Tsekkaa yhteistyössä toteutettuja projekteja meiltä ja maailmalta.

 

Selaimessa / ensto.fi

 

Tietoa meistä

 

Tuotteet

 

Referenssit

 

Uutishuone

 

Yhteystiedot

Hei,

Kulunut kevät on tuonut aivan uudenlaisia haasteita meidän kaikkien tekemiseen ja arkeen, olemme panostaneet turvallisuuteen ja terveyteen, toimitusten ja toimituskykymme turvaamiseen sekä yrityksemme pitämiseen terveenä. On ollut uskomattoman hienoa huomata, miten kaikki on saatu yhdessä ja yhteistyössä teidän kanssa pyörimään ja toimimaan poikkeuksellisinakin aikoina.

Ja nimenomaan yhdessä on huolehdittu, että jokaisella työt jatkuvat mahdollisimman normaalisti, toimitukset kulkevat ja työmaat pyörivät. Alle onkin koottu muutama esimerkki siitä, mitä olemme onnistuneet saavuttamaan yhteistyössä meillä ja maailmalla!

Pian on kuitenkin aika hengähtää ja nauttia Suomen kauniista kesästä ja lämpöisestä juhannuksesta, joten haluan omalta osaltani sekä kaikkien enstolaisten puolesta kiittää yhteistyöstä sekä toivottaa mahdollisimman rentouttavaa kesää!

Kesäisin terveisin,

Hannu Keinänen
toimitusjohtaja
Ensto

Älykästä valonohjausta Business Park Loikkaan

Älykäs ja muuntojoustava Ensto Workspaces valaistuksenohjaus -ratkaisu toteutettiin Lindström Investin omistamaan Rantatie Business Parkin Loikkaan.

Tutustu toteutukseen

Yhteistyöllä maastopaloja vastaan Australiassa

Amokabelin, Groundlinen ja Enston kumppanuus auttaa estämään voimajohtojen häiriöiden aiheuttamia maastopaloja Australiassa.

Lue lisää ratkaisusta

Ensto Chileen Valmetin kanssa

Enston korroosionkestävät ja luotettavat alumiiniset johtotiejärjestelmät valittiin yhteen maailman suurimmista sellutehtaista.

Lue koko juttu!

6000 asennusta ilman virheitä

Enerken tavoitteena on maakaapeliverkon täydellinen virheettömyys, ja asennusten laadun säilyttämiseksi kaikki sen asentajat ovat käyneet uudelleen Enston asentajasertifioinnin.

Tutustu asentajasertifiointiin

Kesävinkki!

Jos et ole vielä ehtinyt tutustua Enston webinaarisarjaan, kannattaa ottaa hyöty irti niistä kesällä vaikkapa laiturinnokasta käsin. Tarjolla on loistava kattaus webinaaritallenteita sähköistyksestä valaistukseen sekä sähköauton lataukseen.

Tsekkaa kaikki webinaarit

Bongaa Ensto-tuote ja voita!

Heinäkuun alusta alkaen starttaa Facebookissa ja Instagramissa Enston kesäkisa, jonka tarkoituksena on kiinnittää huomiota kotien ja kesäpaikkojen sähköistykseen.

Seuraa Enstoa FB:ssä

Green Deal on e-diili

Vaikka Euroopan vihreän kehityksen ohjelman ”Green Dealin” tavoitteet siintävät kauempana tulevaisuudessa, tarjoaa ohjelma loistavia mahdollisuuksia sähköalan ammattilaisille.

Lue lisää Green Dealistä

Seuraa Enstoa IG:ssä