Tervetuloa webinaarina järjestettävään aamukahvitilaisuuteen!

Miten teknisen kaupan asiakaspalvelu ja myynti menestyy tulevaisuudessa?

Aika:
Torstai 4.6.2020 kello 9.00 - 10.30

Paikka: Teknisen Kaupan Liitto ry - webinaari (osallistujille lähetetään verkkolinkki noin viikko ennen tapahtumaa
Hinta: Jäsenille maksuton
Ilmoittautuminen: TÄSTÄ
 27.5.2020 mennessä

Nykyiset työtavat ovat monessa yrityksessä uusi normaali ja asiakkaiden käyttäytyminen muuttuu pysyvästi etätyöskentelyn myötä. Yritysten kyvykkyys tarjota etäasiointipalveluita vaihtelee ja näin on myös teknisen kaupan yrityksissä. Uudesta normaalista hyötyvät yritykset, jotka ovat panostaneet itseasioinnin ja etäpalvelun osaamiseen, valmiuksiin ja työkaluihin. Näistä tilaisuudessa kertoo toimitusjohtaja Marko Rautakoura e21 Solutions Oy:stä, joka kehittää digitaalisia ratkaisuja B2B-myyntiin ja -asiointiin erityisesti teollisuuden ja teknisen kaupan toimialalle.

Vielä ei ole liian myöhäistä lähteä kehittämään omaa osaamista ja valmiuksia. Esimerkiksi Business Finland rahoittaa nyt verkkokaupan ja digitaalisen liiketoiminnan suunnittelua ja kehittämistä, josta saat myös lisätietoa tilaisuudessa.

Tilaisuudessa saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

- Miten etäasioinnilla luodaan lisäarvoa asiakkaalle?
- Mitä osaamista tarvitaan uudessa tilanteessa asiakaspalvelussa ja myynnissä menestymiseen

- Mitä valmiuksia ja työkaluja tarvitaan jatkossa?

Tilaisuuden ohjelma:

• Tilaisuuden avaus
    Hannu Kyyhkynen, Johtava asiantuntija – Osaamisen kehittäminen, Teknisen Kaupan Liitto ry
  • "Miten etäasioinnilla luodaan lisäarvoa asiakkaalle"
    Marko Rautakoura, Toimitusjohtaja, e21 Solutions Oy
  • Case Business Finland: "Mistä voit hakea rahoitusta kehitystyöhön?"
  • Keskustelua, kysymyksiä ja ehdotuksia
  • Tilaisuuden yhteenveto
    Hannu Kyyhkynen, Teknisen Kaupan Liitto ry

Ilmoittamaan osallistumisesta viimeistään 27.5.2020, jonka jälkeen lähetämme sinulle linkin verkkotilaisuuteemme.

Välitäthän kutsun ystävällisesti kollegoillesi ja muille organisaatiosi jäsenille, jos katsot tilaisuuden sopivan myös heille!

Tervetuloa!

Hannu Kyyhkynen