Lue selaimessa
Lähetä kaverille

 

 

Airamin hallitusta vahvistetaan kahdella uudella jäsenellä

Airamin hallitusta on vahvistettu kahdella uudella jäsenellä 20.5.2020 alkaen. Uusina jäseninä yhtiön hallitukseen on kutsuttu Olli-Heikki Kyllönen ja Christoffer von Schantz. Hallituksessa jatkavat edelleen Tapio Jouhki hallituksen puheenjohtajana ja vanhoina jäseninä Jukka Korkka, Pentti Korkka ja ja Axel Sjöblom.
 

Olli-Heikki Kyllönen

Kyllönen on aiemmin toiminut pitkään Sähkö- ja Teleurakoitsijaliiton ja Sähköinfon toimitusjohtajan tehtävissä ja tätä ennen Draka A/S:n, Fibox Enclosure Systemsin, Nokia Kaapelin ja SLO:n johtotehtävissä. Kyllösellä on kokemusta hallitustyöskentelystä, sähkö- ja rakennusalan digitalisaatiosta, alan säädöksistä sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla.

Christoffer von Schantz

Schantz toimii DNA:lla johtoryhmän jäsenenä vastuualueenaan strategian ja liiketoiminnan kehittäminen ja yritysostohankkeiden johtaminen, mukaan lukien yritysostot ja partnerointi sekä uusien liiketoiminta-alueiden identifiointi. Aiempaa kokemusta hänellä on vastaavista positioista seuraavissa yrityksissä: nZyme, Nokia ja Omnitele.

Airamin tavoitteena on olla yksi Pohjoismaiden johtavista valaistusratkaisujen tarjoajista.  Asiakkaidemme tarpeiden ja odotusten ymmärtäminen ja täyttäminen on meille erittäin tärkeää. Ketteränä, joustavana ja luotettavana yrityksenä meillä on tähän nyt entistä paremmat mahdollisuudet.

Lisätietoja asiasta antaa toimitusjohtaja Jorma Koskiola, +358 50 375 9527 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Airam Electric Oy Ab
Tapio Jouhki
hallituksen puheenjohtaja

   
 

Facebook

LinkedIn

Instagram

Pinterest