Uutiskirje

Kesäkuu
2020

 

Prysmian header

 
 

Image

 
 
 

JAMAK-C-HF C-PRo - markkinoiden monipuolisin instrumentointikaapeli

Prysmian Groupin halogeenittomien palosuojattujen kaapeleiden AFUMEX C-PRo -valikoima on nyt edelleen täydentynyt parisuojatulla JAMAK-C-HF C-PRo -instrumentointikaapelilla. Se soveltuu muita kaapeleita vahvemman suojauksensa ansiosta ulko- ja sisätiloihin, joissa ympäristön häiriöiden ei haluta vaikuttavan kaapelin toimintaan. Normaalia JAMAK-kaapelia paremmin häiriösuojatussa JAMAK-C-HF-kaapelissa on kaksinkertainen muovialumiininauhasuoja. 

Lue lisää

 
 
 
 

Image

 
 
 

Kaapeleita Ranskaan

Pikkalan lahdella lastattiin ennen juhannusta Prysmian Groupin Cable Enterprise -alukseen kaapeleita, jotka toimitetaan ranskalaiseen St. Nazaire -tuulipuistoon. Kaapelia lastattiin laivaan lähes 34 kilometriä. Näin kesällä lastaus on merkittävästi helpompaa kuin paukkupakkasilla. Kesäisen kuvan myötä kiitämme alkuvuodesta ja toivotamme kaikille rentouttavaa ja hyvää kesää.

Lue lisää Insight-lehdestä 

 
 
 
 

Image

 
 
 

Yhteiskuntavastuuraporttimme on julkaistu

Raportista saat käsityksen siitä, kuinka laajasti ja monipuolisesti alansa johtava konserni suunnittelee, toteuttaa ja mittaa yhteiskuntavastuuta. Jatkuva kestävän kehityksen seuranta kattaa oman toimintamme lisäksi koko arvoketjun. Tutustu toimintaamme vastuullisuuden näkökulmasta ja lue tuore yhteiskuntavastuuraporttimme.

Tutustu raporttiin

 
 
 
 

Image

 
 
 

Tutustu Europacablen suomenkieliseen CPR-sivustoon

Europacable on kaikkia johtavia eurooppalaisia johdin- ja kaapelivalmistajia edustava järjestö, jossa Prysmian Group on aktiivisesti mukana. Järjestö on julkaissut suomenkielisen verkkosivuston, joka mm. havainnollistaa rakennustuoteasetuksen (CPR) tuomia muutoksia kaapeleiden luokitteluun. Lisäksi se tarjoaa runsaasti CPR-tietoa ja -valmennusta sekä uutisia aiheesta.

Tutustu Europacablen suomenkieliseen CPR-sivustoon tästä

 
 
 
 

Image

 
 
 

NExsT 1/2020 ilmestyi 

NExsT Magazine on tietoliikenneverkkojen kehitykseen ja digitaaliseen tulevaisuuteen keskittyvä julkaisumme alan ammattilaisille ja päättäjille.

Tämä numero kertoo muun muassa kuituverkon kehityksestä Saksassa, New Yorkissa ja Etelä-Afrikassa. Teknologia-aiheista ovat esillä Wi-Fi 6, Edge Computing sekä Smart City -sovellukset. Mukana tuttuun tapaan myös uutiskooste alan innovaatioista ja projekteista.    

Lue lisää

 
 
 
 

Image

 
 
 

Koronavirukseen varautuminen

Tällä hetkellä koronaviruksella ei ole vaikutusta tuotteidemme saatavuuteen. Seuraamme tilannetta arvoketjussamme tiiviisti ja kaikilla toiminnoillamme on varautumissuunnitelmat. Mikäli tilanne tuotteiden saatavuuden osalta muuttuu, olemme yhteydessä asiakkaisiimme.

Toivotamme hyvää terveyttä kaikille!

Lue lisää

 
 
 
 
     
 

Nyt saat tuoreimmat uutiset seuraamalla LinkedIn-kanavaamme

Avaa LinkedIn-sivumme tästä 

Tunnetko ammattilaisen, joka voisi hyötyä uutiskirjeestämme?

Riittää, että hän saa sinulta tämän uutiskirjeen ja klikkaa alla olevaa linkkiä.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 
 
 
 

Logos

 
 
 

Prysmian Group Finland Oy

Tarjoamme markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Henkilöstömme
määrä on yli 500 ja tehtaamme sijaitsevat Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa.
Olemme osa maailman suurinta energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien
toimittajaa Prysmian Groupia. Lisää tietoa: www.prysmiangroup.fi