Sähkönumerot.fi tiedottaa 7/2019

Kamicin myyntijohtaja Vesa Rasilan blogikirjoitus:

Kenellä on enää aikaa tehdä sama työ kahteen kertaan?

Kamic.fi-sivustomme hakee tuotetiedot suoraan Sähkönumerot.fi-palvelusta - me päivitämme tuotetietomme enää vain sinne

Usein tuntuu, että tarve pitää kaikki markkinointikeinot tuoreina on vain nopeutunut. Tämä koskee myös verkkosivuja - kävijät ovat yhä kiireisempiä eikä heillä ole aikaa seikkailla sivustolla ja arvuutella mitä nappia klikkaamalla heidän hakemansa tieto löytyy.

Lue koko blokirjoitus >>

Valaistusryhmän päätti radikaaleista muutoksista tuoteryhmien 40-49 yleisnimiin

Valaistusryhmä kokoontui viime kuussa päättämään yleisnimityöryhmän ehdottamista valaisinten ja lamppujen yleisnimimuutoksista. Erityisesti valaisinten lisätarvikkeiden yleisnimiä on yhtenäistetty ja niiden määrää on karsittu.

Muutosten mukaiset uudet yleisnimet on luotu Sähkönumerot.fi-palveluun ja poistuneet yleisnimet on arkistoitu.

Valaistustoimittaja, tarkista tuotteitesi yleisnimet ja tee tarvittavat muutokset, sillä arkistoidut yleisnimet eivät enää löydy Sähkönumerot.fi-palvelussa kyseisten tuoteryhmien kohdalta Tuoteluettelo eikä Tarkennettu haku -toiminnoilla.

Katso tarkemmat tiedot muutoksista STK:n tiedotteesta.

Valaisinluetteloexcelistä ja -tiedoista luovutaan

Valaisinten tekniset tiedoissa voi nykyisin ilmoittaa kaikki tarvittavat tekniset ominaisuudet, joten Valaistusryhmä päätti luopua Valaisinluetteloexcelin ja -tietojen käytöstä vuoden loppuun mennessä.

STK:n toimisto muuttaa 12.11. Pitäjänmäelle Takomotielle

Sähköteknisen Kaupan Liiton toimisto on jo pitkään sijainnut Lauttasaaressa, mutta nyt on aika muuttaa uusiin maisemiin.

Liiton toimisto muuttaa Pitäjänmäelle osoitteeseen Takomotie 8 marraskuussa.

Tapahtumia

Valmistajien, maahantuojien ja tukkujen edustajat - Tervetuloa päättämään ajankohtaisista tuotetietoasioista:

Työ- turva- ja tunnusvälineet -tuotteiden yleisnimien päivitys jatkuu 5.11. kello 12.30

Tuoteryhmän 64 Työ- turva- ja tunnusvälineet yleisnimien päivitys aloitettiin 24.10. pidetyssä kokouksessa.  Työtä jatketaan seuraavassa kokouksessa 5.11. kello 12.30.  Voit ilmoittautua mukaan (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) vaikka et olisikaan ollut ensimmäisessä palaverissa.

Tietoliikennetuotteet, turvajärjestelmät sekä UPS-tuotteet  8.11. klo 13

Käsitellään tuoteryhmiä

• 70 Merkinanto-, lukitus- ja kutsukojeet
  • 71 Turvajärjestelmät
  • 72 Tieto- ja televerkkojärjestelmät
  • 74 Viestintäverkon laitteet ja järjestelmät
  • 75 Antenni- ja kaapeli-TV -järjestelmät
  • 79 AV-järjestelmät
  • 84 UPS-laitteet ja muuntajat

Kokous pidetään 8.11.2019 klo 13.00 - 15.30 STK:ssa, Särkiniementie 3, Helsinki.

Paristot, akut ja käsivalaisimet 25.11. klo 13

Käsitellään tuoteryhmän 87 Paristot, akut ja käsivalaisimet tuotetietoasioita.

Kokous pidetään 8.11.2019 klo 13.00 - 15.30 STK:ssa, Takomotie 8, Helsinki. (huomaa uusi osoite!)

Teipit, eristeet ja massat 11.12. klo 13

Käsitellään tuoteryhmän 60 Teipit, eristeet ja massat tuotetietoasioita.

Kokous pidetään 11.12.2019 klo 13.00 - 15.30 STK:ssa,
Takomotie 8, Helsinki. (huomaa uusi osoite!)

Sähkönumerot- ja ETIM-perehdytykset

Hyödynnä ilmainen koulutus, jossa perehdytään mm. tuotetietojen merkitykseen sekä ETIM-tietoihin ja saat myös käyttövinkkejä itsepalvelun käyttöön. Seuraavat perehdyttämispäivät:

• 03.12.2019 klo 9-12    Sähkönumerot.fi
  • 10.12.2019 klo 9-12    ETIM

Kaikki perehdyttämispäivä löytyvät Sähkönumerot.fi-etusivulta Tapahtumat-osiosta.

Koulutukset ovat maksuttomia ja ne järjestetään STK:n toimistolla Takomotie 8, 00380 Helsinki. llmoittaudu edellisen viikon perjantaihin mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..