Prysmian Group nosturi kuva 913372283

Prysmian Groupin älykkäässä Protolon IQ -ratkaisussa nosturin tai kaivoskoneen voimakaapeli sisältää valokuidun. Siinä kulkeva valosignaali tunnistaa, onko kaapelissa esimerkiksi vääntymiä, vääränlaista rasitusta tai lämpötilan muutoksia.

Mahdollinen ongelmakohta pystytään paikallistamaan hyvin tarkasti. Näin kone voidaan huoltaa hyvissä ajoin ja tarvittaessa uusia kaapeli ennen kuin vika ehtii aiheuttaa töiden keskeytymisen.

Protolon IQ -kaapelin kuntoa voidaan tarkastella koneen omasta monitorista tai keskittää useiden koneiden tiedot samaan näyttöön valvomoon. Kaapeleiden lähettämät tiedot tallennetaan automaattisesti ja ne voidaan arkistoida tietokantaan myöhempää tarkastelua varten.

Lisätiedot: Aleksi Castagna, Prysmian Group Finland Oy, puh. 040 530 2227, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
prysmiangroup.fi

Kuva Prysmian Group

Prysmian Group tarjoaa markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Prysmian Group Finland Oy:n henkilöstön määrä on 500, ja sillä on tehtaat Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa. Prysmian- ja Draka-tuotteet ovat luoneet yhtiölle edelläkävijän aseman korkean teknologian kaapeliratkaisujen tarjoajana.

Prysmian Group on maailman johtava energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittaja. Sen liikevaihto on yli 11 mrd. euroa ja henkilöstön määrä noin 29 000. Konsernilla on 112 tuotantolaitosta yli 50 maassa. Prysmian Group on listattu Milanon pörssiin.