Tervetuloa aamukahvitilaisuuteen!

Oppilaitosyhteistyö mahdollistaa uusiutumisen - miten yrityksesi on verkostoitunut?

Aika: Torstai 24.10.2019 kello 9.00 - 11.00 (aamukahvi kello 8.30 alkaen)
Paikka: Metropolian Myyrmäen kampus, Leiritie 1, 01600 Vantaa (tila M104)
Hinta: Jäsenille maksuton
Ilmoittautuminen: TÄSTÄ 17.10.2019 mennessä

Yhdistys selvitti viime keväänä jäsenyritystensä henkilöstö- ja osaamistarpeita seuraavien kolmen vuoden aikana. Selkeästi teknisen kaupan toimialalle on entistä tärkeämpää yhteistyö oppilaitosten, eritoten ammattikorkeakoulujen, kanssa. Teknisen kaupan yhteistyö pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulujen (Arcada, Haaga-Helia, Laurea ja Metropolia) kanssa tekee toimialaa tunnetuksi ja motivoi tulevaisuuden ammattilaisia hakeutumaan teknisen kaupan palvelukseen.

Aamukahvitilaisuudessamme kerrotaan teknisen kaupan oppilaitosyhteistyöstä, yritysten onnistuneista yhteistyömalleista sekä kuullaan opiskelijoiden näkemyksiä ja työharjoittelukokemuksia. Lisäksi tilaisuudessa on mahdollisuus verkostoitua pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulujen kanssa ja keskustella kollegojen kanssa rekrytoinnin haasteista.

Tosi on, että vaikka liitto kuinka luo yhteistyömalleja ja tapahtumia, kannattaa yritysten itse olla aktiivisia ja valita oman rekrytointinsa kannalta yhteistyökumppaniksi muutama oppilaitos alueeltaan, joiden avulla ja kautta he pääsevät kiinni tulevaisuuden osaajiin jo opiskeluaikana.

Tervetuloa mukaan kuulemaan lisää ja verkostoitumaan!

• Aamukahvi tarjolla kello 8.30 alkaen
  • Tilaisuuden avaus - Teknisen Kaupan oppilaitosyhteistyömahdollisuudet
    Hannu Kyyhkynen, Johtava asiantuntija, Teknisen Kaupan Liitto ry
  • Mitä hyötyä yhteistyökumppanuuksista?
    - Case Ahlsell, Anna Saksi, Henkilöstöjohtaja
    - Case (tbc)
  • Teknisten ratkaisujen ja myynnin koulutusohjelma - case Metropolia
    - AMK-insinööreille suunnatun myynnin koulutusohjelman (15 op) esittely
  • Opinnäytetyö Thesis Fortum: Opas kierrätyskelpoisen muovipakkauksen suunnitteluun
    Maiju Virtanen, Tutkimusinsinööri, Ammattikorkeakoulu Arcada
  • Ajankohtaiset oppilaitostapahtumat
    Hannu Kyyhkynen
    , Teknisen Kaupan Liitto ry

Aamupalatarjoilun vuoksi pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisesta viimeistään 17.10.2019. Paikkoja on rajoitetusti.

Välitäthän kutsun ystävällisesti kollegoillesi ja muille organisaatiosi jäsenille, jos katsot tilaisuuden sopivan myös heille!

Tervetuloa!

Hannu Kyyhkynen