UTUn valikoimassa ja materiaaleissa paljon uutta: Työmaakeskukset, digitaaliset kellokytkimet, paljon uusittuja esitteitä. Tutustu!

Tarkastele selaimessa

 
 

UTU_2019_Blue-1

Etusivulle

Uutiskirjearkisto

       

 

SÄHKÖUUTISIA UTULTA

TYÖMAAKESKUS MOPSI RAKENNUSTEN SÄHKÖISTÄMISEEN

IMG_2438._muokattu

Valmistamme nyt UTUlla kotimaisena käsityönä työmaan alakeskuksia. Mopsi-työmaakeskus on toivottu täydennys vakiokeskus(koira)perheeseemme ja mallisto vahvistaakin rakennustyömaakohteissa sähkönjakelua. Nyt voit UTUn keskustuotteilla hoitaa koko työmaan ja valmiin rakennuksen sähköistyksen alusta lopppun asti. Valittavana on useita erilaisia työmaakeskusmalleja, jotka sopivat niin pienen kuin suuren rakennustyömaan sähköistykseen.

Lue lisää uusista työmaakeskuksista ➡️

 

UUDET DIGITAALISET KELLOKYTKIMET VALIKOIMASSAMME

Digitaalinen kellokytkin Hager UTU2

Asiakkaamme haluavat, että kellokytkimiä voidaan ohjelmoida perinteisen painikeohjelmoinnin lisäksi tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. UTUn uudet digitaaliset kellokytkimet tuovat mukanaan juuri tämän modernin mahdollisuuden. Lisäksi niissä yhdistyvät Hager-laatu ja useita uusia toimintoja, kuten mobiilisovelluksella tehtävä ohjelmointi, langaton tiedonsiirto Bluetooth-yhteyden kautta ja mahdollisuus ohjauksiin sijainnin perusteella. Kaikki uudet kellokytkimet voidaan ohjelmoida uuden Hager Mood Appin avulla: nopeasti ja turvallisesti Bluetooth 4.2 yhteyden kautta, joustavasti älypuhelimella, tabletilla tai PC:llä.

Lue lisää uusista digitaalisista kellokytkimistä ➡️

 

UUSIA ESITTEITÄ

UTUlla on useita uusia tai päivitettyjä esitteitä, joista voi olla myös sinulle apua työssäsi:

 

AUTA MEITÄ KEHITTÄMÄÄN KOTISIVUJAMME PAREMMAKSI

Apua kaivataan kotisivuille

Olemme uusimassa UTUn kotisivuja tämän vuoden aikana. Haluaisimme tehdä siitä asiakkaillemme entistä paremman ja helpomman paikan etsiä tietoa, joten kertoisitko, miten UTUn nykysivusto mielestäsi palvelee sinua tällä hetkellä ja mitä voisimme tehdä paremmin?

Vastaa kyselyyn ja osallistu 5 kpl Hagerin laadukkaan savuilmaisimen (TG600AL) arvontaan.

Vastaa kotisivukyselyyn ja osallistu arvontaan ➡️

 

UTU-blogi:

Juha Kakko_blogikuva

Tuotepäällikkö Juha Kakko:

Vakiokeskusten tuotepäällikkö Juha Kakko kertoo blogissaan uusimmasta vakiokeskusvalikoiman tulokkaasta eli työmaakeskus mopsista ja siitä, miten tuotesarja täydentää vakiokeskustarjontaamme.

LUE JUHAN BLOGI >>

Yrjö Vasenius blogikuva

Liiketoimintajohtaja Yrjö Vasenius

Jotain uutta ja jotain vanhaa. Liiketoimintajohtaja Yrjö Vasenius kertoo blogissaan UTUn uusista tuotteista, ja raottaapa hieman myös historian verhoa.

LUE YRJÖN BLOGI >>

Logo ja lupaus ilman taustaa fi

Seuraa UTU-konsernia sosiaalisessa mediassa:

Facebook

LinkedIn

Instagram

YouTube

 

UTU-konserni, Ahjontie 1, PL 20, Ulvila, - 28400, Finland, +358 2550 800

Peru tilaus Hallitse asetuksia