5094230 PG1Monipuolinen tasa- ja vaihtojännitteen salama- ja ylijännitesuojasarja

Aurinkosähköjärjestelmien ylijännitesuojauksella on aina kaksi puolta. Aurinkosähkökennojen tasavirtapuolelle (DC) voi aiheutua suorasta tai lähelle osuneesta salamaniskusta suuria ylijännitteitä, kun taas invertteriin lähtönapoihin vaihtovirtapuolelle verkosta (AC) tulevat ylijännitepiikit voivat vahingoittaa tai rikkoa kokonaan inverttereiden vaihtojännitepuolta.

OBO DC- ja AC-ylijännitesuojat suojaavat luotettavasti aurinkosähköjärjestelmien inverttereiden tulo – ja lähtöpuolet. Inverttereissä ei yleensä ole ollenkaan tai kovin kattavaa DC- tai AC- ylijännitesuojausta vakiona. Ylijännitesuojaus säästää invertteriä merkittävästi vikaantumisilta ja täydelliseltä rikkoutumiselta.

 

Täydellinen tuotejärjestelmä

OBO ylijännitesuojatuotevalikoimassa on uutuuksina 6 erilaista DC-ylijännitesuojaustyyppiä 1000 ja jopa 1500 VDC asti sekä salama (T1)- että ylijännitteitä (T2) vastaan. Rakenteeltaan ja ominaisuuksiltaan ne ovat kompakteja, luotettavia ja helposti asennettavia. Sarjaan kuuluu myös pelkällä T2 suojauksella olevat ylijännitesuojat tai kaukohälytyskoskettimella varustetut tyypit.

Esimerkkinä uutuuksista tyyppi V-PV T1+2-1000  OBO 5094230  Snro 3228530

Yhdistelmäsuoja (T1) salama- ja (T2) ylijännitteitä vastaan DC-tasavirralle

Max. 1000 VDC sisääntulojännitteelle

Kompakti koko ja helppo kytkentä

Johdinpoikkipinta-ala max. 35 mm2 

Toimintatilan indikointi

5 vuoden takuu

Lisätietoja:
OBO Bettermann Oy
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
0207 417 500