FSM GroupFSM Oy investoi ohjelmistoyritys Mirasys Oy:hyn, jolloin siitä tuli yhtiöön merkittävä osakas.
FSM:n strategiana on kasvaa ja kehittyä turvatekniikan ja tietoverkkojen johtavaksi toimijaksi Pohjoismaissa, ja Mirasys -kauppa vahvistaa entisestään FSM:n asemaa turva-alalla.

Kameravalvonta on FSM:n suurin liiketoiminta-alue yli 30 000:lla myydyllä valvontakameralla vuodessa. Videoanalyysi ja kuvankäsittely nähdään vahvana kasvualueena tulevaisuudessa. Mirasys tarjoaa innovatiivisilla tuotteillaan merkittäviä ratkaisuja turvallisuusalan digitalisoinnissa ja toimintojen automatisoinnissa. FSM haluaa olla aktiivinen omistaja, joka tukee Mirasysin tuotekehitystä suomalaisessa omistuksessa.

- Kuuntelemme asiakkaitamme ja kehitämme tuotteita heidän tarpeisiinsa. Turvatekniikan tuotteet ovat yhä enemmän yhdistelmä rautaa ja softaa. Haluamme kehittää uusia, integroituja kokonaisuuksia, sekä tarjota asiakkaillemme valmiita HWSW-paketteja suoraan varastostamme, kertoo FSM Oy:n toimitusjohtaja Harri af Hällström.

Mirasys näkee yrityskaupan hienona mahdollisuutena viedä eteenpäin Mirasysin tavoitteita. FSM tuntee toimialan ja markkinoiden tarpeet. FSM toimii myös tehokkaana logistiikkakumppanina, joka mahdollistaa valmiiden, esiasennettujen tietokoneiden nopeat toimitukset asiakkaille.

- Videovalvonta kehittyy voimakkaasti tulevaisuudessa, ja keinoälyä ja isoa metadataa tullaan hyödyntämään entistä vahvemmin. Olemme innoissamme uusista mahdollisuuksista, joita tämä yhteistyö tuo mukanaan, innostuu Mirasysin toimitusjohtaja Erich Kusuki.

 

FSM Oy Fonel Security Marketing on maan johtava turvatekniikan ja tietoverkkotuotteiden maahantuoja ja tukkuliike. Vuodesta 1991 asti toiminut suomalainen perheyritys toimii strategisena hankintakumppanina turvallisuusalan toimijoille ja sähkötukkuliikkeille. Toiminnan kulmakivinä ovat asiakaslähtöinen palvelu, maailman johtavien valmistajien tuotteet ja laadukas toimitusketju.

Mirasys Oy on suomalainen videonhallintaohjelmistojen pioneeri, joka toimii yli 40 maassa. Yli 70 000 asiakasta käyttää Mirasys-järjestelmää, johon on liitetty yhteensä yli miljoona kameraa. Pankit, lentokentät, satamat, julkishallinnon tilat ja sairaalat ovat vain osa niistä toimialoista, joilla Mirasysillä on erinomaiset referenssit maailmanlaajuisesti.