Uutiskirje

Marraskuu 2019

Prysmian header

Lapset mukaan töihin meilläkin

Lasten viikko huipentui Prysmian Group Finlandissakin perjantaina kunniavieraiden käyntiin. Sekä Oulun että Pikkalan tehtailla lapsille kerrottiin kaapeleista ja niiden valmistuksesta ja näytettiin tuotantoa. Aiemmin järjestetystä perhepäivästä jo tiesimme, että trukit myös kiinnostavat kovasti, niinpä niihinkin tutustuttiin lähietäisyydeltä. Vieraat olivat iloisia nähdessään vanhempiensa työpaikan, ja me olimme ylpeitä, kun saimme vieraaksi kymmeniä lapsia. Kiitos käynnistä!

ALESEA

Haluaisitko tarkistaa helposti netistä, missä kaapelikelasi ovat ja valvoa niiden kuntoa ja tilaa, seurata kelojen kulkua määränpäähänsä ja saada tästä kaikesta ajantasaista raportointia, pystyä suunnittelemaan etukäteen ja mittaroida toteutusta? Kaapelikelojen big dataa - ja pystyä myös hyödyntämään sitä? Lisäarvoa parhaimmillaan. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Katso video

Moi! Olen Katja Seppä, Wiski-kauppias 😊

Vastaan verkonrakennuskaapeleiden myynnistä Suomessa ja tukikohtani on Pikkalan tehtaalla. Olen viettänyt kaapeleiden parissa jo melkein puoli elämääni, keväällä tuli 18 vuotta täyteen.

On ilo työskennellä laatutuotteiden parissa ja olla mukana kehittämässä uusia ratkaisuja verkonrakennukseen.

Asun Espoossa ja perheeseeni kuuluvat mies ja 10-vuotias poika. Vapaa-aikani kuluu pitkälti lastani kuskatessa eri harrastuksiin. Omiin harrastuksiini kuuluvat golf, laskettelu, kuntosali ja kutominen.

Lomani vietän mieluiten mökillä ja matkustellessa.

Nähdään ja ollaan kuulolla!

Urakoitsijapäivillä tavattiin jälleen

Sähköurakoitsijapäivät kokosivat lähes 300 osallistujaa viettämään 60:nsia urakoitsijapäiviä Aulangolle. Päivillä palkittiin myös ansioituneita alan vaikuttajia. Liiton kultaiset ansiomerkit myönnettiin STK-liiton toimitusjohtaja Tarja Hailikarille ja STULin eläkkeelle siirtyvälle toimitusjohtajalle Olli-Heikki Kyllöselle. Hopeiset ansiomerkit saivat tekniikan lisensiaatti Pirkko Harsia, joka toimii Tampereen Ammattikorkeakoulun lehtorina, yliopettajana, osastonjohtajana ja koulutuspäällikkönä; tietoliikenneinsinööri ja MBA Tauno Hovatta, joka toimii SETI Oy:n pää- ja yritysarvioijana; sähköinsinööri ja AUS-Sähkön perustaja Olli Mattsson sekä VTM Juha Salmi. Onnittelemme huomionosoituksen saaneita!

Suurjännitekaapelia Tukholman sähköverkkoon

Suurjännitemerikaapeli Tukholman rengasverkkoon lähti viime viikolla Prysmian Groupin Pikkalan tehtaalta laivalla eteenpäin. Toimitus käsittää 3x1200 m2 145 kV:n yhteensä noin kuuden kilometrin mittaisen suurjännitemerikaapelin, joka tullaan asentamaan Tukholman suurjännitekaapeliverkkoon. Uuden kaapelin sekä aikaisemmin toimitetun 32 kilometrin mittaisen suurjännitemaakaapelin myötä vahvistetaan alueen nykyistä ja tulevaa sähkönsiirtoa. Kaapelit on valmistettu Pikkalassa vuosina 2018-2019.

Nähdään RATA2020-seminaarissa!

Olemme mukana RATA2020-seminaarissa, joka on Väylän järjestämä raideliikenteen tapahtuma Tampere-talossa 21.–22.1.2020.

Tervetuloa tapaamaan meitä näyttelyosastollemme ja tutustumaan kattavaan raideliikennettä palvelevaan kaapeli- ja varustevalikoimaamme. Sitä on esitelty myös esitteessämme, jonka voit ladata täältä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen seminaarin verkkosivuilla.

Europacable tiedottaa CPR:stä suomeksi selkeästi

Paloturvallisuus on meidän kaikkien vastuulla, myös Sinun. Europacable kertoo suomenkielisellä sivustollaan CPR-rakennustuoteasetuksen vaikutuksista ymmärrettävästi ja kansantajuisesti. Sivustolta voit myös tilata sähköpostiisi tietoiskuja, jotka avaavat asetuksen vaikutuksia työhömme. Käy tutustumassa.

Siirry Europacablen suomenkielisille sivuille

Nyt saat tuoreimmat uutiset seuraamalla LinkedIn-kanavaamme

Avaa LinkedIn-sivumme tästä

Tunnetko ammattilaisen, joka voisi hyötyä uutiskirjeestämme?

Riittää, että hän saa sinulta tämän uutiskirjeen ja klikkaa alla olevaa linkkiä.

Logos

Prysmian Group Finland Oy

Tarjoamme markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Henkilöstömme
määrä on yli 500 ja tehtaamme sijaitsevat Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa.
Olemme osa maailman suurinta energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien
toimittajaa Prysmian Groupia. Lisää tietoa: www.prysmiangroup.fi

Osoitelähde: Prysmian Group Finland Oy:n ylläpitämä asiakasrekisteri. Rekisteriseloste.