotannosta. Valmistamme Pikkalassa merikaapeleita esimerkiksi merituulipuistoihin, jolloin ne osaltaan edesauttavat tuulienergian hyödyntämistä. Käytämme myös itse uusiutuvaa energiaa Suomessa ja muissa Pohjois-Euroopan maissa.

 
 
 
 
 
 

Henri, miehemme Itä- ja Kaakkois-Suomessa

Hei! Nimeni on Henri Haimi ja aloitin noin vuosi sitten myyntipäällikkönä, asemapaikkanani Mikkeli. Edellisessä teollisuuden myyntipäällikkötehtävässäni alueeni ulottui Baltiaan, ja vaimo ja kolme lasta ovat mielissään, kun iskän reissut eivät ole enää yhtä pitkiä – ainakaan kilometreissä. Tykkään tavata ihmisiä ja tehdä kaikenlaista kuten pelata totoa, ajaa moottoripyörällä ja ampua haulikolla – silloin kun töiltä ja perheeltä ehdin.

Olen ehtinyt jo tavata paljon Itä- ja Kaakkois-Suomen asiakkaitamme, ja toivon tapaavani teitä yhä lisää jatkossa. Näkemisiin!

 

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Merikaapelia Viroon

Saarenmaalle tilattujen 110 kV:n merikaapeleiden ensimmäinen erä lastattiin laivaan Pikkalassa elokuun puolivälissä. Viron kantaverkkoyhtiö Eleringin uusi merikaapeliyhteys manner-Virosta Muhun saarelle parantaa merkittävästi sähkön toimitusvarmuutta Saarenmaalla ja Hiiunmaalla.

Lue lisää kaupasta

 
 
 
 
 
 

Uusi ACEFLEX teollisuuden sähkönsyöttöön

Halogeeniton ACEFLEX-HF Dca -kaapeli on Afumex-perheen uusin jäsen: monikäyttöinen 1 kV voimakaapeli, joka on nopeampi asentaa paikkaan kuin paikkaan ja joka pysyy suorana taipuen kuitenkin hyvin.
Se kestää tärinää eikä murru liitoksistaan. Se on joustava, helppo kuoria ja napakka asentaa myös pinta-asennuksena.

Lue lisää

 

 
 
 
 
 
 

Build the Future -ohjelma käynnissä taas

Prysmian Groupin erittäin korkeatasoinen vastavalmistuneiden rekrytointiohjelma on käynnissä. Hakuaika päättyy lokakuun lopussa. Jos tiedät jonkun kunnianhimoisen ja lahjakkaan vastavalmistuneen, joka tavoittelee kansainvälistä uraa alansa globaalin ykkösen palveluksessa - anna vinkki.

Lue lisää

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

Nyt saat tuoreimmat uutiset seuraamalla LinkedIn-kanavaamme

Avaa LinkedIn-sivumme tästä        

 

Tunnetko ammattilaisen, joka voisi hyötyä uutiskirjeestämme?

Riittää, että hän saa sinulta tämän uutiskirjeen ja klikkaa alla olevaa linkkiä.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 
 
 
 
 

Logos

 
 
 

Prysmian Group Finland Oy

Tarjoamme markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Henkilöstömme
määrä on yli 500 ja tehtaamme sijaitsevat Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa.
Olemme osa maailman suurinta energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien
toimittajaa Prysmian Groupia. Lisää tietoa: www.prysmiangroup.fi

Osoitelähde: Prysmian Group Finland Oy:n ylläpitämä asiakasrekisteri. Rekisteriseloste.