Uutiskirje

Tammikuu
2021

 

Prysmian header

 
 

Image

 
 
 

Pikkalasta konsernin ensimmäinen net-zero-tehdas

Pikkalan tehtaalle rakennetaan uusi bioenergialaitos, jonka avulla tehtaan lämmitys muuttuu kaukolämmöstä bioenergiaan. Uudessa laitoksessa käytetään polttoaineena mm. kierrätyspuuta, kuten käytöstä poistettuja kaapelikeloja. Tämä on yksi askel Prysmian Groupin pyrkimystä kohti net-zero-tasoa. Laitos tulee käyttöön alkuvuodesta 2022. 

Lue lisää konsernin tiedotteesta

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Iloa ja aikaa vanhuksille

Vanhuusvuosien pitäisi olla meille niitä onnellisimpia. Valitettavasti monelle näin ei kuitenkaan ole. Suomessa suuri osa vanhuksista kärsii yksinäisyydestä ja masennuksesta. 

Päätimme omalta osaltamme tehdä asialle jotain. Siksi tänä vuonna annamme iloa ja aikaa yksinäisille, vähävaraisille vanhuksille. Lisäksi työllistämme nuoria vuodeksi eteenpäin merkityksellisen osa-aikatyön pariin.

Lue lisää

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Nopeusennätys kuidussa on nyt 1 petabit/s

Prysmian Group teki tiedonsiirron nopeusennätyksen 1 petabit/s, mikä rikkoi 5,7-kertaisesti aiemman, yksimuotokuidulla tehdyn ennätyksen. Yksi petabit/s on 1015 bittiä/s eli miljoona gigabittiä sekunnissa. Se vastaa 8K-tarkkuuden televisiolähetystä 10 miljoonalle vastaanottajalle samanaikaisesti.  

Lue lisää

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

MakeIt kutsuu kasvamaan tuotannon huippuammattilaiseksi

Tuotannon ammattilaisille suunnatun nelivuotisen rekrytointi- ja kehitysohjelman hakuaika on meneillään. Prysmian Groupin ainutlaatuinen MakeIt-urakehitysohjelma tarjoaa mm. työpaikan maailmanluokan tuotantolaitoksissa, kilpailukykyisen palkan sekä kokeneen mentorin. Räätälöity sisältö kasvattaa tietopääomaa ja käytännön taitoja aidossa ympäristössä.  

Lue lisää

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Insight tarjoaa näkymän kansainväliseen toimintaamme

Sidosryhmäjulkaisumme Insightin uusin numero on julkaistu. Tällä kertaa sisältö keskittyy digitaalisuuden tuomaan vallankumoukseen, joka on vasta alussa. Se tulee vaikuttamaan niin henkilökohtaiseen käyttäytymiseemme kuin tapaan tehdä töitä ja liiketoimintaa. Kymmenen vuoden kuluessa jokainen yritys on digitalisoitunut ja yhteydessä muuhun maailmaan nykyiset rajat rikkoen. Tässä Insightin numerossa voit tutustua johtavien digitaalisuuden vaikuttajien ja johtajien ajatuksiin tulevaisuudesta.       

Lue Insight

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Koronavirukseen varautuminen

Tällä hetkellä koronaviruksella ei ole vaikutusta tuotteidemme saatavuuteen. Seuraamme tilannetta arvoketjussamme tiiviisti ja kaikilla toiminnoillamme on varautumissuunnitelmat. Mikäli tilanne tuotteiden saatavuuden osalta muuttuu, olemme yhteydessä asiakkaisiimme.

Toivotamme hyvää terveyttä kaikille!

 
 
 
 
     
 
 

Nyt saat tuoreimmat uutiset seuraamalla LinkedIn-kanavaamme

Avaa LinkedIn-sivumme tästä 

Tunnetko ammattilaisen, joka voisi hyötyä uutiskirjeestämme?

Riittää, että hän saa sinulta tämän uutiskirjeen ja klikkaa alla olevaa linkkiä.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 
 
 
 
 

Logos

 
 
 

Prysmian Group Finland Oy

Tarjoamme markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Henkilöstömme
määrä on yli 500 ja tehtaamme sijaitsevat Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa.
Olemme osa maailman suurinta energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien
toimittajaa Prysmian Groupia. Lisää tietoa: www.prysmiangroup.fi

Osoitelähde: Prysmian Group Finland Oy:n ylläpitämä asiakasrekisteri. Rekisteriseloste.