Vakiokeskustuoteperheemme saa perheenlisäystä koiramallistoon, kun mopsit eli työmaan alakeskus -valikoima vahvistaa rakennustyömaakohteissa sähkönjakelua. Nyt voit UTUn keskustuotteilla hoitaa koko rakennuksen sähköistyksen aina ensimmäisestä sähköntarpeesta rakennustyömaalla lopullisten asukkaiden sähkönkulutukseen.

Mopsi 1

Kotimainen työmaakeskus pienille ja suurille työmaille
Valmistamme omissa tuotantotiloissamme Ulvilassa kotimaisena käsityönä työmaan alakeskuksia. Valittavanasi on useita erilaisia työmaakeskusmalleja, jotka sopivat niin pienen kuin suurenkin rakennustyömaan sähköistykseen. Nämä työmaakeskukset soveltuvat esimerkiksi rakennustyömaiden työmaa-aikaiseen sähkönjakeluun sekä muuhun väliaikaiseen sähkönjakeluun. Työmaakeskukset on tehty kestämään vaativatkin työmaaolosuhteet ja kevyen rakenteen ansiosta keskuksia on helppo siirrellä tarpeen mukaan. Keskuksissa käytettävät Hagerin johdonsuojakatkaisijat ja vikavirtasuojakytkimet takaavat laadukkaan ja toimivan lopputuloksen.

Suunniteltu kestämään vaativat olosuhteet
Työmaan alakeskukset on suunniteltu UTUlla niin, että työmaaolosuhteissa kovakin käyttö on sallittua. Vahva ja kestävä alumiininen putkirakenne antaa suojaa pistorasioille. Työmaakeskukset on tyyppitestannut ja sertifioinut SGS Fimko Oy, joka on maailman johtava tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointiyritys. Mopsit ovat siten standardin EN 61439-4 mukaisia ja testatusti kestäviä ja laadukkaita tuotteita.

Miksi valita UTUn työmaakeskus?
• Kestävä ja laadukas Fimkon testaama ja standardoitu tuote
• Helppo käyttää ja nopea asentaa
• Kevyt kantaa ja näppärä siirrellä
• Hyvä saatavuus ja nopea toimitus tukkujakelukanavan kautta
• Kotimainen Suomessa valmistettu tuote, jonka tuotekehitys ja
suunnittelu omissa käsissä
• UTUn työmaa- ja sähkökeskustuotteilla hoidat niin rakennustyömaiden
kuin valmistuneiden rakennuksien sähköistyksen alusta loppuun -
tuotteet toimivat saumattomasti yhteen

Lisätietoa mopseista sähkönumerot.fi ja utu.eu -sivustoilla

Mopsi-työmaakeskusvalikoiman löydät sähkönumerovälillä 3436700 - 3436706.

Voit lukea mopseista lisää myös UTUn kotisivuilla osoitteessa: https://www.utu.eu/sahkokeskukset/tyomaakeskukset-ip44-mopsi

Mopsi 2