logo
Uutiskirje
 
Reka Kaapeli valmistettu Suomessa

Helpompi arki asentajalle

Rekan asennuskaapelien suunnittelussa on pyritty takaamaan paras mahdollinen asennusmukavuus. Tehokkuus ja ergonomia ovat kaapelikustannusten lisäksi vähintään yhtä
tärkeitä tekijöitä paremman tuottavuuden ja sähköasentajien paremman päivittäisen toiminnan varmistamiseksi. Laajasta valikoimastamme löydät sopivan asennuskaapelin Eca, Dca ja Cca paloluokkiin. Kaikki asennuskaapelimme valmistetaan Keuruulla vihreällä energialla.
 

MMJ-vakioasennuskaapeli

MMJ-vakioasennuskaapeli on kiinteistöjen sisäasennuksissa yleisimmin käytetty kaapeli. Rekan MMJ-kaapelit ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä Eca-paloluokan kaapeleita mutkattomaan asennukseen.
Lue lisää
 
Reka asennuskaapeli Eca
 
Reka asennuskaapeli Dca
 

Halogeenittomat asennuskaapelit - ympäristöystävällinen valinta

Valikoimastamme löydät Dca-paloluokan halogeenittomat asennuskaapelit, jotka valmistetaan helposti kierrätettävitä materiaaleista. Esimerkiksi EQQ LiteRexin erinomainen kuorittavuus ja käsiteltävyys takaavat sujuvat asennukset kaikissa kohteissa.
Tutustu valikoimaan
 
 

Mielenrauhaa korotetun Cca paloluokan asennuskaapeleilla

Cca-paloluokan asennuskaapelit ovat paloa levittämättömiä ja niiden savunmuodostus on vain vähäistä, mikä helpottaa evakuointia. Ne sopivatkin erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi sairaaloissa, päiväkodeissa, julkisissa rakennuksissa tai tunneleissa.
Lue lisää
 
Reka asennuskaapeli Cca
 

"Viemme voiman sinne missä sitä tarvitaan."

— Reka Kaapeli Oy

Rekan kaapelit aurinkovoimalassa Tanskassa
REFERENSSI

Aurinkoenergian siirto varmistetaan Rekan suurjännitekaapeleilla Tanskassa

2019 European Energy A/S rakensi 50 MV aurinkovoimapuiston Tanskaan Hanstholmiin yhdessä kumppaninsa Energrid A/S kanssa. Aurinkovoimapuisto on Tanskan ensimmäinen, jossa on käytössä kaksipuoliset moduulit; paneelit, jotka keräävät auringonvaloa paneelin molemmilta puolilta. Kaksipuoliset moduulit tehostavat aurinkovoimapuiston energiantuotantoa, sillä niiden avulla saadaan talteen enemmän aurinkovoimaa samalta alueelta verrattuna perinteiseen aurinkovoimapuistoon.
Lue koko tarina
Reka Kaapeli Oy 60 vuotta

Reka Kaapeli 60 vuotta

Alkanut vuosi on Reka Kaapelin 60-vuotisjuhlavuosi, jonka kunniaksi koostamme verkkosivuillemme tarinoita yrityksemme historiasta ja ihmisistä. Juhlateema näkyy myös some-kanavillamme ja asiakasviestinnässämme pitkin vuotta.
Lue mistä kaikki alkoi
Seuraa meitä
  Facebook Instagram Instagram  
Reka Kaapeli Oy | Kaapelikatu 2 | 05800 Hyvinkää | FINLAND | +358 207 200 20
 
Reka.fi
 
 
Lähetetty osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Osoitelähde: Reka Kaapeli Oy asiakas- ja markkinointirekisteri