stk liitto pieni

Sähköteknisen Kaupan Liitto ry (STK) on sähköteknisellä alalla toimivien tukkuliikkeiden, valmistajien ja maahantuojien toimialajärjestö. Liitto edustaa kattavasti alan yrityksiä, joten olisiko myös teidän yrityksenne aika liittyä mukaan?

STK tarjoaa jäsenyrityksilleen:

• Todellista ajankohtaista tietoa omasta markkina-asemasta (tilastot)
  • Ilmaisen viestintä- ja markkinointikanavan (tuote- ym. uutisenne julkaistaan stkliitto.fi- ja Sähkönumerot.fi-uutispalvelussa)
  • Räätälöidyn katsauksen toimialaan kuukausittain (jäsentiedote)
  • Sähkönumeroiden vuosimaksut puoleen hintaan
  • Vaikuttamis- ja tietokanavan toimialan menestykseen (edunvalvonta)
  • Verkostoitumismahdollisuuden alan kiinnostavimpien ja merkittävimpien yritysten avainhenkilöiden kanssa (jäsentoiminta, työryhmät, hallitus)
  • Uskottavuutta omien sidosryhmien ja henkilöstön suuntaan
  • Yhteiskuntavastuun toteuttamista yhdessä toimialan yritysten ja järjestöjen kanssa (Hyvinvointia sähköllä -visiohanke)

Mitä edellyttää:

• Täyttäkää liitteenä oleva jäsenhakemus ja toimittakaa se allekirjoittaneelle.
  • Vuotuinen jäsenmaksu on 1.700 € (vrt. 50 %:n alennus sähkönumeroiden hinnasta).
  • Takavuosien erillistä liittymismaksua ei peritä.
  • Joulukuussa haettu jäsenyys alkaa vuonna 2020.

STK ja Sähkönumerot.fi esittäytyvät SähköValoTeleAV-messuilla Jyväskylässä 5.-7.2.2020 sisääntuloaula AU-3:ssä.

Jäsenyritystemme logot tulostamme messuosastomme seinälle. Jos jätätte jäsenhakemuksenne 31.12.2019 mennessä, yrityksenne logo ehtii mukaan seinälle!

Lisää tietoa STK:n palveluista ja jäsenyyden hyödyistä löytyy tästä esityksestä. Kerron mielelläni myös puhelimitse lisää tai tulen yritykseenne esittelemään toimintaamme tarkemmin.

Toivon tämän viestin herättävän ajatuksen jäsenyydestä ja johtavan jatkokeskusteluihin/jäsenhakemukseen.

Yhteistyöterveisin

Tarja Hailikari