Uutiskirje

Helmikuu
2021

 

Prysmian header

 
 

Image

 
 
 

Jatkoskotelo SJC talokaapeleille

Erittäin kompaktin kokoinen jatkoskotelo metallittoman talokaapelin jatkamiseen tai haaroittamiseen. SCJ on suunniteltu helpoksi ja nopeaksi asentaa. Sen suurin kapasiteetti on 24 kuitujatkosta. Kotelossa on 4 pyöreää sisäänmenoaukkoa mekaanisille tiivistesarjoille kaapeliläpivientien ja kotelon tiivistämiseen. Peruskotelo sisältää 2 mekaanista tiivistesarjaa, joko kaapelikoolle 5-9 mm tai 6-12 mm. SJC-jatkoskotelo on yhteensopiva Draka EaseNet-mikrokanavajärjestelmän kanssa.

Katso datalehti

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Turvallinen kaapeli juomavesikäyttöön

Kaapelivalikoimamme on laajentunut pumppukäyttöön tarkoitetulla Potaflex-juomavesikaapelilla. Teollisuudelle ja laitevalmistajille suunniteltu kaapeli on turvallinen ratkaisu kohteisiin, joissa kaapeli joutuu kosketuksiin juomaveden kanssa. Kaapelin ulkovaippa on vahvaa PE-muovia, josta ei vapaudu juomaveteen makua, hajua tai haitta-aineita.

Lue lisää
Katso datalehti

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Maailman ensimmäinen valokaapeliasennus 180 µm kuidulla

Prysmian Group toteutti ensimmäisen projektin Sirocco Extreme mikrokanavakaapelilla – kaapelilla, jossa käytetään 180 µm:n yksimuotokuitua. Saksan Landaussa asennetussa mikrokanavakaapelissa on 288 kuitua ja kaapelin halkaisija on vain 6,5 mm, mikä tarkoittaa, että kaapeli voidaan asentaa sisämitaltaan 8 mm mikrokanavaputkeen. 

Lue lisää

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Protolon IQ tarkkailee omaa kuntoaan

Älykkäässä Protolon IQ -ratkaisussa nosturin tai kaivoskoneen voimakaapeli sisältää valokuidun. Siinä kulkeva valosignaali tunnistaa, onko kaapelissa esimerkiksi vääntymiä, vääränlaista rasitusta tai lämpötilan muutoksia. Mahdollinen ongelmakohta pystytään paikallistamaan hyvin tarkasti. Näin kone voidaan huoltaa hyvissä ajoin ja tarvittaessa uusia kaapeli ennen kuin vika ehtii aiheuttaa töiden keskeytymisen.

Lue lisää esitteestä

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

SellIt tarjoaa kehityspolun myynnin huippuammattilaiseksi

Myynnin ammattilaisille suunnatun kolmivuotisen rekrytointi- ja kehitysohjelman hakuaika on meneillään. Prysmian Groupin ainutlaatuinen SellIt on suunniteltu vauhdittamaan myyntihenkilöiden pääsyä sisään konsernin liiketoimintaan, tuotteisiin ja kulttuuriin. Pääset heti alusta alkaen käyttämään taitojasi ja ohjelma varmistaa kasvupolun huippuammattilaiseksi.

Lue lisää ja hae

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Uusimman Insightin teema on zero-carbon future

Prysmian Groupin sidosryhmäjulkaisu Insightin uusin numero on ilmestynyt. Tämänkertainen teema on hiiletön tulevaisuus - Getting ready for a zero-carbon future. Artikkelit kertovat mm. mitä sisältää konsernimme matka kohti Net Zero -hiilidioksidipäästöjä ja kuinka yritykset kykenevät onnistumaan pyrkimyksissään kohti kestävää kehitystä. Lehdessä kerrotaan myös innovaatioista.

Lue Insight

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Koronavirukseen varautuminen

Tällä hetkellä koronaviruksella ei ole vaikutusta tuotteidemme saatavuuteen. Seuraamme tilannetta arvoketjussamme tiiviisti ja kaikilla toiminnoillamme on varautumissuunnitelmat. Mikäli tilanne tuotteiden saatavuuden osalta muuttuu, olemme yhteydessä asiakkaisiimme.

Toivotamme hyvää terveyttä kaikille!

 
 
 
 
     
 
 

Nyt saat tuoreimmat uutiset seuraamalla LinkedIn-kanavaamme

Avaa LinkedIn-sivumme tästä 

Tunnetko ammattilaisen, joka voisi hyötyä uutiskirjeestämme?

Riittää, että hän saa sinulta tämän uutiskirjeen ja klikkaa alla olevaa linkkiä.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 
 
 
 
 

Logos

 
 
 

Prysmian Group Finland Oy

Tarjoamme markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Henkilöstömme
määrä on yli 500 ja tehtaamme sijaitsevat Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa.
Olemme osa maailman suurinta energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien
toimittajaa Prysmian Groupia. Lisää tietoa: www.prysmiangroup.fi

Osoitelähde: Prysmian Group Finland Oy:n ylläpitämä asiakasrekisteri. Rekisteriseloste.